Многу се нервирам кога некои луге се понашаат ко детишта а веќе одамна физички не изгледаат така. Кога тие околу мене немаат осет, не им текнува да помогнат нешто туку само уживаат додека јас се утепувам од работа.. Понекогаш полудувам од нервоза ми се иде да "убијам" некој...Мислам ми гори косата.. Многу нервозна личност сум, на ситници се нервирам... И секогаш од нервоза си плачам никогаш не ја истурам нервозата ни на таа личност што ме изнервирала, ќе си преќутам и после неколку минути самосожалување ќе си се изнаплачам...
Е сега многу се нервирам оти сите ни се мешаат во вечерата,не вака не така ако знаат поубаво нека си направат сами
kako sto mozam da zabelezam mladinava e mnogu napnata .Dali e problemot vo nevrabotenosta ,besparicata ili vo samite niv nema odgovor .
Недај Боже секогаш кога викам дека се нервирам да е навистина така инаку досега ке добиев нервен слом .. Така повеќе си ја користам фразата,ретко ми е ВИСТИНСКИ да се изнервирам
Се нервирам ради некои неправди од страна на професорите во школо . Дома кога ќе направам нешто паметно ( а ретко е ) и не го приметува тоа никој . Кога барам пари и не ми даваат зашто предходната вечер сум земала повеќе. Кога не лажам а не ми веруваат . Ако се облечам као што сум замислила ама не изгледам така како во мојот памет Кога нешто не е по мој кејф . Кога гледам слабо и изнемоштено куче , со такво тажно фациче ..и многу други работи .
se nerviram mojot sin informaticar eksperimenira so kompjuterive i ne mozam kraj da fatm site se ukluceni i gi formatira a na ovoj mu ja nema tastaturata oci izdenav barajci gi bukvive a bas rekov ce se odmoram tuka so vas . E se smee veli za minuta ce me povrze so cel svet
Многу се нервирам за ситници .... секој ден се нервирам барем по еден пат .... несакам да се нервирам за глупости но тоа е ......
Колку се нервирам и зошто??? Во последно време работам на себе да не се нервирам за ситници и туѓи глупости и грешки. Пред се ме нервира неодговорност, кога некој ме лаже во очи а знам дека не е така, кога ми се меша некој во мои работи, одлуки...во последно време само син ми може да ме извади од контакт со неговите потези и барања а се друго е небитно.
многу се нервирам секој ден кога ке одам на работа таму има личности што ме вадат од такт ама се контролирам за дома да си ја донесам нервозата
Се нервирам и тоа мнооооооооооооооооооооогу често.Најчесто поради дечкото,мајка ми и нејзините испади,сестра ми,компјутерот кога ми кочи,собата кога ми е растурена...
Ех колку би сакала помалку да се нервирам. Некогаш им се воодушевувам на т.н. дебелокожци и баш понекогаш посакувам да сум помалку амбициозна и помалку мекуш. Се нервирам кога ќе видам неправда, а луѓето наоколу иако свесни ништо не превземаат. Се нервирам кога гледам како неспособни луѓе владеат. Се нервирам кога знам дека сум во право, а сепак таква ми е позицијата и морам да дозволам надредениот да се прави паметен...
Се нервирам за многу работи. Али најчесто се нервирам коа ќе се договорам за искачање уште од сабајле ии цел ден се спремам, се спремам и ПАК морам да закаснам! Се нервирам коа го нема дечко ми на мсн или фб. или коа нема да се видиме 2дена по ред! Се нервирам коа неможам да заспијам навечер! Се нервирам коа друштвото ќе го смени планот за искачање.. пример сме се дог да идеме у дежа ву и ќе им текне у 5 за 12 да идеме на др место ! Се нервирам коа другарка ми ќе ми се јави пола саат пред искачање и ќе ми каже НЕМА ДА ДОЈДАМ! Иии уше мнг др работии!
Се нервирам кога му укажувам на некој дека нешто што прави не е правилно, а тој ме гледа бледо. И после кога ќе се случи тоа што претпоставувам, тогаш се нервирам дека не ме послушал. И така до недоглед. Па мајко му, женско сум, некои работи сигурно ги знам повеќе.