Види поназад низ темата што имаат препорачано феминките, јас Фејк профил ја гледав ама другите се сите акција немам гледано некоја лабава.
The Rain (2016) Шест години откако вирус пренесен од дожд го збриша поголемиот дел од населението во Скандинавија, брат и сестра решени да го напуштат својот бункер се придружуваат на групата млади преживеани кои бараат безбедност - и одговори. 10/10
Точно е ова дека ќе имало втора сезона од The Queen's Gambit? Или само гласини се? Некако не ми е баш веродостојно, па може некој прочитал нешто подетално. Ако е точно ова, се прашувам зошто, баш си беше заокружена серијава...
Немаат објавено. Веројатно при крајот на 2024 година затоа што снимањето ќе трае 9 до 10 месеци. https://tvline.com/lists/squid-game...-release-date-spoilers/release-date-premiere/
Кажете луѓе некое лабаво филмче. Немам идеја што да гледам. No hard feelings и новиот со Адам Сендлер ги изгледав. Такво нешто ми се гледа.
Нема такви нови како No Hard Feelings. Не знам и овој како поминал низ денешните филтри за коректност. Од 2000те има многу интересни такви. Eurotrip е еден од подобрите. The 40-Year-Old Virgin" (2005) "Knocked Up" (2007) "Wedding Crashers" (2005) "Super Troopers" (2001) "Anchorman: The Legend of Ron Burgundy" (2004) "Dodgeball: A True Underdog Story" (2004) "The Hangover" (2009) "Pineapple Express" (200 "Hot Fuzz" (2007) "Forgetting Sarah Marshall" (200 Old School" (2003) "Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby" (2006) "Zoolander" (2001) "Step Brothers" (200 "Team America: World Police" (2004) "Shaun of the Dead" (2004) "Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan" (2006) "Role Models" (200 "Anchorman 2: The Legend Continues" (2013) "Hot Rod" (2007)
Овие повеќето ми се гледани, ама и не ми се гледа сега некој толку стар филм... И јас изгледа не знам што ми се гледа.
На Нетфликс од ептен новите ми текнува само тој што излезе претходниот, Happiness for beginners. Онака тралалајка, не знам дали ќе ти се допадне. По книгата од Кетрин Сентер. Тој можеби би бил посличен, друго тешко. Knives out не е лош, whodunit тип на мистерија. Два дела се всушност, се снима мислам и трет. The school for good and evil исто ми беше забавен за гледање, иако памтам некои чкљ моменти, ама ме забавуваше па има пролазна.
Зошто не тагнуваш вака за вакви сериички аааа..... Немам зборови за серијава колку е топла и позитивна и преполна со здрави меѓучовечки односи. Имам уште некоја епизода од втората сезона и од почеток ќе ја почнам. Ко мелемче ми дојде после yellowjackets Спојлер и канибализамот. И музиката е толку погодена, кастингот е совршенство, уметност е серијава.
Леле каква случајност, јас чекав да ја довршам втората сезона за да пишам дека не ми се верува колку доцна ја почнувам затоа што е најслатко нешто на цел, цел свет. На почеток на втора сум, се истопив значи, колку убава и значајна серија но комент.
Читнете и стрипот, го има на Webtoon за фри. ИСТА топлина има ко серијата само, нормално, малку понапред шо е. Сигурна сум двете дека одма ќе знајте која сцена е:
Ја догледав. Спојлер Колку ми е Ник посебен, како се грижи значи. Кога Чарли излезе од куќата на Ник, после матурската, мислев Бен од негде ќе се појави и ќе го искрши од ќотек, ама ми текна среќа дека ова не е таква серија. Многу ми е загреф Чарли, колку е истрауматизиран, одвратен да му викаат во фаца, одвратни бе, латентни гејеви значи. Најсрцкаста серија што ја имам досега гледано, нема друга ваква, посебна е.
Anne with an E Многу убава серија, Анне е млада девојка сираче која имала тешко детство,паметна, интелегентна, позитивна, секогаш поинаква од другите. Нејзиниот животен тек набрзо ќе се смени.