1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Непријатна миризба на нозете кај дете

Дискусија во 'Дете' започната од slatkamalaubava, 12 април 2015.

1. slatkamalaubava

slatkamalaubava Активен член

Се зачлени на:
    25 март 2015
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    10
    Izvinete za fondot ne mi se menuva.
    Majki imam problem so nodzinjata na sinot. Ima 18 meseci a nozite mu mirisat mnogu strasno neprijatno. Dali e od patikite nz ima 4 para patiki i od site isto se slucuva. Sovet ili resenie ako nekoja imala vakvo iskustvo?

2. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.326
    Може да е од патики, полиестерски чорапи, развиени можеби некои гливици на нозе....развиени потни жлезди иако не ми се верува мал е...одведи го на педијатар

3. ArmaniCode

ArmaniCode Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2015
    Пораки:
    323
    Допаѓања:
    1.162
    Nozete kaj decata se potat mnogu poveke od na vozrasnite. Gledaj da mu kupuvas po moznost kozeni kondurcinja I oblekuvaj mu samo pamucni corapi koi ke ja upivaat potta. Koga ke se vrakate doma obavezno da se promenat corapite I odrzuvaj mu gi nozinjata suvi.

4. Cvekjence

Cvekjence Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    200
    (facepalm) леле бе за ова е тема отворена...

5. victoria

victoria Форумски идол

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.912
    Допаѓања:
    28.027
    А зошто да не отвори?? Мајката има проблем и споделува со цел да најде решение. Во некои случаи навистина е голем проблем потењето и непријатниот мирис пропратен и со гсбични инфекции итн.. Што е многу макотрпно да се среди целосно...

На ArmaniCode, leona83 и joy1 им се допаѓа ова.
  6. slatkamalaubava

slatkamalaubava Активен член

Се зачлени на:
    25 март 2015
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    10
    Педиатрите не советуваа со што поретко обалакање на чевли. Бидејки премногу се поти за да не се развијат габички.