Го имаш во секој маркет каде што има парфеми.дезодоранси..јас си го купувам овој од жито а понекогаш кога сум искочена во град го наоѓам во dm.И цената е 130 денари..многуу е ефтино а толку помага
Предлог дезодоранс од Балеа? Важно ми е покрај тоа да спречува потење и да мириса убаво и забележително
Devojki jas otkako staviv soda na pazuvite ne mi tekna za nisto drugo nitu se potam, nitu pak ima neprijatna mirizba.. Od mob sum
http://static.zena.hr/images/proizvodi/product_8634.jpg Најдобар !!! Има неверојатно пријатен мирис!!! Трошам трето шишенце и во блиска иднина не планирам да го сменам!!
со сода бикарбона, ставам на пазувите, еднаш во ден и раат сум, башка и трае, не се замарам дали сум испотена или било што...
А тоа не е штетно, така? Барам некој препарат кој ќе ја спрече непријатната миризба - но не и потењето, бидејќи потењето го сметам како природен процес на ослободување од штетни материи. Користев разни стикови, но сите кои ги користев содржат алуминиум, а тоа читав дека е штетно за здравјето бидејќи ако алуминиумот навлезе во телото се зголемува ризикот од рак и други болести. И тие стикови редовно ги користев но не ми помагаа Можеби баш заради алуминиумот. А важно е колку сода бикарбона ставаш? П.С. Читав дека сода бикарбоната е лек за ракот, заедно со лимонова киселина.
содата ја неутрализира миризбата не го спречува потењето ќе си купиш сода на алкалоид таа е најчиста другата содржи алуминиум што е исто така штетен, инаку на влажни пазуви се става содата да не заборавам да кажам
ова е спасот.Ниту остава бели траги ниту мириса одлично држи.Мислам дека е околу 10евра ама јас го имам со години.Не се троши ич. http://rsi-mk.com/prodazba/g-kamen/ eве го имало и во помала грамажа.Како и да е помалку од година нема да трае може и две три.Подобар производ нема
Јас кога сум дома воопшто не се потам, ама чим излезам надвор, за неколку минути почнувам да се потам, па и -10 степени да е надвор. Секакви антиперспиранти сум пробала и никој не делувал.. Да не може човек ништо освен дуксер(широки дека се де) да облечи.. Ужааас.
Кажете ми препорака за некој добар и ефикасен стик/рол он кој не содржи алуминиум?? Бев во Тинекс денес набрзинка, се што успеав да видам, од Нивеа најскапиот, до Fа, Dove, Neutro Roberts, Adiddas... Сите од прв до последен содржеа алуминиум, а мене кожата под пазувите ми стана сензитивна и морам да обрнам малку повеќе внимание на овој дел.. Ми кажаа за во ДМ дека имало некои без алуминиум, јас до сега искрено не сум обраќала внимание на тоа, но ете, мака на се ќе те натера.. Нека сподели кој има искуство, цена небитна.
епа тоа е тој на алверде што го кометираа низ темите. Како спрејче е, побарај има лилит за него пишувано.
Јас користам сода бикарбона на тој начин што малку сода турам на рацете и со малку вода ја протривам (да се стопи содата) супер ја неутрализира потта, но понекогаш се прашувам колку е нездраво тоа, дали се затвораат порите и дали телото дише
Ќе ти препорачам спрејче на еуцерин. 420ден е во Зегин и е 48часовно значи ќе ставаш на 2-3 дена од него немаш потреба повеќе. Исто природна варијанта ти се камењата, има во дм на Балеа ти е поевтина варијанта, а има една друга марка нешто поскапа варијанта од балеа е.