Да, така ставав. Само што повеќе пати шприцав и сега ми е страв. Се надевам нема да ми се случи ништо
Девојки, да не знаете некаде онлајн да го има на залиха Еуцерин 72ч спрејот? Не сум од Скопје, проверив во неколку аптеки во мојот град, нема, Зегин нема, и на неколку онлајн страни каде што го најдов нема никаде на залиха...
Уфф, извини го имав гледано таму, веројатно немаат добивано одамна. А во Зегин имаш проверувано. Таму имаше. Доколку не најдеш пробај Веледа, на Хаушка ич не се сеќавам дали имаше, мислам дека имаше. А зошто го нема, одамна не го доставиле?
Не знам, го барав прво во Зегин, имаше акција на Еуцерин производи пред 2 3 недели, велат го немаме, не знаеме кога ќе го добиеме, во неколку Зегин во мојот град исто, во други аптеки исто.. онлајн на неколку аптеки што вршат достава исто нема на залиха... Не знам, се надевам нема да го повлечат?! Ми препорачаа Еуцерин ролон 48ч во замена, го зедов ама не сум многу задоволна, не работи на истиот принцип како спрејот, треба секој ден да се користи и пак се потам, и плус остава бело, мислам дека исто како Нивеа ролон да сум ставила само поврќе од двојно поскапо платен..
Јас го земав скоро од Зегин од Сити Мол. Да ги замолиш да се јават дали го имаат таму па да ти го достават до твојата аптека.
Во citymall во зегин го барав во саботата ми кажаја дека е дефицит можно е да го нема повеќе Ако некој знае каде го има кажете
Го има на Амазон, Германија. Ако имаш некој евентуално таму да ти го нарача и донесе. Инаку и јас го користам и се крстам во него буквално. Неверојатно, ама функционира и воопшто не се потам
Така и си мислев, никаде го нема... Нешто друго препорачајте со такво дејство? Ролонот го пробав не ми брка работа, со спрејот мака немав, го користев според упатството и воопшто не се потев... Германија не ми е опција, единствено дали знаете во Турција да не го има?
Незнам за турција ќе го барам и во други аптеки сега само во зегин прашав. Ке барам и грција ако најдам некаде ке пишам тука
Спрејот на Еуцерин не се користи секој ден како обичен дезодоранс. Се користи 3 дена со ред, навечер на чисти пазуви, потоа преку еден, два, три дена, зависи, исто на вечер. Инаку секој ден прскам дезодоранс чисто заради убав мирис.
Исто и јас вака кога почнав го користев потоа по потреба се прскав на вечер два три пати месечно а дезодоранс како со кажа чисто ради убав мирис. Скоро три години го користам и ПРЕ ПРЕ ПРЕЗАДОВОЛНА !!!
Dali moze nekoj da spodeli slika od Eucerin, bi sakala da vidam za koj proizvod stanuva zbor Vi blagodaram
Go ima tuka,odi vo apteka nekoja i kazi deka sakas da si go naracas,veruvaj ke go najdat, sigurno,Vo SK ,sekako go ima.