Дојдов само да ви кажам дека прекумерното потење ми престана. И пресреќна сум . Од август/септември немам користено ништо за таа намена освен шо си ставам рексона стик секој ден. Дали самото од себе прекина или овој производ од сликата ми помогна за тоа, незнам. Оти последно го користев овој, слично на еуцеринот е
Дали имате некое решение против потење но без алуминиум? Дали топло или ладно време кај мене нема разлика... Кога имам трема од нешто ајде сфаќам до некаде но ова е претерано. Секакви дезодоранси имам испробано. Мирис можеби нема да има но јас жива вода. Не можам тесна и светла блуза да ставам. А не сакам не сигурни препарати, и препарати со премногу хемија.
Мислам нема,да имаше нешто природно ,ке го знаев,пробано се.Јас за излегување и работа ставам ,за по дома вадам тоа и се мијам.Кој сака хемија ?За изразено потење само тоа е спас.Сум пробала и со влошки под пазуви,ама некако не се лепат.Идам до тоалет ,и поминувам влажна.Друго ми имаат предложено ботокс.Како мислиш -така.
Со влошки исто испробано ми е но не успешно, брзо се одлепуваат и плус често на некои блузи се познава дека имам залепено.