Па гледам да не се нервирам, посекако на нервозите им нема крај..само некои денови е така потивко, колку да се соберат нови сили..
Знам дека е глупаво, ама ме нервира што на форумов не ставаат лајк на твоето мислење кога си помогнал некому. Се случувало да гуглам специјално за да помогнам и ништо. Па барем стај еден лајк што некој одвоил време за тебе, ццц...
Се нервирам кога некој ги менува плановите во последен момент. Знам дека некогаш е неизбежно, но сепак... Се нервирам кога некој доцни, особено повеќе од 10-15 минути, и кога ме остава да чекам без известување.
Се нервирам за ситници често. Импулсивна сум. Сѐ сакам да се реши во моментот, не сакам одолговлекувања.
Не се нервирам многу често. Најчесто се нервирам кога за ништо го кркам стапот. И за хоророт во светот што расте секој ден се повеќе и повеќе...
Во даден момент кога има причина за нервоза не се нервирам , ама после како одложена реакција ќе си ја тупам главата два дена инаку сум смирен човек ....
Знам да се изнервирам за ситници. Но најмногу ме нервираат неправдини и луѓе кои не си стојат на зборот.
Dali e nesto problem, koga ke se iznerviram, i mi se tresat race, voznemirena sum, dali e problem so kontrola ili nesto do nerven sistem e sega ne se razbiram bas, ne zameruvajte ako gresam
За све буквално за све Секако у пмс све тоа е мнооогу појачано Не знам да не се нервирам, не знам да сум лабава
Во последно време ми пишуваат на инстаграм за да заследам друг нивни профил каде што рекламираат или продаваат нешто. Секогаш го правам тоа и им посакувам среќа и успех во работата. Верувајте ми никој од нив не ме заследил. Не разбирам што е фората. Не дека нешто ќе ми смени во животот, но ако јас сум ги поддржала, не гледам зошто не би вратиле.
Многу ме нервира кога се ќе средам исчистам( секојдневно го правам тоа) и маж ми ќе дојде и како мало дете ќе остави се зад себе и ќе направи неред.Некако тоа ми е прв знак дека не ме почитува.Инаку работи по 12 саати и доаѓа мртов уморен и го оправдувам ама некогаш толку ме нервира и се почесто е! Инаку ме нервира кога луѓе манипулираат или ми изветуваат реченици или од цел муабет ќе се фатат да коментираат еден дел и целата поента ја фрлаат у вода и почнуваат друга тема