lele luge probav od se sto me sovetuvavte i nikako da go sprecam potenjeto pod pazuvite...kako ke nosam maicki leto ide aman dajte nekoe care ve molam efikasno da e .....blagodaram unapred pozzz
не е тоа гел (гелот е за стапала), раствор е уротропин ке побараш на аптекарката за под пазуви ке ти каже таа колку процентен треба..
ne probav so navedenoto ama ke probam i ke ve izvestam...a dali e efikasno toa ??? i kako se nanesuva ?
се мачкаш со растворот е сеа незнам дали со памук дали со рака ке ти кажат во аптека а дали е ефикасно мислам дека да зашто брат ми го користеше гелот за стапала и многу му помогна и не му мирисаат сега нозете
Да,јас бев и го земав.Многу ми го пофалија и за нозе и за под пазуви,се користи два пати неделно ќе ве известам за дали делува
eve gledam deka i nekoj drug ima problem slicen na mojot. znaci kaj mene ne se javuva nekoja jaka neprijatna mirizba tuku mi ostanuvaat krug4inja na majckite i stvarno toa mi pretstavuva golem problem .praktikuvam da kupuvam crni ili beli majcki.. znaci voopste ne mi toplo no se potam.citav na eden sajt deka pomaga bebska pudra no se uste ne sum probala..dali nekoj znae nekoj nacin sto moze toa da se spreci ili pak barem da se namali?? pozz... i blagodaram odnapred
Луѓе, дај помагајте!!! Многу се потам под пазуви и ми е непријатно да носам облека на која ќе ми се познава испотеното. Не мириса, туку се познава и непријатно ми е!!!Кажете некој лек оти не можам веќе да носам само црно
Драга мачофемале јас лекот си го најдов во лејди спед стик ама со дездорансот, го имав користено и стикот ама не ми помогнам ,побарај не е многу скап околу 120-130 денари е, кај мене резултатите се зачудувчки
Порано имав ногу проблеми. Потта ми беше жолта и мирисаша,а па да не зборуваме за облеката.Ако е бела-пожотуваше и не излегуваше при перење,а ако е црна од киселината побелее.катастрофа Но сега почнав да го користам ролонот на Нивеа и многу е подобро.Не знам дали е од него или минал тој период,но не се потам многу ,потта не ми мириса,ниту пак дамки.
Tie sto imate problem so mnogu potenje i krugovi od pot po maicite,samo mashki stick Rexona zagarantirano nema da imate veke problemi.Ne dezodoransi ili roll on tuku samo stikot ke vidite vredi. [mod-kirilica:1isvkm8d][/mod-kirilica:1isvkm8d]
Многу се потам, користев разни препарати но немаше некој посебен ефект, од скоро почнав да користам нивеа и има резултати. Пробајте
и јас го користев долго време. Не дека тоа беше мојот првичен избор, ама мајка ми го нарачуваше постојано. И морам да кажам дека е одличен. Моментално користам и задоволна сум.
Од каде го купувате кристалниот камен? Може нешто повеќе за него да напишете бидејќи јас прв пат слушам за него