Не знам дали добро те разбрав и дали си пробал, ама смени си јазик во хрватски на акаунтот, така ќе имаш и хрватски превод. Ама немаат сите филмови хрватски.
Дали може акаунт од тука да се користи во Германија? Конкретно заради преводот. Сопругот е Германија и исто кажа дека нема превод на јазик близок до нашиот.
Предлог интересна серија или филм на нетфликс? - Нешто во стилот Marlon, The up Showns, Fuller house и Family reunion. - Или нешто како Never have I ever, Ginny and Georgia
https://www.imdb.com/title/tt4273800/ Филмов звучи баш интересно, се надевам ќе биде добар. Џесика Частејн и Еди Редмејн, интересен избор. Ајде уште месец и нешто, ќе причекаме и за овој.
Идеш на www.netflix.com, си правиш акаунт, внесуваш картичка и после секој месец на тој датум самиот Netflix ти повлекува средства. Потоа можеш да ја симнеш апликацијата на телевизор и да се логираш со истиот мејл и пасс.
10 евра е најевтиниот пакет, може 4 јузери да се приклучат на него, што значи дека можеш да го делиш со други 3-ца
Дали некој ги има гледано? Мислење? 1. Devil in Ohio When a psychiatrist shelters a mysterious cult escapee, her world is turned upside down as the girl's arrival threatens to tear her own family apart. 2. Diary of a Gigolo A gigolo's life begins to unravel when he becomes involved in a client's family affairs and violates the fundamental rule of his job: don't fall in love.
@flawless. Devil in Ohio не е лоша. Онака, имаше специфични моменти, но не ми беше ни лоша ни нешто предобра на крај кога сумирам впечатоци. Има подобри од овој жанр, Midnight Mass на пример, или Archive 81. Ама дефинитивно е поразлична од останатите понови серии што се вртат по Нетфликс. Ако сакаш серии со окултизам, религија, секти и слично, ќе ти држи внимание секако.
Здраво, Дали има некој на кој му фали 4-ти човек партнер за да дели акаунт? Сите 3-ца јузери со кои делевме се откажаа, а многу ми е да плаќам сама.. ако на некој му треба човек плус нека ми пише... се придружувам одма и плаќам одма