Па кога го ставам ми го спречува значи никакви кругови под мишка абе ништо, се користи навечер и се става 2-3 пати неделно
Го користам ова со години, и сум презадоволна. Потта не ми мириса, а за да ми мириса пријатно си ставам(откако ќе се намачкам со кристалниот камен) стик од нивеа.
Другарка ми кажа дека доколку се стави бебешка пудра се спречувало потењето т.е. појава на оние кругови на маицата. Вели дека ситните честички од правта ги затвораат порите на кожата и се спречува потењето. Дали е навистина ефективно и дали е штетно?
Јас сакам од e-bay да го порачам 1300 ден е,ама сега ме предомислија и со овој кристалниов камен,па ќе видам..
И после колку време делува да не се потиш и го спречува скроз потењето.. И кажете ми од каде можам да го купам?
Девојки да ви кажам почнав да го користам Perspirex и тоа е нешто ненормално колку многу помага.. Значи се потев премногу и на минус степени надвор камен јас испотена,со кругови под пазуви.. Ми стигна пред некој ден Perspirex и уште првиот пат кога ставив,ни капка пот на мене немав,презадоволна сум,нема да згрешите ако го земете,ненормално многу помага!
Pls, каде да најдам да си купам Кристален камен? Мојот ми е веќе при крај. А каде може да се најде и Perspirex?
секогаш кога ќе видам дека сум испотена и почнало да мириса непријатно обавезно се туширам се бричам доколку ми пораснале влакна и мачкам рексона од малечките стикчиња од сега сите пробани тие се најефикасни
Вака, го имам овој проблем, миризбата не ми е толку проблем колку што ми е обилното потење. И ги пробав сите можни препарати и работи против тоа се додека не го открив вистинското. Значи луѓе нема више ни капка дамка на вашата облека.Се рааботи за спреј против потење од Eucerin.Побарајте го во аптеките.380 Денари е и навистина помага.
Само што почнав да пијам чај од жалфија па ке видам резултати за 1 недела, ако некој има искуство со чајчево нека каже?
Јас не смеам да излезам од дома со посветла блуза. Срам ми е да ми се гледаат дамките иако знам дека кај секој ги има. И барем кај мене нема врска со тежината. Како костур сум и станато само газ и цицки имам. Кај мене нема непријатна миризба само круговите ми сметаат, неможам ко човек да си седнам. Ќе го купам ова од Еуцерин па ќе пишам дали дејствува. Кажете некој оваа финта со каменот бе. И немој да лажете џабе да плеснам пари.
ova e za da se spreci mirizbata ili potenjeto?[/quo го има во аптеките , и колку пари е ? колку е и каде го има,и мене ме интересира!
лелле исти сме... прозивдоите од еуцерин обично се убави , но за ова нз , ај те молам види прашај дали го има овја кристален камен и пиши колку е
во зегин има нешто против потење не сум го пробала од biotrade odorex deo sprej za pod pazuvi пишува штити од потење од 10-14 дена 588 ден. Ама рекламава ми е стара пробајте па пишете ми за резултатат
Jaс долго време го користев Aloevolution од Зегин и презадоволна бев од него. Нема мирис и не е како обичните дезодоранси,него е во потечна форма. Значително ми се намали потењето,иако пак сите треба да имеме во предвид дека неможе целосно да го снема.Сепак тоа е природен процес кој му е потребен на телото за да ги исфрли токсините. Во Зегин е некои 400 ден.