Секогаш се нервирам во ПМС, тогаш се нервирам и во деновите кога нешто требало да ме нервира а јас не сум се нервирала Е тогаш ми текнуват моменти од '81 г. кога не сум ни била родена и на плачка ме тера
А некогаш знам да избувнам без потреба, ама сепак многу се контролирам. Кога сум во ПМС е многу страшностанувам неподнослива
У последно време,ништо не ме допира...страшна работа. Некој и да направи нешто го ставам на игнор и тој се нервира,а не јас
Ако не ти дозволам да ме изнервираш, нема да ме изнервираш. Се нервираат кога не им успева а јас им се смешкам и почнуваат да збеснуваат.
ako si privilegiran da gi imas tie 5 min na bitnost da me iznerviras sekoja cest u momentov nikoj ne moze da me iznervira pa ako saka svetov naopaku neka go prevrti
Порано воопшто не се нервирав но во последно време многу брзо ми го креваат притисокот глупаци изгубени во време и простор кои не се способни да следат најосновни насоки како одиш право па вртиш лево а за жал во мое искуство вакви се мнозинството од популацијата.