Другарка ми го користеше овој и помагаше ама не целосно, го смени со тој за 72 часа што е истиот и е многу задоволна. Можеш да го пробаш тој, сигурно ќе ти помогне.
Ботокс е чарето. Веќе година и пол сум раат, на 6 месеци отприлика доаѓа да се повтори. Презадоволна. Завршив со вметоци на облеката за да не се познава и антиперспиранти вакви- онакви . Сега и со најпазарски деодорант сум функционална.
Инекции ботокс во пазувите, се парализира работата на потните жлезди привремено Одобрен е за хиперхидроза. Искрено ни алуминиумските соли во антиперспирантите не се здрави, па ги употребував. Не ми помагаа . Мојата pro's/ con's анализа кратко траеше оти долги години проблемов ме лимитираше не само во облека туку и во социјални ситуации нелагода ми создаваше. Во оваа фаза од животот мој и во чело и во пазуви боцкам , и самата научив како, и наивно ил' не, не се замарам со грижи за тоа конкретно. Се рабира, не верувам дека некој без да си размисли ќе тргне по совет прочитан на Фемина
Не сум го видела кај нас, немам искуство. За ова @Biodevojka може повеќе да помогне, ми се гледа дека е италијански производ.
Мислев дали си го користела па да направиш споредбена анализа како корисник, ама ништо. Италијанско е, да, и мислам во Веро го има, ама може сум се збркала нешто...Мислам во МК негде го видов, а освен во Белина и во Веро не сум била на друго место. Небитно.
Не сум го видела, навистина не знам. Не барам нови производи да пробам, во Веро освен Конопка, не купувам друга козметика. Ај ќе проверам дали го има следен пат кога ќе поминам во некој Веро маркет.
Го имам видено во Рим ама никогаш ме сум го пробала. Постојано пазарам од Веро ако го видам ќе го земам.
За Еуцерин Антитранспирантот од 72 часа потврдувам. Трета година го користам, презадоволна сум. Капка нема