Е баш сте ме израдувале со информацијава за во среда..Добро ќе ни дојде малку одмор на средина на неделата.
Така кога има неработен ден на средина на неделата,некако побрзо ми доаѓа викедот. Инаку ее ги обожавам овие неработни денови во годината.
Значи сеа луѓе во среда сигурно не учиме...? Тоа значи дека ќе немам македонски писмена, физика тест, математика контролна и хемија испрашување.
Една лоша инфомација . Сеуште е неизвесно дали денот на дрвото ке биде неработен .Без разлика дали е среда 20.11.2013 или четврток 21.11.2013.Утре ке биде официјално кажано , и ке се знае дали и кога нема да се работи .Без шепкулации е информацијава .(ако ви текнува порано за денот на дрвото најавуваа мн порано ,организираа каде ке се одвива ,термини и сл сега нема ништо .Претпоставувам дека не се спремни целосно па се двоумат дали да биде сега )
Па штотуку се шири насекаде и се објавува кога не е сигурно, Спојлер глупи трчилажи Оваа недела ми треба мене одмор, дури сме од сабајле
Луѓе сега работен е или неработен Денот на дрвото? Нас на факултет ни рекоја дека во среда нема да имаме часови, ама кога се вратив од факултет прочитав дека не е сигурна информацијата. Утре не сум на факултет и нема да можам да разберам, а известување друго немаме освен професорот тоа што ни го кажа.
Епа кога он ви кажал дека нема да имате часови, значи нема да имате.. Спојлер Што па толку вие да не сакате да идете
За сите е работен ден утре, затоа што нема да има Ден на дрвото. Петок (22.11) е инаку неработен ден за припадниците на албанска националност, затоа што го слават Денот на албанската азбука.
На факс е работен ден утре , ама јас ќе го направам неработен , или уште подобро ќе го спојам со сабота и недела и ќе си имам 5 дена одмор.