мразам кога се нервирам, ама природна појава што да правиш инаку да си кажам дека се нервирам кога: -ме гледа некој во очи и лаже -кога ме копира некој во се, и стил и начин на зборување... ептен ме вади од такт -кога ќе паднам на испит -ме нервираат напорни личности кои немаат осет и кои се прават најпаметни и цела ја знаат зашто некаде слушнале ама не дослушнале -и ме нервираат напнати ситуации, аууу главоболка ми ствараат сега за сега толку знам дека има уште нешто ама не ми текнува, ако се сетам ќе пишам
Ja pronajdov formulata za da se ne nerviram-si uklucuvam muzika na uvce i samo klimam so glava . Ah da e taka nekogas ne pomagaat ni tamponi -samo mrtov ne se nervira
значи се може мене да ме изнервира и секогаш сум нервозна особено кога ќе станам од спиење многу сум нервозна се однесувам како ''будала'' немам никаква контрола врз себе
Уффф во последно време колку се нервирав само имав така еден лош период, само со проблеми и нервози и бев напната цело време. Се ме нервираше, времето надвор, неодговорните луѓе што ме опкружуваат, дечко ми што ми оди контра дали намерно дали не свесно... Сега почнав да игнорирам се што ми смета и нервира, се занимавам со нешто, престанав да контактирам со некои луѓе што ми ја црпеа енергијата и ме полнеа со негативна и некако супер се осеќам Се надевам ќе продолжи вака
Најчесто дома моите ме вадат од такт, па посакувам да живеам сама и дечкото знае да ме изнервира и тоа добро, а многу ме нервира доцнење, кога некој не го цени моето време.
Се нервирам кога ете нешто сум планирала, и планот ќе ми пропадне во 5 до 12 ради надворешни фактори. Бар да имаше некој што ќе ми каже со време.
Се нервирам кога ќе ми се собере се на куп и не знам што попрво да правам. И на крај од се ништо нема да испадне
Се нервирамммм многу ретко ... жива флегма сум, можеби двапати годишно, ама баш ради тоа што собирам тие двапати имам испади невидени
сфатив дека се нервирам кога треба марулата да ја измијам Имало исто мисленик како мене -и мене ме нервира кога мора лист по лист да ја измијам...не сум била сама Многу е здрава за конзумирање но бара добро да се измие .поздрав
Хахахаха, по природа сум многу ведра, весела, дружељубива и комуникативна личност али па и сум премночу живчана што и глупост некогаш може да ме извади од колосек, така да ако почнам да пишувам што се ме нервира хммм....
Уфф секој ден морам за нешто да се изнервирам. Ептен се нервирам иако тоа не е добро. Се нервирам најчесто за ситници, а знаат да ме изнервираат и луѓе од улица, птици кога пејат, сообраќај.. едноставно СЕ ме нервира. Иако исто така сум весела, дружељубива многу се нервирам.
Се нервирам кога ме лажат а знаат дека ја знам вистината Се нервирам кога не можам да го направам замисленото Се нер. кога ми ги менуваат плановите. Се нер. заради лицемерије и така натаму
Денеска сум изнанервирана ууууфффф и се прашувам како не убив некој денеска. Ај, се надевам дека утре ќе биди подобро.
аааааа за нервирање јас сум најчудната особа што постое.секогаш се нервирам за другите и за нивните проблеми а кога за мене треба јас сум ладна и не се нервирам,секогаш се нервирам за другите топа го мразам кај менееееее