Дечки, јас колку што знам фамозниот Ден на дрвото е во ноември месец. Не знам што кревате толкава фама за оваа среда сега. А Денови на дрвото имаме два: еден на есен (овој во ноември) и еден на пролет. И толку се. И доста се.
Што е до мене, јас не сакам воошто да има Ден на дрвото. Затоа што, не ми се обработува во сабота. А сакам во среда да е ден на дрвото, затоа што, тогаш требаше да имаме тест физика. Па имавме повеќе време за учење. Но што е тука е.
Ние никогаш не сме го обработувале Денот на дрвото, не знам зошто велите дека и во сабота после ќе одите на школо/факултет.
Само денот ако е државен празник, ако е верски се паѓа во недела се работи нардниот ден мислам Спојлер Се разочарав со тоа дека ќе се работи среда
Колку е само убаво да си македонец си празнувас цела година се паднал празникот во недела па ај у понеделник да го славиме однемало празници па дрва ќе садиме,немам зборови ... незнам само чија бесе изјавата мислам дека некој странски министер (не ме фаќајте за збор) изјави дека Македонија има повеќе неработни отколку работни денови тоа само кај нас го има да ни е зив и здрав Гујо
[СДК] Сакам да кажам... абе луѓе се учи среда? итно ми е знам дека не е за тука прашањево и ке ме бришат ама нема кај да го поставам прашањево
Заради Ден на дрвото ако мислиш, тој ќе биде на 23 ноември. А за друго не знам... може има нешто за што не сум информирана
аааа ме разочара сеа, сите се надевавме дека ке остане среда и ке губиме нема да имаме колоквиум како се зезнавме, никој неаме учено
http://tocka.com.mk/index12.php?ID=54555 Доаѓа и долгоочекуваниот ден на дрвото Не ми треба сега кога одговарав се а и ќе се оди во сабота
да во право си ама и Св.Климент е ! е па за многу години нека ние е празникот , а кој работи работи а кој празнува празнува ! На пример Јас на работа сум !