Препорачајте ми некоја лесна серија од типот на Never have I ever, Atypical, Sex Education... Јас ја гледам моментално Glow, не е лоша. Хумористична, за жени што глумат во wrestling show, обработува период од деведесетите ако не се лажам. Доколку сакате нешто лесно, може да ја погледнете.
Као тин драма? Trinkets, the Politician, I am not okay with this. Ако сакаш во некое друго време, I can't stress it enough колку совршена серија е -- Anne with an E.
Anne with an E ја гледав пред неколку месеци, претопла, преубава серија. Доколку имаш некој предлог за слична на таа, кажувај. Другиве баш ќе ги погледнам, ти благодарам!
Ако ти е релевантен делот крајм, ама и пак да има блага комедија, не веќе на ниво на Бруклин - Луцифер.
Не прашвај - почнувај ја. Една од најдобрите серии кои ги имам гледано. Оди во Account и одма штом влезиш вака е под логото. Не сликав цел екран зошто многу информации треба да кријам ама нема шанси да промаршиш.
Јас ги имам и двете сезони изгледано и за серијата можам да кажам само 5+. Одлична, нема да згрешиш доколку гледам филмови и серии од тој тип.
Серијава е феноменална. Кадри, бои, глумци, музика - целосен пакет. Не можеле да најдат посовршена актерка за улогата на Милдред од Сара, значи немам коментар. Женава е родена да глуми вакви комплексни ликови. Ова беше еye-candy за мене, мелемче од серија. Ја завршив во еден ден и ме воодушеви. Имаше некои работи што ми беа не знам, нереални, безвеза, но дури ни тие не ми ја уништија целосната слика за серијата. Замерки секогаш ќе има, но не сите овие работи што го дразнат окото како заглавена драска имаат некое влијание во субјективниот впечаток за некоја серија/филм. Оди на листата омилени, Милдред е прекрасен психопат.
После секој филм или серија шо ќе завршам Нетфликс ми предлага, а јас сум као „ај после“. Сега и тука. Да се замисли чоек. Ќе ја гледам не следна, после та шо ми е во план за следна.
Не знам дали е паметно да се гледа One flew over the cuckoo's nest пред или после серијава (во случај ако не ти е гледан), Милдред се појавува таму. Но, серијата е ориентирана повеќе кон нејзиниот лик, нејзината позадина. Мене актеркава ми е симпатија за озбилно. Само што излезе ја изгледав, не можев да одолеам на ваква серија, шанси немаше и ги паузирав сите други серии што ги влечам со месеци. По ова па, шанси нема да почнам некоја нова или чувај Боже, да ги тегавам уште старите серии. Ќе го гледам Енола Холмс. И овој филм го чекам со месеци па да видиме каков е.