Сакам да прашам...? Да ке се учи со сигурност,се слушнав со наставничката на керка ми и таа ми кажа дека се учи-така што не ти бега учењето
Сакам да кажам... Сакам да прашам колку е точна информацијата дека оваа среда е неработна по повод Ден на дрвото?
На 23ти октомври нема да се учи , општо неработен ден е ! Toа дека јас славам роденден викендот не за друго
^Епа среќен роденден уште отсега Tуку на 24-ти нема да се работи, зашто 23-ти е недела. Добро што не се падна сабота. За влакно испадна добро...
може ќе ви изгледа смешно ама јас не знам што е на 24ти октомври и зошто нема да се работи ? некој да биде љубезен да ми одговори
Денот на основањето на Внатрешната Македонска Револуционерна Организација во 1893 се слави како ден на почеток на револуционерната борба на македонскиот народ
за мене секој ден во годината е неработен I'm chillin' out се шалам епа знам за 11 октомври благодарение на бекстејџ, тогаш пукнала првата пушка во прилеп и куманово 8 септември за божиќ нова година 22 мај за кирил и методиј денов, голема богородица, велигден, за бајрам и за тие денови знам
24 ти октомври не е празник, туку 23 празник е ден на Македонската револуционерна борба. А го даваат 24 за неработен зашто 23 ти паѓа во недела.