Кога некои луѓе премногу си го пикаат носот каде што не му е место ... Не сум во право ? Од каде им ним за право да кажуваат колку деца да имам ? Алоо имам 23 години , не 53 . Имам време и за четврто да родам камо ли за трето дете едноставно не сакам сега . Можеби понатаму ќе родам трето , ама сега не
Секојдневно се соочуваам со едно исто прашање и од блиски и од познаници : - Зошто не раѓаш второ дете ,ајде што чекаш ,ова ти е големко веќе ,ќе заборавиш како е со бебе ,па што ќе прави само во животот ,без братче и сестриче .... Во почетокот како будала се правдав ,објаснував ,а сега само им викам ,не сакаме второ дете и толку .... А никој не знае колку болна ми е може таа тема
Сеа пред 15 минути ми го пукнаа филмот 'леле оти си сингл, ајде ти врват годините, побрзај'. Абре имате среќа што сум на работно место и почитувам код на однесување тука, да сме на улица има мамицата у гз да ви ја ебам сељоптерска. Ме немаат видено надркана колку можам гадна да бидам. Мрш.
Бидејки ретко објавувам слики од кафиња и јадења на инста не сум од тоа заробеник и сок да сликам кока кола, сликам само кога сум во друга држава или на одмор и често ме прашуваат луѓето излеваш ли од дома..
"Леле, ослабната ли си пак?" "Што чекаш уште, пак ти со тоа фахот се замараш?" "Кој ли ќе те трпи таква осетлива?" Само