Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Нервоза - колку се нервирате и зошто?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од ozbilnazena, 20 април 2010.

1. love-cat19

love-cat19 Активен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    31
    Се ме нервира ама баш се, ме нервира неправда највише на свет,ме нервира тоа што сум премногу добра некогаш,ме нервира што не го знаат добро моето срце ,душа,и што сами си даваат до знаење каква личност сум јас,ме нервира што не знаат да се постават со мене, што се обидуваат да ме исповоцираат кога гледаат дека ги кулирам ,само за да дојдам до конфликт со нив.......ме нервирааа луѓе што не знаат да разликуваат кој е добар а кој лош човек. Се ме нервира.....ме нервира поквареност,лицемерие,глума,себичност......... :( :( :(

2. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Се нервирам за секакви ситници и голема паничарка сум.За помала оценка,за пријатели абе за се и тоа многу го мразам кај мене.

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  3. butterfly6223

butterfly6223 Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2012
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    1.249
    Во последно време се нервирав за најмала ситница. Не знам зошто, јас не бев таква. Сега гледам да не обрнувам внимание на ситници кои ме нервираат, од причина што не сакам да си го уништам расположението за нешто небитно.

4. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    Се нервирам многу.
    За се` и сешто. Буквално.
    Од најмала ситница па се` до некоја поголема работа.
    Премногу сум чувствителна и се` допира до мене.
    Кога сум нервозна плачам, викам, кршам... :lol:
    Ако ме изнервира ситница, нервозата со тек на време расте и тука почнуваат да се надоврзуваат и проблеми од порано.
    Многу тешко се смирувам, и ако ме изнервира нешто нема никакви шанси да ми се подобри расположението во текот на денот, бидејќи постојано мислам на она што ме изнервирало.

5. sweetgirl77

sweetgirl77 Активен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2014
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    12
    Се нервирам скоро секогаш
    И јас незнам зошто едноставно за секакви ситници и најмала работа може да ме изнервира и расплаче... :fubar:

6. kosarkaaa

kosarkaaa Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    5
    се нервирам зашто сум во пубертет и многу ми е тешко, на многу глупави работи размислувам,безсмислени, досадно ми е веќе се, ништо не ми се прави, другарките ме викаат мене нигде не ми се иде, секој ден ми се плаче... многу ми е тешко, ве молам ако можете да ми помогнете :(

На sweetgirl77 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. sweetgirl77

sweetgirl77 Активен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2014
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    12
    истиот проблем....секоја ден само плачење..мора некој да те изнервира и кога си најсрекна.те разбирам и јас сум на исто место.стварно е многу тешко а никој не може да те разбере сите мислат дека ти е многу лесно...али таа е секоја вечер легнувам со надеж дека утре се ке биде подобро

На kosarkaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  8. kosarkaaa

kosarkaaa Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    5
    sweetgirl77... ептен некој безсмислени работи ми се вртат во мозок и се мислам дека нешто сум болна... ептен безсмислени.. пр. си мислам замисли јазикот да си го голтнам, си викам еј замисли си јас женско да сакам и ме мачеше едно време тоа јас да не сакам некое женско хаха со кој памет, луѓето што се такви од рагање се такви... се плашев сама од себе си, си викав јас сум се пореметила бе што е со мене нешто не е во ред.. сеа малку се смирив фала богу... кога зборам со моите родители и сестра ми ми е полесно зашто они ме разбираат, пробај зборувај и ти со твоите родители може полесно ке ти биде... а иначе секој ден бев така тажна како смачен да ми е животот.. мора сама да пробаш да се смирис да ги тргнес тие ПРОКЛЕТИ, ГАДНИ мисли од глава..

9. A.a

A.a Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2011
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    60
    премногу се нервирам ,премногуу..не сакам да е така не сакам да сум таква,ама не можам ете се нервирам за се за ситници за секакви работи,за факултет,дома со мојте се расправам,се ме нервира,се ми иде на нерви ..аахх :( :worried:

10. kosarkaaa

kosarkaaa Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    5
    иначе татко ми и мајка ми ми викаа дека ми е така зашто јас пред неколклу месеци ми беше првата менсуација и организмот претрпува големи промени се менува расположението и не е ништо тоа страшно.. многу добро родители имам и многу си ги сакам... немој да се плашиш и ти, мој совет :) ... иначе едно време од што бев уплашена толку многу ми беше тешко и дишењето па по лекари ме носеа и сите доктори кај што бев ми рекоа дека ми е од пубертетот...

11. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    576
    Се нервирам кога некој сака да ме прави будала при здрав ум и очи. Немојте бе, немојте, ми ја вреѓате интелегенцијата. ццц Какви се луѓе не постојат. Само да се пикнат некаде и раздор и несогласување да создадат. Па браво. Тоа е просто зачудувачки! :o

12. Twinkles

Twinkles Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    647
    Допаѓања:
    980
    не се нервирам за ништо , т.е не се замарам :)

13. IveBrajan

IveBrajan Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2014
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    593
    За секакви глупости се нервирам. Од вистински проблеми па се до "леле да не ми се налути некој". Секогаш други ставам пред себе и многу правам ќефови, па дури и да се растргнам на секаде. Многу пати другата страна не го осеќа тоа, само јас на мој грб си осеќам па после Цацко ми е крив. Не знам да одбијам некого (ова звучи ептен ефтино), не знам да речам "не можам сега услуга да ти направам", па така и без спиење, јадење, шетање... останувам, а после ни фала. Да сумирам, се нервирам зошто јас не сум доволно цврста да не се замарам дали некого ќе повредам, навредам, одбијам. Еве и сега се изнервирав хахаха :$

14. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    17.890
    Највеќе се нервирам кога ми треба нешто и неможам да го најдам, а кога неми треба тогаш пак само пред очи ми испаѓа! :@

15. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.306
    Допаѓања:
    3.037
    Сум нервозна личност да, понекогаш и ситници ме вадат од контакт ...ама пробувам да се контролирам, а кога не можам да се контролирам, викам по сите дома требало или не..сепак брзо ми поминува :D ..а највеќе се нервирам кога некој ми води инат намерно, исто се нервирам и од луѓе што се секогаш намуртени и луѓе што шират негативна енергија :x ..

16. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    Знам да се изнервирам за некоја ситница без потребно. И тоа не ми чини. Но, што е тука е.
    Мм само ми вика зошто се нервирам така без потребно, додека за други работи некогаш некои покрупни сум онака полабава.

17. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    За се и сешто. За секоја ситница, особено со блиски луѓе. Ама имам среќа што ептен брзо ми поминува.

18. rak1

rak1 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2010
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    45
    Од мене по нервозна личност не постои. Особено последниов месец ми беше и сеуште ми е хаос. Уф да помине овој период..

19. love-it

love-it Истакнат член

Се зачлени на:
    1 февруари 2014
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    78
    Јас не се замарам за ништо. Ако се замарам за секоја ситница ехее.Животот е еден, уживај во него ;) :)

20. Tikvice

Tikvice Популарен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    251
    многу се нервирам и тоа ситница мозе да ме извади од такт ич нејќам да сум таква ама незнам како да го сменам тоа ;(