Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Нервоза - колку се нервирате и зошто?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од ozbilnazena, 20 април 2010.

1. brunete

brunete Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    39
    Многу сум променлива.Некогаш неможе ништо да ме изнервира али некогаш,особено коа имам или пред да добијам менструација,се и сешто ме нервира.На сите се истурам и тоа за најмала ситница :^) и после криво ми е али неможам против себе :)

2. patika19

patika19 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    54
    Порано многу се нервирав, за се и сешто, но беќе не. Некогаш само се исклучувам и не се замарам за ништо. И така ми е многу подобро :D

3. MoreNa-22

MoreNa-22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    386
    Допаѓања:
    76
    зависи можам да се изнервирам за многу банални работи а пак некои кои стварно предизвикуваат нервоза не ме нервираат.

4. woow

woow Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2011
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    88
    Природно сум многу нервозна личност. Во моментот кога ќе се изнервирам, немам контрола, но тоа трае кратко. Затоа кога сум нервозна, бегајте од мене...Инаку се нервирам за сенешто, а често можам и сама од себе, да размислувам за нешто и да се изнервирам без некоја посебна причина. Знам дека е штетно да сум толку нервозна, но што да се прави, таква ме направиле... :@

5. House95

House95 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2011
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    28
    Се нервирам за секакви ситници ..експлодирам и кажувам работи што не ги мислам.. |( Најмногу се нервирам кога чекам некој или во последен момент откажува,се нервирам од луѓе со бебешко понашање...

6. cupcake27a

cupcake27a Истакнат член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    21
    Воопшто не се нервирам и многу ретко може некој да ме изнервира :lol: инаку еден ако ме изнерворал цел ден ми иде наопаку :tmi:

7. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    последниов месец ми се случило неколку пати да избувнам бидејќи очајно почнува да ми фали дечко, под голем притисок сум поради некои икс причини а и долго време само собирав нервоза и ништо не превземав со тоа.
    А инаку сум весела и постојано насмеана личност и ретко нешто да ми промени расположение :lol:

8. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Во последно време се нервирав од НЕГО и бев многу нервозна, напната. Велам, БЕВ затоа што веќе НИЕ сме јас и тој :)

9. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    736
    Се нервирам за се и сешто...и многу бргу можат да ме налутат а кога сум лута многу висок тон имам не викам не се издеравам на некого ама едноставно таков ми е тонот :D

10. stevocar

stevocar Нов член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    10
    Ја не се замарам со ништо освен ако некој стварно не си го бара али тогаш пак немам јас причина да се нервирам туку тој другиот зошто тој ќе си го јаде кратко и јасно речено не се нервирам

11. Sense

Sense Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    45
    Се нервирам кога:

-чекам
    -некој е неодговорен, неблагодарен, пренесува негативна енергија,
    -немам цигари

Најмногу во овие ситуации, инаку РЕТКО паѓам на ефтини провокации, се повеќе и повеќе не обрнувам внимание на работи за КОЈ ЈАС ОДЛУЧУВАМ да не ме допрат и да бидам вклучена во ситуации во кој не сакам да бидам вклучена.

Тешко е човек да ме изнервира, ако има таква намера реакцијата ми е следна: На почеток не го регистрирам, понатаму ми е смешен ( и му се смејам) Но веќе ако е со сериозна намера да ме изнервира или пукам или ќе си направам муабет на почеток смирено па понатаму продолжува дискусијата како ќе наметне другиот.

Не сакам расправање и докажувања, затоа што знам дека во повеќето случаеви другиот нема да го промени мислењето кое веќе го брани. :shake:

На Spell му/ѝ се допаѓа ова.
  12. WinnieThePooh

WinnieThePooh Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    282
    Допаѓања:
    201
  13. WhoIam

WhoIam Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    3
    Што најмногу ве Вознемирува?

Што најмногу ве Вознемирува? Мене лично кога некој ме провоцира и неможе да ми го сфати начинот на живеење !

На PeachGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  14. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Зависи од периодот, некогаш се нервирам за се, некогаш за ич ништо..

15. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Многу се нервирам кога сум во исчекување или треба да направам нешто, знам дека имам време и место порано да го завршам планираното, сум нашла во последен момент да го направам и пак да каснам.
    Пример лакирање во последен момент-минута пред да излеза од врата и сушење на истите до саканата дестинација и ова 2 пати ми се има случено ама многу се изнервирав, ја миев косава 15 пред да ода на школо и недосушена појдов два пати. ]:)

16. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Мене можат да ме изнервираат, но и да ме расположат некои ситни работи.
    Не сум многу нервозен тип на човек, и нервозата ми трае многу кратко. Најчесто се нервирам ако не ми оди нешто според планот.
    А има и такви периоди кога се ми е рамно од тука до Америка и за ништо не се замарам. :)

17. swetty

swetty Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    25
    Секојдневно се нервирамм...за секакви глупостии.....посебно на школооо ... :worried: аман вејке.... незнам ни јас самата што да правамм.... :(
    посевно кога сум во ПМС сум премногу нервозна се околу мене ме нервира..!! :( :worried:

18. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Се нервирам кога моиве дома замарат со разни глупости
    Се нервирам кога нешто од техника не работи
    Се нервирам кога не можам да си ги најдам фармерките или блузата пред да излезам
    Се нервирам кога ништо не е како што треба да биде
    и така натаму и така натаму.......

19. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    512
    кога ке си ја изгубам машинката шилење моливи
    кога изгубам пари, макар и 10 ден биле