Некои мои предлози за серии: Dark Desire Chilling Adventures of Sabrina (за сите што се по маѓии) Rebelde ( love&hate ми е) The Five Juanas Valearia Control Z (булинг и новите генерации) The war next -door (кратка шпанска комедија од неколку епизоди) Sexify The club Unstoppable Insatiable SkyRojo The house of flowers
Штета да, ама баш сега гледав, многу е зафатен работи дури на 4 проекти, сите се филмови ако не се лажам и 2 се за Нетфлекс, а тука го видов на тв во реклама за Ауди. Еј ама и Антони не е за фрлање Едвај чекам да се приберам дома и да седнам да гледам
За неговите филмови ме прашуваш? Еден филм треба да излезе оваа година а другите 2023 и натаму. А серијава освем на Нетфлекс јас не знам каде на друго место може да се гледа, нека споделат другите каде ја гледаат
Мој предлог "A Business Proposal" ја најдов на Нетфликс како понуда неделава , light romantic comedy и уживав гледајќи ја 10/10 опис: https://mydramalist.com/693591-in-house-confrontation
Да таму ја видов во предлози , ако немаш Нетфликс мислам дека и на друга страна ја има , само ќе мора на лаптоп да гледаш