Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Нервоза - колку се нервирате и зошто?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од ozbilnazena, 20 април 2010.

1. Oluska

Oluska Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    24
    таков ми е периодот се ме нервира и на најмала ситница се палам :lol:

2. sanji4444

sanji4444 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    498
    Многу се нервирам кога некои луге се понашаат ко детишта а веќе одамна физички не изгледаат така. Кога тие околу мене немаат осет, не им текнува да помогнат нешто туку само уживаат додека јас се утепувам од работа.. Понекогаш полудувам од нервоза ми се иде да "убијам" некој...Мислам ми гори косата.. Многу нервозна личност сум, на ситници се нервирам... И секогаш од нервоза си плачам никогаш не ја истурам нервозата ни на таа личност што ме изнервирала, ќе си преќутам и после неколку минути самосожалување ќе си се изнаплачам...

3. ana05

ana05 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    35
    Е сега многу се нервирам оти сите ни се мешаат во вечерата,не вака не така :envy: ако знаат поубаво нека си направат сами |(

4. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    kako sto mozam da zabelezam mladinava e mnogu napnata .Dali e problemot vo nevrabotenosta ,besparicata ili vo samite niv nema odgovor .

5. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    Недај Боже секогаш кога викам дека се нервирам да е навистина така инаку досега ке добиев нервен слом :D .. Така повеќе си ја користам фразата,ретко ми е ВИСТИНСКИ да се изнервирам :)

6. girl12

girl12 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    43
    Се нервирам по ретеко ..
    Но сега се оклу мене ме нервира .. таков ми е периодот .. :D

7. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Се нервирам ради некои неправди од страна на професорите во школо . Дома кога ќе направам нешто паметно ( а ретко е ) и не го приметува тоа никој . Кога барам пари и не ми даваат зашто предходната вечер сум земала повеќе. Кога не лажам а не ми веруваат . Ако се облечам као што сум замислила ама не изгледам така како во мојот памет :D Кога нешто не е по мој кејф . Кога гледам слабо и изнемоштено куче , со такво тажно фациче ..и многу други работи .

8. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    se nerviram mojot sin informaticar eksperimenira so kompjuterive i ne mozam kraj da fatm site se ukluceni i gi formatira a na ovoj mu ja nema tastaturata oci izdenav barajci gi bukvive a bas rekov ce se odmoram tuka so vas .
    E se smee veli za minuta ce me povrze so cel svet :)

9. martina.d

martina.d Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    2
    Многу се нервирам за ситници .... секој ден се нервирам барем по еден пат .... несакам да се нервирам за глупости но тоа е ...... :(

10. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341
    Колку се нервирам и зошто??? Во последно време работам на себе да не се нервирам за ситници и туѓи глупости и грешки. Пред се ме нервира неодговорност, кога некој ме лаже во очи а знам дека не е така, кога ми се меша некој во мои работи, одлуки...во последно време само син ми може да ме извади од контакт со неговите потези и барања ;) а се друго е небитно.

11. djasmina

djasmina Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    12
    многу се нервирам секој ден кога ке одам на работа таму има личности што ме вадат од такт ама се контролирам за дома да си ја донесам нервозата :devil:

12. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    Јас многу се нервирам и најмали неважни ситници можат да ме изнервираат :devil:

13. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.698
    Допаѓања:
    8.765
    Се нервирам и тоа мнооооооооооооооооооооогу често.Најчесто поради дечкото,мајка ми и нејзините испади,сестра ми,компјутерот кога ми кочи,собата кога ми е растурена... :@

14. Tabby

Tabby Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2010
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    26
    Многу сум глупче :lol:

Се нервирам за секакви глупости што не се ама ич важни или НЕ се ВИСТИНА :|

15. lebarka

lebarka Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    26
    Ех колку би сакала помалку да се нервирам. Некогаш им се воодушевувам на т.н. дебелокожци и баш понекогаш посакувам да сум помалку амбициозна и помалку мекуш. Се нервирам кога ќе видам неправда, а луѓето наоколу иако свесни ништо не превземаат. Се нервирам кога гледам како неспособни луѓе владеат. Се нервирам кога знам дека сум во право, а сепак таква ми е позицијата и морам да дозволам надредениот да се прави паметен... :?:

16. suGarBaby

suGarBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    113
    Се нервирам за многу работи.
    Али најчесто се нервирам коа ќе се договорам за искачање уште од сабајле ии цел ден се спремам, се спремам и ПАК морам да закаснам! :wasntme:
    Се нервирам коа го нема дечко ми на мсн или фб. или коа нема да се видиме 2дена по ред! :devil:
    Се нервирам коа неможам да заспијам навечер!
    Се нервирам коа друштвото ќе го смени планот за искачање.. пример сме се дог да идеме у дежа ву и ќе им текне у 5 за 12 да идеме на др место ! :devil:
    Се нервирам коа другарка ми ќе ми се јави пола саат пред искачање и ќе ми каже НЕМА ДА ДОЈДАМ! :@
    Иии уше мнг др работии! :D

17. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Се нервирам кога му укажувам на некој дека нешто што прави не е правилно, а тој ме гледа бледо. И после кога ќе се случи тоа што претпоставувам, тогаш се нервирам дека не ме послушал. И така до недоглед. Па мајко му, женско сум, некои работи сигурно ги знам повеќе. :devil:

18. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.763
    Ау многу се нервирам и брзо избувнувам, за среќа и брзо ми поминува. :D

19. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.698
    Допаѓања:
    8.765
    Моментално се нервирам зашто сум во исчекување,а тоа мноооогу ме нервира :|

20. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Се нервирам кога ме игнорираат и кога прават будала од мене.
    :@ :@ :@