Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Непристојни прашања

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Unfaithful18, 27 август 2010.

1. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Лани полагавме со колешката и дојде една и не прашува "а вие паднавте" целата насмеана до уши. Дефинитивно колешкава ми е забегана и и вели "не, си плативме за оцена" и таа виде невиде си замина.
    Па незнам што е битно и важно кој положил, кој дипломирал итн.

На Lolo5, biGirl, rose60 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.546
    Допаѓања:
    5.895
    Ме нaпнувaaт сo прaшaњетo Кoгa ќе се oмaжиш,пoбaрaј гo ти негo. Зaтoa штo сме oдиле пoвеќе време. Гoлемa рaбoтa.

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. N0NamE

N0NamE Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2015
    Пораки:
    698
    Допаѓања:
    2.136
    Работев во маркет некој си две ипол години и кога ке ме прашаа муштериите а имаше и постари и помлади Дечко кај ти се јајцата ме ставаа во мат позиција на постарите секако не им се потсмевав пошто до некаде и ги разбирам ама на помладиве сум се газел од смеење во себе. :D :D :D :D :D :P

На Lolo5, maca cvet, Bitter-Sweet и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.069
    Допаѓања:
    12.805
    И јас од такви причини селектирам кого ќе прифатам на фб. Еднаш еден дечко од Тетово почнавме муабет, а не го знам и ми кажува отворено дека сака да дојде се знае за што да се видиме. Јас се обидувам да му објаснам дека не седам на фб за да барам некој и не практикувам да се гледам со луѓе кои ми се пријатели на фб, а не ги знам и тој се повлече ми вели „Добро, добро, во ред, ти така ги сфаќаш работите“. Демек нормално е да се договараш да се видиш со некој за секс, а преку фб да договориш. Ај што го прифатив, ај што се тудев фина да бидам, па и проста ме направи со тоа „добро, ти така ги сфаќаш работите“.

На Lolo5, celineparis, maca cvet и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.958
    Допаѓања:
    90.248
    До бебе со кај сте ? Работите ли на случајот ? Што чекате ајде времто ви минува ? Кога свадба?
    Прашања кои ми се секојдневие ,коса ми се крева кога некој ќе ме праша ама јас пак на сите им одговарам: Здравје ,има време :D

На Lolo5, Tanjamm, Daydream и 2 други им се допаѓа ова.
  6. sugarlips

sugarlips Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    672
    Допаѓања:
    761
    Бев седмо одделение и ми дојде менструација,па морав да си одам.И кажав на дежурната која е причината и си заминав.Наредниот ден на школо еден школски ми вика:Си замина ли дека ти потекло крв од п...? И тоа пред сите.Не знам кој е :whew:понекултурен,таа што кажала на цел клас или овој?

На Lolo5, celineparis, SummerGirl и 4 други им се допаѓа ова.
  7. veren

veren Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    548
    Допаѓања:
    1.270
    ме имаaт прашано дали имам пари да си купам BMW .................................. девојка ме има прашано :hug::sun::f:

На Lolo5, deskarada, Tanjamm и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    За бмв и е, |( не и е стало до тебе :rofl:

На Lolo5, Tanjamm и veren им се допаѓа ова.
  9. veren

veren Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    548
    Допаѓања:
    1.270
    јас си возам астра тоа е :)

На Lolo5 и Tanjamm им се допаѓа ова.
  10. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Купи си бмв џип и тоа, ептен ќе те сака. :P

На Lolo5, Bozica1980 и veren им се допаѓа ова.
  11. krofnicka27

krofnicka27 Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2016
    Пораки:
    824
    Допаѓања:
    12.651
    Пред некој ден бев излезена со другарки, а со нас беше дечкото од една другарка и негови другари..Првпат ги гледам и почнавме да зборуваме нешто за мене и мојот дечко..И едниов ме прашува "А се ебеш со него?" :^) Оф....

На Lolo5, celineparis, Bitter-Sweet и 2 други им се допаѓа ова.
  12. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.360
    Дали си имала секс претходно?:^)

Ова е врв прашање.
    Браво момци само напред.
    Секој што ќе ми го постави ова прашање автоматски го отпишувам.

На Lolo5, s&s, Sanjichka007 и 5 други им се допаѓа ова.
  13. Ицолгудбејбе

Ицолгудбејбе Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2015
    Пораки:
    404
    Допаѓања:
    1.145
    20тина луге ме имаат прашано дали градите ми се природни или силиконски :О па дури имало случаи каде што не ми верувале дека ми се природни…
    Го положи испитот/колоквиумот? По непристојно прашање нема..
    Кој број на градник носиш?

Пред некој месец ме срекава професор од средно… Беше зимо..На мене имав облечено две блузи и дебела јакна..Ми вика си се поправила… Леле :О не ми се веруеше дека професор тоа го рече :О ептен беше непристојно..Друго ептен непристојно прашање од страна на мажи… Колгу години имаш ?Треба да сватат дека женско за години не се прашува(некултура)

Последна измена: 20 февруари 2016
    На Lolo5, Priroden, theowndemon и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. maca cvet

maca cvet Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2014
    Пораки:
    683
    Допаѓања:
    455
    Мислам дека беше лани одам нашколо и имам еден низок наставник по историја до носот ми е ама нема врска и сега јас му велам добро утро и си гледав нешто на телефонов и ми се доближува и ми вели со дечкото а. И јас од инает му велам да сакате да го поздравам од вас

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. jasmina00

jasmina00 Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    961
    Допаѓања:
    1.377
    Ајде кога ќе се мажиш, време ти е ??? / Време ти е да родиш, бебе да имаш?

Порано многу се нервирав бидејќи се нервираа моите, но научив да им враќам со иста мера....... Ве молам, гледајте си дома како ви е, не ми го режирајгте мене животов

На Lolo5, buba4e89, Tanjamm и 2 други им се допаѓа ова.
  16. elenaeli22

elenaeli22 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2015
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    391
    Бившиот ме праша со колку машки сум имала спиено :^) :headbang:
    "Имаш дечко, зошто немаш ? ":drunk:

На Lolo5, buba4e89, crazylady и 3 други им се допаѓа ова.
  17. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.206
    Допаѓања:
    36.684
    Од еден школски од средно со кој што заедно учевме често добивав едно исто прашање - Кога ќе се плеснеме???

Врвот беше додека имавме час по историја и овој кога ми го постави прашањето на цел глас. Среќа што професорка не го слушна. Ми идеше да станам и да го треснам убаво.

Многу не заебаваа заради тоа. Еден друг школски ме прашува - Се е*еш со него??? Јас го гледам и му се чудам на паметот.

На Lolo5 и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  18. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.206
    Допаѓања:
    36.684
    Ме изнасмеа. Не знам како се воздржав да не му ја плеснам една на првиот школски. Требаше и вториот да го плеснам.

Највеќе се изнервирав кога овој првиот ме плесна за газ, а тоа се случи пред машки од класот. Женските не беа внатре. Имавме мал одмор. Толку силно ме плесна и цело време имав чувство дека раката негова ми остана на газот. На останатите машки им беше убаво од глетката. Тогаш не ни помислував дека учам со напалени машки. Хахах.

На Lolo5 и sugarlips им се допаѓа ова.
  19. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.730
    Допаѓања:
    322.850
    1. Koj e vinoven za razvodot?
    2. Kolku plata zemas?

Za ovie dve prasanja teram u majcinata,pa koj i da e toj sto gi postavil

На Lolo5, jasmina00 и crimson им се допаѓа ова.
  20. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Во принцип премногу некултурна нација сме. Често знаеме да си прашуваме глупости. Ај прашањето некако ќе го сварам, ќе одговорам дрско или само со да или не, ама па кога ќе продолжат да зборат на истата тема, па демек те тешат, или ти одговараш, а тие одма доказ дека одговорот не е точен, па те преубедуваат, ама сето тоа исфилувано као демек еве се грижат за тебе, а всушност сакаат само што повеќе да дознаат. Мене ми е непријатно и кога пред мене на некоја трета личност ќе и' постават непристојно, интимно прашање, не знам како да реагирам.

Најчесто ме прашуваат каде работат моите. Што толку ги интересира тоа, до ден, денешен не можам да си одговорам. (facepalm)

И веќе почнуваат да ми сметаат прашања од типот кога ќе се мажиш. Не ми смета толку самото прашање, туку тоа што иде по него. Демек не сакаш да се мажиш, ама чекај сега јас да те просветлам. Па уз тоа иде, па ајде таман млади деца да си исчувате, млади родители да бидете, ееее па еве Стојна како си се омажи, еве и детенце на пат, што убаво им е... БЛА, БЛА, БЛА, БЛА, БЛА, БЛА, БЛА..... (lalala)
    Како да им објасниш дека нас брак и дете не ни се моментален план? Како да им објасниш дека имаме многу повисоки цели во моментов? Не се ни трудам да објаснам зашто таквите немаат интелигенција да сфатат, зашто ако имале интелигенција немало ни да помисли да ме прашува такво нешто. Ми кажува за Стојна, Петкана и Митра, а тие дома дремат без работа, едни гаќи си немаат купено со свои пари (буквално), уште мама и' праќа пари за да му купи памперс на детето и за сметки, а спие на спалната што им ја дале поклон на свекрва и' и свекор и' за свадбата пред 25 години. И тие ми ги дава за пример. Така требало и јас да правам. Што не е во ред со луѓево?

А да, ми сметаат прашања од типот. А зошто нејадеш тоа?!?!?!?!?!? :o Не пиеш кафе?!?!?!?!?!? :o Не пиеш сокови?!?!?!?! :o Чај во сред лето?!?!?!?!?!? :o Зошто вежбаш?! Ти вежбаш?!?!?!?!?!? :o Па ти не си дебела. (facepalm) Абе дете, батали тоа, уживај, јади, пиј... И секако тука следува: ЕДНАШ СЕ ЖИВЕЕ. (n) (wtf)

Гледајте си го животот. И прифатете дека некои луѓе, некои работи ги прават поразлично од другите.

На Lolo5, supertoasty, biGirl и 7 други им се допаѓа ова.