A тој invisible dry на Dove бело му остава? Сопругот тој го користи и ок е, баш сите маици му се црни.
forever living, го обив на подарок од дистрибутер што работи со нивни продукти. Подобро нешто не сум користела, иако никогаш ама никогаш не сум сакала ни да пробам каталошки продукти. Како гел е, има пријатен нежен мирис , не остава трага на облека, и два дена држи без да ставам.
Освен Еуцерин, препорачајте дезодоранс за чувствителна кожа. Јас користам на Dove стик ама некако ме чеша кожата. Фала.
За чувствителна кожа овој е најдобар Јас го препорачувам дури и за девојчиња во пубертет кога ќе почнат повеќе да се потат. Природен е и многу чувствителен за кожата
Исто, и јас овој ќе ти го препорачав, значи предобар. Нежен, за чувствителна кожа, супер е. Имам и на Веледа ама овој ми е подобар. Откако го пронајдов само овој го користам, штета што ретко го има овде. Ќе морам со залихи да се обезбедам.
Го има на страната на Белина, јас од таму го нарачувам, ама често го немат на залиха, последно кога гледав го имаше, провери, има повеќе од Лавера, јас сум од ова задоволна.
Два дена држи да не се потиш или да ме мириса потта? Јас се потам ама не мириса, но проблем ми е потењето под пазуви, морам да носам блузи на кои не се познава...
Meне ме спаси сода бикарбона со кокосово масло.... во празно кутивче од крем измешав сода и кокосово масло, се стврдна, и со прст земам и мачкам. Немам замирисано воопшто еве веќе 2 месеци. Топло препорачувам.