1300 Еднаш неделно се става и после секој ден нормално туширање. Знаете сега колку убаво се чувствувам кога знам дека нема ни капка и слободно може да носам маички во боја. Инаку истите ги лував за есен за под џемпер или јакна. Преку глава ми е во лето од бели и црни и да не можеш да се опуштиш. Ќе го користам за лето еднаш неделно доволно. Штетно не штетно.
Земав неколку пати лејди спид стик со проѕирна течност, но последно го барав по продавници го нема, ни во дм немаше а баш ми се допадна, кај може да го најдам?
Здраво, дали ве чешале пазувите после првото користење на спрејот против потење Одорекс део? Јас од вчера почнав да го користам иии денес ме чешаа пазувите
Мене ме чешаа од еуцеринот. Само не се чешај оти уште повеќе ќе те чешат и печат. После се навикнуваш и го нема тоа чуство.
Во понеделникот почнав да го користам, спрема упатството треба 3 вечери со ред, а за следно користење пишува кога ќе забележиш дека пак се потиш така нешто, отприлика на 7 до 10 дена мислам дека треба да се користи. Јас не сум стигната за пак да го користам, последно прскање ми беше во средата. Е сега, можеби е рано за да видам баш баш ефект, ама пак се потам. Ок намалено е да, ама некако не ми е доволно добро како Еуцеринот..
И мене исто така на почетокот од еуцеринот. Дали си исто задоволна и од одорекс, дали воопшто не се потиш?
Јас ги користам овие, 50 парчиња за 200 денари, залепи на маичката и терај. 20/30/50pcs Unisex Sweat Pads Summer Deodorants Underarm Anti Perspiration Sweat Pads Disposable Armpit Absorb Sweat Shield Pad - AliExpress
го користев пред години, воопшто не се потиш до 10 дена. кој еуцерин го користите ако може слика, иначе има еуцерин 1 со 1 за 950 денари, ако е тоа тоа
Супер, во план сум да купам. Само колку од прилика трае едно пакување? Еве го еуцеринот, но веќе некое време никаде го нема.
Лидера не запира потење го неутрализира мирисот.. јас ја користам годиништа па ете ништо ми се нема десено. Тоа со алуминиумот и канцер на дојка е мит. Ако беше тоа начин да се спречи канцер на дојка едноставно ќе беше . Олабавете со попраганди.
Абе ако мислите дека е штетно, немора бе да користите такви производи. Остајте не нас другите да си користиме, немора секоја втора реченица да ви е колку е штетно нештото. И во храната има многу штетни материи па пак ја јадеме. Природно веќе никаде нема.
Ако е доктор не значи дека е во право. Рак не се добива од прозиводи кои ги користиме. Ама ако тоа те прави мирна дека еве си заштитена користи си што сакаш и како сакаш.
Ама никој не ве убедува, напротив овде е за дискусија, да си ми сестра или некој близок би убедувала затоа што се грижам, а вака рандом особи на форум, ќе убедувам или мудра ќе се правам, како да не. И за исхраната исто, барем денес сме доволно паметни да знаеме што смееме, што не. Сега некои се придржуваат кон тоа, некои не. Секој си одлучува за себе.
Каков мит, какви пропаганди, на описи и на страни пишува дека е „endocrine disruptor“. Има. Ама поскапо е. Никој никого не убедува, само информира. Форумот постои за дискусија и за давање информации (па натаму е нивно да си прават сопствени истражувања на различни начини и од различни извори), особено на помладите кои имаат најголем притисок од околината да бидат „совршени“ и за што треба да знаат за потенцијалните проблеми кои можат да настанат. Ти или некој друг можеби не ги интересира, ама сериозно се надевам дека новите генерации ќе бидат попаметни од претходните особено за вакви работи. За повеќе за она што ми е поентата, кого го интересира, подобро објаснето е овде (цитирано е само дел од мислењето):