Ја изгледав The One. Што знам, мене многу ми се допадна. Ја изгледав во два дена. И глумицата што ја глуми Ребека ми се допаѓа. Само, најава за втора сезона има ли? Пошто по мене никако не е завршена серијава...
Препорака и за мали, и за големи. Може да се научи многу од прекрасната Ани. Одлични актери, пријатен амбиент, и неверојатни пејсажи. Се надевам на 4-та сезона.
LUPIN! Одлична е, има само 5 епизоди (1 сезона). Барам серија што има околу 3 сезони значи пократка хаха. Ако може предлози. П.С не сакам психолошки како Dark, Mind Hunters....Поише сакам у стилот на Elite, Toy Boy, Outer Banks...
Јас ја гледав Who killed Sara. Цела серија ми беше добра ако ги занемарам оние моменти карактеристични за вакви типични теленовели и крајот катастрофа. Ме изнервира како заврши, не очекував таков пресврт. Инаку, многу заразна серија, се гледа во еден ден.
Дај ѝ шанса секако, многу заразна серија ми беше. Имам некои работи што не ми беа баш по ќеиф (како на пример крајот), ама сепак фактот што ја изгледав цела во еден ден кажува дека ме држела заинтересирана пред екран. Стално се случуваше нешто ново или некаква разврска.
Разочарана максимално од The Irregulars. Микс од Шерлок универзумот и некои supernatural елементи ама ужасно изведено. Едвај догледав втора епизода и пола ја поминав на телефон. Не знам, валјда за тинејџери е интересна ама од мене толку.
The Bold Type - американска драма за три колешки, другарки. Секоја со своите предизвици и проблеми кои се откриваат во текот на серијата. Мене ми беше интересна драма, опуштена, за после работа таман. 4 сезони ама брзо се гледаат, веројатно за ова и Ричард имаше удел
Samo sto ja zavrsiv Behind her eyes. Zadolzitelna za sekogo!!!! Koga ja gledav serijata uste ne znaev sto se tocno lucidni sonovi, tek odposle doznav. Uste tolku bev ponapalena na serijata hahah. Dali e tocno deka e limited i nema da ima vtora sezona?
Јас вчера вечерта ја почнав и веќе сум на седма епизода Убава ми е мн.И сумљам на двајца за потенцијален убиец (Родолфо знам не е ).
Ja почнав и јас. Две епизоди изгледав, ама страшно заразна е. Мислев шпанска оно латиноамериканска била. Таман, за мерак На крај да не биде крајот шпанска серија
Ја изгледав и јас, ¿Quien mato a Sara? Заразна, да. Ама не ми е баш логична. Плус многу шетаат низ времетп, де ова, де она... ама ја изгледав. Сега чекам втора сезона. Лупин, изгледав две епизоди. Од седум обиди. Интересна ми е, ама мразам субс. Секогаш заспивам со брзина на светлината Shtisel. Лани изгледани две, сега и третата ја изгледав. Ама ова се гледа се наеднаш. Ќе ја гледам пак, за некој ден.
Мене крајот не ми беше јасен на Who killed Sara? Спојлер Нели Сара во болница ја прогласија мртва. Тогаш на кој е телото во дворот? Или треба во втората сезона да се открие?
Who killed Sara треба да дојде со предупредување, зошто стварно е заразна! И буквално летнуваат епизодите, нема ни да ги осетиш. Мислиш само што си пуштил епизода, тоа ти се појавува завршната шпица. Изгледав 4 епизоди на едно седнување, не ми се верува.