А ти што одговори? Онтопик До сега не ми прашале непристојни прашања оти сум машко , т.е ако ме прашаат дали го мавам или дали носам црвени , ќе се смејам повеќе него што ќе бидам изнервиран
Никогаш не ми било јасна љубопитноста на луѓето и истата да им се манифестира со поставување на ваков тип прашања.Мене искрено ми смета кога некој ми поставува еден тон прашања кои што не се пристојни,а јас истите никогаш никому не би ги поставила бидејќи знам какво е чувството па да доведувам некого во ситуација да црвенее и да се мисли што и како да одговори не би. Мене најнепристојно прашање во кое што сум се чувствувала баш така е : " ОД кај знајш дека не те лажи дечкото и шо прај во неговиот град" или пак "Ти излегваш ко ќе не е тука дечкото,те пушта?" Стварно не ги можам таквиот тип на луѓе кои што прашуваат нешто без да размислат .
Ме нервира мајка ми некогаш кога пред брат ми или татко ми ќе спомне депилација, или доби ли? Или пак машки да ме прашаат за тоа
абе јадат гомна сељачана...мене многу ми е дебилно кога некои женишта шо првпат ги гледам ќе почнат да ме прашуваат мајкати кај работи? а таткоти? Од која населба си? дома шо ручаше..
Неможам да сватам како пред некое време еден тип кој знае дека имам 5 годишна врска се осмели да ме праша : Би се ебела со мене само една ноќ ти ветувам дечко ти нема да дознае? Боже господе мн нормално дека НЕ ако сакав да бидам со друг ќе му раскинев а не да го варам. И на ова го добив а што мислиш тој верен ти е .... и смо реков ај прекрати со муабетов и излези од кафанава за да не дојде до расправија и толку човеков немаше избор мораше да излезе. Ама нешто поодвратно ми се нема случено.
Моментално најдебилно прашање ми е „имате деца?“ Јас ќе одговорам не и одма рафално следи следното прањање „па што чекате, ви поминуваат годините бла бла“...значи посељачко и понекултурно нешто до тоа нема...како ни малку немаат осет дека можеби те повредуваат со тоа прашање, ми доаѓа кога ме прашуваат така да ги прашам а ти се е*еш со маж ти дома и колку пати неделно
Ја лично не гледам нишо непристијно у ова прашање. На секој се случува да заботави телефон/часовник, па сигурно нема да чека камбана да чукне да слушне колку е саат. Него, нема врска. Мене непристојно ми е кога речам дека ме боле стомак и машките од клас: Да не ти дојде Мислам, шо ги гајле нив.
Спојлер Дали си фукана? Прво,незнам како може така некој да ме праша што со него немам ни здраво,а се гледа дека воопшто нема култура.А и незнам што им е гајле нив.Јас никој никогаш не би прашала затоа што воопшто не ме интересира.Второ,па имам 14 год. како е можно бе?Навистина не ги разбирам.
не е нешто многу непристојно,но на фејсбук имам слика со братучедка ми ,и еден тип што ми е пријател на фејсбук,синоќа ме праша:хермоса,ти имаш ли дете?и јас незнаев од каде му текна ова,па ми вели имаш слика на профил со дете,па велам јас сум 24 години таа 8,кога мислиш дека ја родив бре .и му објаснувам фино лепо дека е братучедка ми тоа,дека ја сакам како родена сестричка,а он ми враќа:па штета,баш те личи да бидеш мајка а и мала баш личи на тебе.абре како нема да личиме,па прва братучедка ми е побогу
Спојлер Дали си невина? Мислам дека косата ми се дигна кога ме праша ова на фејсбук еден што не го ни познавам.
На работа уууф, се изнервирав само што се сетив. Хрват пијан беше, можеби имаше 50 години и ми вели ,, јас знам како оди трговијата, долго работам. Ако сакате да ви купам нешто а вие дојдете со мене ,, ( цело време фина па кога ми го рече ова пукнавв ) и му велам ,, господине ако сакате да купите нешто, купете си ако не тргајте ми се од пред очии и оставете ме да работам ... После па ми вели ама извини не сакав да ве навредам, а јас уште лута му враќам добро како било само тргнете ми се од пред очи и повеќе не доаѓајте овде ... И од тогаш кога ќе ве видеше вртеше глава
Ауу како ме нервираат ваквите коментари Бевме со семејството и мојата братучедка во Бугарија и мајка ми не пушти да одиме до продавница, и поминуваме од кај едно момче повозрасен од нас, и овој ми вика искам да ги стискам и ме погледнува манијачки. Кога го слушнав тоа косата ми се крена. Какви луге постојат еј Му реков само МАНИЈАК! и си заминав. Втор случај се допишувам со еден на ФБ и овој без срам ми вели бејби ќе те ебам до 23 јуни Го опцув и го блоокирав.