Парите не го вртат светот туку луѓето се вртат по парите, ти се лепат како муви во мед кога имаш пари. Некој ја добива а некој си ја купува љубовта. Туку речи тешко на нас сиромавите што немаме вили, коли, брендирана облека, што немаме што материјално да понудиме освен памет, шарм, добрина и просечна убавина.
@veronika20 cupe mislam deka treba da pocnis da se nerviras oti nemas pamet ups..... nemas so sho da se nerviras
Nervozata e redoven gostin vo mojot zivot. Se nerviram koga lugeto ja zloupotrebuvaat moja ta dobrinna, mislat deka toa sto molcam ne gi primetiuvam rabotite sto mi gi pravat I kazuvat. Se nerviram koga nekoj nekogo ili pak mene me navreduva so sekakvi zborovi, a ne se gledaat prvo sebe si. Me nerviraat luge bez OSNOVNA KULTURA
Нервозата последниов период ми стана секојдневние. За што се нервирам? За што не? За работа, финансии, здравствени проблеми, љубовна состојба и ред други ствари. Не ми влијае добро нервозава, ама неизбежна е Пробувам периодов да трчам и да истурам негативна енергија и ми помага за кратко само Потоа е пак истото
Има периоди кога поминувам низ се со насмевка, и периоди кога од мравка слон знам да направам. Веројатно откако ќе се наложат работите, доаѓа моменти кога едноставно мора да пукнеш. Не ме држи долго нервоза, ама помага ако малце испцујам. Обично не се карам со луѓе, знам да премолчам па додека сум сама да искажам и што треба и што не треба. Нема никаква цел, кога тој што ме изнервирал не слуша, ама тоа ти е... карактер. А се нервирам кога не ми се цени труд. Кога некој не ме слуша и работи спротивно од тоа што му се кажува. Кога некој ми буричка во животот, а поима нема реално што ми се случува. Кога повредуваат некој мој сакан.
Ноогу често се нервирам и за важни и за неважни работи. Нервирам се некој кој се праа паметен а нивото на интелегенција му е 0. Нервирам се коа некој ми зјапа у телефоно додека си пишам или било шо глеам у него. Нервирам се некогаш коа нее по мое или нее јас как кје кажам. Итака на там,и така на там...
Многу често се нервирам и тоа најчесто заради ситници, небитни работи. И секогаш после кога ќе ми помине нервозата си викам дека веќе не се нервирам за работи што не вредат и по некое време пак исто
За глупости не се нервирам и лутам додека не се наполни чашата до крај.Некои денови кога сум наопаку ме нервира се ама баш се дури и некој здраво да ми каже може очи да му превртам..А не се ни контролирам кога сум нервозна.
Јас сум камен , некогаш знам да омекнам ...но по некое време додека се стабилизирам , се вракам во првобитната состојба
Камен Јано, камен душо Како ли само водиш љубов..аха, мејби немаш дечко, кој ли сака камен???? Гревче
Стрес тест ти правев нарочно..хахаха..далеку си ти од камен, права искра си, жижица...ма ти си лесно запалива
многу ретко може нешто да ме дотакне луѓето што ме знаат пазат на понашање пошто знам да бидам доста агресивна иначе сум океј само со тие што сакам да сум океј и што тоа го заслужиле