Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Нервоза - колку се нервирате и зошто?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од ozbilnazena, 20 април 2010.

1. SarahTayMomsen

SarahTayMomsen Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    650
    Многу се нервирам.Најчесто ако не ми е погоден денот,скисната сум,треба да учам а ич не ми се учи,од девојчиња кои многу се шмизлат итн.

2. Jessie-J

Jessie-J Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2012
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    61
    Ден без нервоза- па тоа не е ден за мене :D
    Се нервирам за глупости но така се олеснам се испукам во лице на некоја личност :devil:

3. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    е повеке од ова мојава нервоза-здравје :D :D

4. the-dark-angel

the-dark-angel Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2012
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    38
    ауу нема ден без нервоза или на школо ќе пукне нешто или дома..обично се нервирам за пари или за расипани другарки :)

5. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    535
    Допаѓања:
    648
    ова моето нема крај...за безвеза се на срце си ставам и само се нервирам :(

6. heart.stealer

heart.stealer Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.016
    Допаѓања:
    278
    секој ден ама кога видов дека пропаѓам,јас си се свртев против нервозата :D немам веќе сила да се нервирам и се помирив со животот и си викам ако вака сака да биде па нека биде веќе кревам раце, се навикнав на животот каков што го живеам и нема да се жалам а нервозата нека ми се фати :lol:

7. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    потпис на ова....таман мислиш ветерот се стиши,ете го торнадо доаѓа :headbang:

8. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    Кога учам и неможам да сфатам нешто, илиии, некогаш општо без причина сум мн нервозна, може пубертетот работи :lol: :rofl:

9. VeseliCka

VeseliCka Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    118
    Е на оваа тема морам да си кажам нешто.

Се нервирам за се и за се што.И за нешто што треба и за нешто што не треба.Најмногу ме нервираат себични,флегматични,самобендисани,дигнати,глупи,лицемерни луѓе(околу мене има многу такви)па како да не се нервирам.Но најмногу од се баш се ме нервираат искомплексирани луѓе.Не дека не знам да ги прифатам луѓето со сите нивни мани,знам да разберам и да простам,не дека јас сум без мани,имам еден куп мани и најтешко си простувам самата на себе.

Но во последниов период не знам што се случи ама не се нервирам толку.Не велам дека нема да биде се по старо,но вака ми е многу подобро и ќе се трудам да остане вака(да не се толку нервирам).

10. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    32.456
    Се нервирам за факултетот ( многу ), се нервирам за мојата непреболена љубов, се нервирам од прости луге, моите дома знаат да ме изнервираат често...

11. 1bunny

1bunny Активен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    20
    Нервозна сум одкако ќе отворам очи :@ :) :)

12. Champs.Elysees

Champs.Elysees Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2012
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    117
    Се нервирам најчесто кога ги слушам моите дома како се караат за небитни ствари. Како мали деца се :@
    За други ствари , не се нервирам пошто не им придавам многу големо значење.Во животот најбитно ми е семејството.

13. simonice

simonice Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2012
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    99
    И јаааааас :@ :devil: :@

14. LittleBadGirl666

LittleBadGirl666 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    11
    Јас сум доста темпераментна по карактер и порано бев многу нервозна, се ме нервираше а сега баш не се замарам си бројам до 10 пред да изреагирам лошо и си уживам ... Едноставно јасно ми е дека со нервоза само лошо си правам на себе не на другите.. И баш онака си кулирам се додека некој здраво не ми го испука филмот е тогаш сум доста гадна на јазик. 8)

15. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
  16. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.215
    Јас сум човек што се’ си зема при срце и поради тоа секојдневно се нервирам за глупости и за работи кои не зависат од мене и не можам да ги сменам. Последнава година најмногу се нервирам затоа што не можам да најдам работа, а тоа влече 300 проблеми. :@ Главен проблем е немањето пари, а следствено на тоа неможност за задоволување на некои мои потреби. Како и секоја девојка, сакам да изгледам убаво, сакам да се облекувам убаво, сакам да си приуштам некои работи, сакам да одам во шопинг, сакам на одмор, ама не можам! Веќе преку глава ми е се’! :@

17. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Колку и да си викам не се замарам,неможам пак ќе се изнервирам на крај :swear:
    Се нервирам кога некој си го пика носот во мои работи.Е тогаш многу се нервирам ми иде очи да му изваам на тоа створење.Се нервирам кога некој ми се меша во моја лична интимна работа/одлука.Едно е да дадеш совет :!: а сосема друго на глава да ми се качиш со твоето наметнување.Во ваков момент сум многу лоша и дрска едноставно има да ве научам да ме оставите на мира или ај чао(небитно за кого се работи,дали е близок или подалечен).
    Многу се нервирам и кога некоја проста маса ми се прави паметна.Поготово кога знам за каков опинок се работи.

18. SimplyElegant

SimplyElegant Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    779
    Гледам колку што можам да не се нервирам, посебно за ситници ама залудно. Токму некои такви небитни работи можат да бидам причина за да се изнервирам.
    Инаку, се нарвирам кога некој пробува да манипулира со мене, да влијае врз моето однесување, кога чепкаат мои лични работи, кога некој ми глуми светец и ред други работи.

19. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    За многу работи огромна лутка сум (и ич не ми се свиѓа тоа и неќам да бидам) али стварно глупо изгледа :$ :( :worried:

20. Ania96

Ania96 Активен член

Се зачлени на:
    17 мај 2012
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    9

еве исто е и кај мене ,за секоја ситница се нервирам , ама за секоја .. другарите секогаш ми велат дека се нервирам без потреба ама тоа е .