Штоооооооо, Euphoria дефинитивно не е лесна серија за одмарање мозок. Инаку, @simoncelicius си ја гледала ли Never Have I Ever на Нетфликс? Исто така The Bold Type е лесна серија за одмарање мозок, ама не е кратка има 4 сезони.
1. Modern Love (секоја епизода е различна, реална љубовна приказна, кратки се епизодите а баш добро склопени. Ептен ми се допадна.) 2. Dead to Me 3. Love, Victor 4. Ted Lasso (предобра е навистина) 5. Atypical 6. Living with Yourself На сите епизодите им траат по 20-30 минути. The Bold Type е спомната, навистина е добра но е подолга.
И јас така помислив После се развиваат интересните случки, буквално за два дена ја изгледав. Имам слично искуство со серии, првата епизода нема да ми "кликне" и ќе се откажам, па послеќе ме пресомислат луѓе на кои им се доапднала цела серија. Дефинитивно откако ќе дадам шанса на втора и трета епизода веќе сѐ е поинаку
Е баш вакво нешто барав со по 20,30 мин епизода. Ја почнав Еуфорија вчера. Ќе си направам скрин да си ги имам за во иднина. @Kitten значи да не се откажувам? Јас истото и со You, првата епизода ако не ми остави впечаток не ни имам желба да гледам. А ја почнав и таа неколку пати. Ама штом викаш дека е супер ќе ја имам и таа во план. @Srckata28 Bold type ја имав гледано онака рандом на Fox life мислам ја даваа. А оваа Never have i ever ќе си ја стаам исто на листа. Фала ви девојки. Мене така на периоди, некогаш ми се гледаат баш напнати тешки трилери, крими, ама има периоди коа баш ми одговараат вакви лимонада серии буквално гледаш и мозокот ти е на пасење.
И јас немам отворено Нетфликс последниов месец. Од лето на Disney+ ќе се претплатам. Не ми фаќа ништо на око, од новите серии. Ја има некаде четвртата епизода на Euphoria?
Дали сте ја гледале The woman in the house across the street from the girl in the window ? Жанрот и е dark comedy, mystery; излезе на 28ми Јануари годинава. Има 8 епизоди, по 20-30 мин траат. Не е нешто посебно, на моменти е дури и безвезна, но држи внимание и брзо се одвиваат дејствата. И дека кратки се епизодите, во 1 ден се гледа цела сезона. По содржината слична ми е на филмот The woman in the window.
Бизарна е серијата ама ја обожавам. То можи да е оти Кристен Бел е срце ама и покрај то имаше dark comdy моменти за кои бубрег би дала. Мислам крајот го кажав ко на мајтап епизода пред да се случи и толку е бизарен шо се смеев. Ама мојот „тип“ е пародија и бизарно така да - 10/10. И да, во едно седење се гледа, дур се свртиш завршила серијата.
Јас сè уште не можам да се одлучам дали серијава со километарското име е нешто навистина предобро или тешка глупост. Се изнасмеав барем ако не друго, ме забавуваше и ми се припи вино онака, баш да наполнам чаша до врв и да сркам од неа.
@simoncelicius неее, никако откажување, дури ќе ти биде криво што нема втора сезона Баш е специфична серијата што не е по амерички терк, затоа ми се свиѓа повеќе европската кинематографија, непредвидлива е.
Не се ни потрудив да и го запаметам името на серијава, ќе ме стемни дури го кажам цел наслов. Уште ми се пие вино ама, со каква сласт си пиеше оваа Ана, прејак лик.
Ја има некој гледано третата сезона од The hookup plan? До втора епизода сум, предосадна ми е, не знам дали ќе се оправи малку понатаму… А баш ми беа забавни претходните сезони… И саkam да прашам за мислење за: Valeria, Twentysomething и Luna park? Вреди да се гледа некоја од нив?
Inventing Anna e доста интересна серија, кратка е 9 епизоди има само ама подолгички. Лесна е за гледање и е вистинита приказна.
Valeria - да, ако си фан на sex&city топик, само на шпански начин...Luna Park e италијанска и кратка, али интересна е, баш за викенд ќе ја завршиш.