Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Нервоза - колку се нервирате и зошто?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од ozbilnazena, 20 април 2010.

1. Srculence--91

Srculence--91 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    52
    Знам и за обична мала ситница јако да се изнервирам.... Нервите ми се на врв и не можам ништо против. Па што да правам кога имам попуштени нерви :D :D :D

2. Sunday-Rose

Sunday-Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    123
    најнај се нервирам некој кога ме провоцира за нешто, ина4е како мале4ка бев многу нервозна ама сега се потсмирив малку сфатив дека не вреди да се нервираш нели? :) :)

3. meruska

meruska Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    103
    ууууууууф тоа ми е слаба точка се нервирам за секоја глупост/ситница и додека не заплачам мислам дека ќе пукнам морам да плачам па макар и у центар да сум не гледам околина,не сакам ама ете тоа е сами си течат солзи :(

4. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    За што не се нервирам е прашањето... Многу ситници ме нервираат...
    Нпр. деновиве така срекна и расположена јас, а една сокласничка почна да ми збори како неговото име било баксузно, како ке ме оставел како ја ке сум плачела и она тогаш мене ке ми се ситела... Добро остај ме жено ако тебе не ти се погодило со некој што се вика така не значи дека мене нема да ми се погоди.
    И ме нервираа кога ми чита некоја позади мене на компјутер што пишувам :?:

5. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Знам некогаш да се изнервирам дури и за ситници, ама има и некои ситуации кога сум смирена, ладнокрвна и ништо неможе да ме извади од такт, или само ја прикривам нервозата. Не сум многу нервозна личност, и заради тоа што знам да се контролирам во такви ситуации понекогаш на другите им изгледам и бесчувствително. Во секој случај, гледам да не се нервирам за глупости. Кога сум смирена, побрзо наоѓам решение. :)

6. katerina777

katerina777 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    32
    се нервирам за се и сешто, најлошото е што секогаш избувнувам ама па добро страна е тоа што лутината многу брзо ми поминува :)

7. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Премногу се нервирам, и тоа за глупости. На сите им викам да не се нервираат за глупости, а јас не го слушам тој совет...Не можам да си помогнам..

8. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Се нервирам кога некој ме прави воџа клану, кој не постои :rofl:

Шала на страна, ама еве сабајлево видов една ситуација на личност која ми е посебно драга на работа, како се плука по неа на најподмолен можен начин. А девојчево е душа!
    Се нервирам што човечката искреност, добрина и коректност станаа заканувачки и непожелни фактори за човештвото. И се плашам каде ќе отиде светов утре, најсериозно :(

9. Sunshine555

Sunshine555 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    269
    Допаѓања:
    69
    Нервирање-секој дневен збор во мојот живот. Се нервирам за ситници за премали глупости. На пример еве наместо петка добив четворка на еден тест ми дојде да заплачам, навистина се нервирам за ситници и за неважни работи,а за проблеми некои вистински да не зборувам. Би сакала само да се опуштам и да престанам да мислам на се... :angel:

10. Desapointed

Desapointed Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2010
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    6
    Многу често и тоа за ситници :( зависи како ми е периодот понекогаш се нервирам со самото тоа што некој е присутен во просторијата во која сум јас :)

11. Tanny

Tanny Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    401
    се нервираам честоо,понекогааш и на мала ситница.. |(

12. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Пречесто се нервирам и тоа за глупости. Ме нервира кога некој не е заинтересиран за нешто за кое би требало да е, кога некој ми оди контра, кога некој се понаша идиотски, кога не сум разбрана, кога не ме сослушуваат, кога некој е наклеветен, кога се зборува невистини за некој кој мене ми е драг, кога ме тераат да избирам помеѓу две многу драги личности...ма има уште 1000 ситуации во кои се нервирам, многу се нервирам, ама тоа е ... таква сум!

13. ladymilion

ladymilion Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    27
    се нервирам цело време без престан
    сите ме нервираат баш сите :@

14. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Се нервирам најчесто коа сум у школо, некои деца едноставно не можам органски да ги поднесам. А после тоа највише ја нервирам и ме нервира сестра ми.. И за некои ситници многу се нервирам.. Иии се нервирам, на некои пет саати ќе му објаснувам и он само „А?“ Уффф.. :^) А ја морам да ги слушам. :!:

15. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    932
    Си кажав веќе дека се нервирам многу, еве пример последно нешто ме изнервира кога една другарка во обид да ме испровоцира ми рече дека никогаш немало да се омажам и дека ќе останам сама. И како да избувнам. Мислам јас трпам трпам и на крајот :@ .

П.С видете ми го потписот ќе забележите.

16. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Се нервирам за секоја ситница и МЕ НЕРВИРА ШТО СЕ НЕРВИРАМ ЗА СЕ :P ;(

17. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    најмногу се нервирам кога нештата не ми идат според планот :@
    многу ретко се нервирам, а кога сум бесна, со саати плачам, и така се олеснувам :)

18. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    Во принцип сум доста нервозна личност, што сметам ми е голем минус.
    Потоа нервозата ми преминува во разочараност и доаѓа до каша попара, односно вистински хаос.

Ме нервираат ситници, неуспех, доцнење, влечковци, умилкувачи итн...
    Ете, само што се потсетив на вакви ситуации веќе почнав да се нервирам. |(

19. kankus

kankus Популарен член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    1.472
    Допаѓања:
    871
    да многу а во последно време за се и сешто

20. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Јас не знам дали постои понервозна личност од мене. Се велам дека ќе се променам и дека ќе бидам поопуштена ама... па ќе се најде нешто да ме изнервира :@