Спрејот е подобар. Јас нанесувам секој трет или четврти ден односно ноќ од него, а дејнски пак си користам рексона стик.
Некој идеа за производ што може да помогне за избелување под пазуви? Буквално ми потемнеа, викаат од многу бричење
Здраво, дали на некоја од Вас со користење на Eucerin 72h спрејот ви е како потемнета кожата кај пазувите и како да се лупи?
Јас имам проблем со било какви спрејови па избегнувам да користам и користам стриктно стик или ролон. Пробај така можеби ќе се смени. Можеби е некоја алергија.
А дали ставаш само под пазуви или и околу нив размачуваш, бидејќи јас кога нанесувам нанесувам секаде и надвор од пазувата малку?
Спас од прекумерно потење под пазуви? До сега сум немала ваков проблем, прв пат сега приметив пред 2-3 недели. Нема непријатен мирис, само кругови ми се прават. Не можам да облечам друга боја маичка, освен црна. Има некој спас?
Не, воопшто. Лидера кремата е повеќе за мирис, ама не го намалува потењето. Свекрва ми ја користеше, врска нема.
Јас секојдневно си користам рексона стик а со еуцеринот на 3 4 дена се прскам еднаш. Така повеќе ми делува.
Колку пати шприцате од еуцеринот? Јас го земав вчера. Вечерта 2-3 пати шприцнав под една пазува и ок беше се, ама ете вечерва кога шприцнав пак како да ме пече, ме чеша. Да не треба само по еднаш да се шприцне? Да не си направам некој проблем?