Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Непријатно потење под пазувите

Дискусија во 'Тело' започната од yummy, 27 април 2010.

1. 12masima

12masima Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    29
    Јееее супер :D :D само пофални зборови за еуцерин :) навистина се незамеливи

На ClockWorkOrange му/ѝ се допаѓа ова.
  2. ClockWorkOrange

ClockWorkOrange Активен член

Се зачлени на:
    28 март 2012
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    10
    ^ готово јас им симнувам капа! не дај боже да ми се јави некаков проблем со било што, одма ќе трчам кај еуцерин! Таму бил спасот :) Реално скапо е се да користи човек од Еуцерин, али за вакви исклучоци си е таман :) Би сакала да можам цела колекција да си ја купам, пошто веќе ја стекнаа мојата доверба. Цел ден одам така се шетам растрчувам и туку се фаќам за кошулата и не ми се веруваше - сува! :))) Не можев да се изначудам :)) Еуцерин ин мај харт, готово! :))

На 12masima му/ѝ се допаѓа ова.
  3. 12masima

12masima Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    29

4. cocopuff

cocopuff Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    610
    Допаѓања:
    553
    скоро 1 месец го користам еуцерин спрејот тој 72 часовниот и дефинитивно ми го намали потењето значително, задоволна сум многу :D

5. charliee

charliee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2012
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    716
    јас се потам да не речам како коњ(во случајов кобила) :D :rofl: мала шала.се потам мнооогу под пазувите и тешко што може да ми помогне до пред некое време не си го знаев решението па за ублажување на миризбата ги користев оние рол-он-чињата на авон и орифлем ама после некое време се запознав со рексона 48h и си го најдов спасот.не сум ги користела а сум ги гледала кај многумина од таа причина што се мноогу малецки и си велев кога толкав антиперспирант како може ова малово да ми помогне,ама нели луѓе сме грешиме :D :D :D

6. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Девојки, за ова ли станува збор?

На Chocolate.me и ClockWorkOrange им се допаѓа ова.
  7. ClockWorkOrange

Се зачлени на:
    28 март 2012
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    10
    Да Libera, тоа е. Најпрекрасниот производ кој сум го користела досега! Има почесно место во моето срце :) Да се изразам поетски :) :)
    Иначе 12masima, го користев 3 дена по ред и сега вечерва како што е пишано во упатството, не треба да ставам, т.е преку два дена пишува дека треба. Значи не ставам и утре, туку задутре? Малку ми е чудно, пошто сабајле ќе се туширам да не ми испадни се што има останато од него? Ќе се шетам со антиперспирант во чанта за секој случај, ма да штом досега се покажа како што треба, сигурно и од утре ќе биди таман си велам.. coccopuff, како го користеше ти?

На Libera му/ѝ се допаѓа ова.
  8. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.464
    Допаѓања:
    48.563
    ^ А мирис некаков има? Или ти си немала проблеми со непријатна миризба освен со обилно потење. Во понеделнник и јас ке одам конечно да го земам,но јас имам проблем и со миризбата па ме интересира дали треба нешто дополнително да ставам за да не смрдам. :(

9. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    2.358
    Јас исто имам проблеми со потењето и користам Лидера за тело. Јас сум презадоволна од неа.

Прикачени фајлови:

10. cocopuff

cocopuff Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    610
    Допаѓања:
    553
    јас го ставам на 2-3 дена а секој ден се туширам така да океј е можеш да си се тушираш, сигурно нема 3 дена небањата да седиш :lol: мала шала, и мене ми беше така на почетокот дали да се туширам од кога ќе го ставам или не ама нема никаков проблем. во деновите кога не ставам од еуцеринот ставам некаков стик или дезодоранс и среќна си се шетам :)

На ClockWorkOrange му/ѝ се допаѓа ова.
  11. cocopuff

cocopuff Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    610
    Допаѓања:
    553
    нема мирис никаков, јас немав проблеми со миризбата, туку само со потењето така да не ми смета што нема мирис. ќе си ставиш мааалку стик или дезодоранс и тоа е тоа :)

12. ClockWorkOrange

Се зачлени на:
    28 март 2012
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    10
    еве го истестирав и на подолгорочно :))
    деновиве секако не излегував од дома имав работа нешто, и си реков ако смрдам нека си смрдам по дома :D значи нормално си се туширав и не нанесував ништо потоа пошто сакав да видам дали ќе има некаков проблем. првите 3 дена го ставав секоја вечер, а еве има 2 вечери откако не сум го ставила и сеуште нема никаква лоша појава :) значи е ок, да не му се секирате :) Јас сакам само дезодоранс некој да си купам најпрекрасен сега, пошто претходно немав шанса да се занимавам со мирисот на анти-перспирантот туку со заштитата која ја обезбедува, сега му е мајката да си одберам по мој вкус мирис :))
    ептен сум пресреќна, уште не ми се верува! :D колку бил полесен животов без кругови :D

На SpoiledBaby, jonova82 и G.G им се допаѓа ова.
  13. danni2

danni2 Активен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    i jas imav golem problem so potenjeto narocito koga ke se izbricev pod pazuvi toj den ne pomagase ni stik nisto, a sega eve vece 2godini i nautro i navecer stavam stik dove i sega se custvuvam prijatno,koristev porano i kristali i neznam ti kakvi sredstva....

14. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    знае ли некој дали еуцирин 72 ч да ми каже дали може да се порача од нет бидејки во мојото град нема зегин :D а аптекинте се МНОГУ снабдени и НАПРЕДНИ па затоа сакам да го порачам.позз

15. ClockWorkOrange

Се зачлени на:
    28 март 2012
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    10
  16. 12masima

12masima Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    29
    Девојки..... како ви е со Еуцеринот? напредувате , и понатаму сте задоволни :)

17. Gentleman..D

Gentleman..D Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    44
    јас користам антиперспирант колку толку помага;)

18. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    890
    Допаѓања:
    305
    Секако,незаменлив антипреспирант е,не го менувам крај :D
    Досега го пробав со светли алишта,на ептен жешко време и не ме издаде,само еднаш се испотив малку ама се зачудив дека не мирисаше воопшто,така да препорачувам !! 8)

19. AhThatFemaleProblems

AhThatFemaleProblems Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    428
    Допаѓања:
    200
    и јас го препорачувам премногу еуцеринчево, супер ми делува го прочитав тука и си го купив и презадоволна сум сосема! за ништо на светот не го менувам! само ќе треба да си набавам залихи, пошто јас сум баксуз и знаат многу работи кога ќе ги бендисам да ми ги укинат од производство :) :) :)
    така да кој го има проблемов, слободно без мислење нека си го набави. најтопло го препорачувам и јас!

20. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Девојки, ко еуцерин го користете..? Јас го користам ролон-от за 24 часа мислам дека е, ама скоро и да нема ефект, а плус и не ми мириса убаво, можеби и затоа сум скептик да го користам само него..