Непријатна миризба на пенисот на дечко ми

Discussion in 'Интимни прашања и проблеми' started by milinna, May 15, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

луге извинете за офф топик знам дека ова е сериозен проблем и не е за смеење ама ако ми верувате со солзи се смеам ке паднам од столица ова е невидена работа :D :D :D:D :D :D:D :D: :D
    И како го решивте проблемот се мие ли сеа мириса ли уште толку деф е од нехигиена или сепак мене поише ми личи на здравствен проблем.
    Секое добро до девојчево што ја отвори темава слатно ме изнасмеа и се надевам веке ке нема вакви проблеми .:)

2. milinna

milinna Активен член

аууу аман ма? и мене можда некој друг кога би ми го кажал би ми било смешно,ама кога се сретнав истото,ич не беше за смеење! секоја чест,мило ми е шо те насмеав! :clap: ;)

3. Ma-Ri

Ma-Ri Активен член

ЈАс искрено мислам , дека не е од хигиена .
    Млад дечко до толку да не одржува хигиена да остави да удара во нос некоја тешка миризба од неговиот пенис неверувам...МИслам дека има некој друг проблем ,кој треба медицински да се открие и спречи на време.

4. Nenasitni

Nenasitni Истакнат член

нормално е да има миризба некоја,сиг нема да мириса на ванила :D како и вкус.ама веројатно ова е инфекција или пак некоја бактерија..

5. Angel-Heart

Angel-Heart Активен член

јас несум се сретнала со вакво нешто... можеби е некоја инфекција... ако користи кондом нема да ти мириса, сета миризба ке остане внатре :P .. а одкако ке заврши нека се облака набрзина.. незнам друго со да кажам.. баајјј... ;)

6. lunicka

lunicka Форумски идол

Што се нема да прочитам :$

Натерај го да влезе во купатило и ,удри сестро,миј, рибај,шампонирај...е после ако има миризба за рака и на чичко уролог.И купи му памучна долна облека никако синтетика.

Selman likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.