1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Непријатна миризба на пенисот на дечко ми

Дискусија во 'Интимни прашања и проблеми' започната од milinna, 15 мај 2012.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. milinna

milinna Активен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    27
    Не знам кај да ја свсртам темава,не знаев ни дали воопшто да ја поттикнувам,ама не можев,морам да знам дали и на некој друг му се случва ова и дали имам причина да паничам! :emo:
    Пенисот на дечко ми некогаш,ама она,доста често,мириса. Не знам како,како на нечисто како на...некоја кисела миризба....мене хигиената ми е многу важна и јас немам никаква миризба. Ај шо ми е страв да не попримам,страв ми е да не има нешто што така мириса........Јас првпат се среќавам со вакво....тхинг... Заедно сме веќе шест месеци и од неодамна почнавме да имаме односи и се е супер ама ова.....Ве молам ако некој е стручен тука или се сретнал со вакво нешто нека ми помогне! Благодарам.

2. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672
    Па кој не се измил сигурно се сретнал, кој се средил не верувам дека искусил вакво нешто. Стручен за смрдеа овде не верувам дека ќе најдеш, ама секој ќе ти каже дека хигиената е пресудна.

Така да пикни го под туш, нека се измие со вода и сапун и ќе видиш нема да мириса на киселина :)

3. milinna

milinna Активен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    27
    јас се плашам дека од и туширање излезен мириса...

4. JustBeYou

JustBeYou Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2012
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    490
    Секој полов орган мириса, дури и твојот само што ти тоа неможеш да го осетиш. Јас искрено би те советувала да разговараш со него, знам дека ќе речеш „Еии шо и е на оваа, нема шанси со него да зборам“, верувај ми најдобро ќе направиш ... Искрено мислам дека е од недоволна хигиена, то е мое мислење кое го имам сретнато низ книгите на мојата (медицинска) струка :)

5. milinna

milinna Активен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    27
    не можам да поднесам вервајте не можам да се опуштам :puke: едвај чекам да завршиме....шо е најстрашно мислам дека и тој е свесен дека мириса и не знам дали да му речам...... :x

6. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.265
    Допаѓања:
    200.304
    Зависи што ти подразбираш под непријатен мирис. Ако си очекувала на парфем да мириса, тогаш си се зезнала, па не се работи за цвеќе. Сите си имаме свој специфичен мирис, а ако мислиш дека дечкото не одржува хигиена како што треба - кажи му, нема што да се срамиш.

7. milinna

milinna Активен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    27
    Значи,имам видено пенис и друг пат во живото и знам дека секој си има миризба и дека не мириса на Антонио Бандерас и дека ако ти се деси не се измиеш ќе мирисаш тро појќе ама ова е друго некако.... Се слеква чоеко и в нос ме мава некоја тешка ......

8. JustBeYou

JustBeYou Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2012
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    490

Ти кажав, мое мислење е дека треба да му кажеш дека ти е многу непријатно ... А ако сакаш да си сама ... РАСКИНИ МУ :))))))))))
    Girls just wanna have fun ! ;)

9. milinna

milinna Активен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    27
    абе да го решевме некако за раскинвање лесно прајме... :lol: си го сакам бее мислиш ќе трпев ако не го сакав... :inlove: :$ :P

10. NiB57

NiB57 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2012
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    5
    И јас исто така мислам дека е во прашање недоволната хигиена. Точно е тоа дека не треба да очекува мирис на цвеќе и дека секој си има свој мирис, ама бе луѓе да чека да заврши и да не се поднесува тоа очигледно дека има некој проблем....

11. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    21.996
    Допаѓања:
    66.463
    Да не има некоја инфекција? Штом има толку јака миризба, дури и после туширање можеби има нешто.
    Потпрашај го да не има некои други симптими, како пецкање на пример.

12. JustBeYou

JustBeYou Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2012
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    490

Хахаха душичка моја си ти :))
    Најдобро решение е да разговараш со него, можеби е некоја мала инфекција која може да те зарази и тебе ... Верувај ми многу се распостранети полово преносливите болести ... Разговарајте и ако заклучите дека има потреба од доктор одете и таму прегледајте се :)

13. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.265
    Допаѓања:
    200.304
    Ако не можеш навистина да го поднесеш мирисот - девојче, разговарај со него. Кажи му дека не е во ред така да мириса, нека си поработи малку на хигиената, нека направи испитувања во краен случај ако мора, можеби некоја инфекција има?!

14. sasha123

sasha123 Активен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    jas mislam deka e vo prasanje infekcija imam edna prijatelka i taa isto se zalese od mirisot kaj svojot partner i na krajot utvrdija deka se raboti za infekcija ne e se do higienata.eve primer kaj nas zenskite kolku pati se slucuva da imame infekcija prosledena so neprijaten miris predlozi mu da odite na dr a i ti da si se ispitas ne ke e loso.ili eventualno toa da mu e prirodna mirizba na penisot

15. milinna

milinna Активен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    27

ааа знам бее зато припаничвааммм :(

ако имам нешто накачено го пукам во тил! да му речам а? како да му речам бе љуѓе какооо? |( :worried:

16. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    абе најсигурно појдете на лекар

17. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.991
    Купи јак течен сапун со мирис што ти се допаѓа и напиши му кратко писменце „Пред да ми влезеш во кревет, сакам целиот да мирисаш вака, посебно лаленцето ;) “ тап сапунот врз писмото и чекај.
    Ете ти ем комичен, ем начин на кој нема да се навреди. :D
    И не, не се зезам воопшто.

На Winter Lady му/ѝ се допаѓа ова.
  18. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    мислам дека се работи за нехигиена,зашо ако он има инфекција ке ја осетиш и ти и ти ке добиеш миризба чешање и тн,ако ти тоа го немаш значи нема ни он ,значи се работи а нехигиена и ништо друго,ако му го кажеш тоа може да го повредиш и :tmi: :o не сакам да сум на твое местто :) ;)

19. milinna

milinna Активен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    27
    calliope, мила не е работата да се прикрие миризбата...шо ако стварно има нешто? оох и ајс не сакам да сум на мое место.... :worried:

20. NiB57

NiB57 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2012
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    5
    Не е точно тоа дека мора ако тој има инфекција и таа да има, не се пренесува секоја бактерија лесно, и нема исти симптоми кај секоја инфекција, така да мозе тој да има а таа да нема никаква инфекција... Ова го имам прочитано сто пати. Разговарај некако смисли нешто... Јас сум подолго време со дечкото па не ми е проблем да му речам било што, а вие сигурно сте пократок период заедно и не знаеш како би му рекла такво нешто.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.