Се мислев подолг период дали да ја гледам серијава, ти го прочитав мислењето и ми беше одлучно да ја почнам. Само што ја завршив. Се согласувам, почетокот е малку спор и претпоставувам неинтересен за луѓе кои не ги интересира таа некоја квир историја и политика во САД во минатото. А знае да биде и off putting за некој што можеби не сака да гледа експлицитни геј сцени. Се изнаплакав на крај, само тоа ќе кажам. А кога ја почнав, не си ни мислев дека и до плачење ќе стигнам земајќи ги предвид милијардите секс сцени, ама толку многу ме погоди у срце. Мислам дека серијава hits different кај LGBT луѓе, ептен може да се пронајдеме на овој или оној начин. Многу ежење, многу солзи. Не знам воопшто што друго да кажам, премногу сум погоден, што значи дека серијава и особено актерите си ја завршија работата беспрекорно. Жал ми е што не добија Златен глобус. Promise you won't write.
Верувам дека е така. Не можам да разберам како Мет Бомер не зеде глобус. Не знам, еве. Ја имам гледано и beef, супер е серијата, ама улогите не можат да се споредат, колку беше позахтевна оваа, едноставно се гледа колку се има Мет вложено. Во beef не е нешто не знам колку драматично. Баш ми е криво.
Fool Me Once По повеќе препораки вчера ја почнав се надевам денеска ќе ја догледам, за сега интересна ми се чини. Ја гледал ли некој?
Јас ја гледав, ништо посебно. @RainBow Немаше некој пресврт интересен, веќе видено беше, во првите 7 епизоди тука па тука се вртеше дејството, па оставиле сѐ да се открие во последната епизода и тоа за неколку минути доловија сѐ. Глума исто така многу слаба. Мене искрено не ми се допадна, оцена би и дала 3/10.
И од мене истата оцена. Го имаат пуштено The proposal, постар филм со Сандра Булок и Рајан Рејнолдс може 20 пати ми е гледам ама ќе го изгледам пак, за атер на Нетфликс. Еден од поомилените ми е.
Јас ја гледав. Интересна е, ама последната епизода глупост, или можи дека јас сакам среќни краеви па зато не ме бендиса
Уште на почетокот на првата епизода видов дека не е за мене серијава и дека ќе биде полна со дупки во приказната што ќе бара многу превртување со очи. И се откажав, ќе преминам на Tulsa King.
Што е со ужасните reviews на филмов? Тотално има потенцијал за развивање и на ликовите и на универзумот.
Мислев дека сум единствена на која серијава не и се допадна. Толку не ми беше интересна што пред крај на секоја епизода заспивав. И ја влечев 8 епизоди - 8 дена од што толку немав интерес да ја гледам. Крајот исто без врска. 2/10
Јас искрено дури се чудам што читам толку позитивни коментари за серијава, на тикток ја направија како да е најдобрата серија на свет, сите толку многу ја пофалија, викам нешто сигурно мене ми фале штом само мене не ми се допаѓа Една од подосадните серии што ги имам гледано, глумата на Маја ми беше толку смешна, па и со тој акцентот, неможам. Tommy Daaaaarkkk
Го гледаше ли Тулса кинг?? мене ми беше ептен интересна и оваа исто, Special Ops: Lioness - прејака серија, мислам не е на Нетфликс ама ја има он лајн...Врв Сега на Нетфликс ја почнав The Brothers Sun ми изгледа како јака серија.
Не го разбирам хајпот со серијата One day. Ништо посебно, на почеток дури и досадна, ама ајде и дадов шанса мислев ке биде поинтересна. Веќе видено сценарио, ок е, но повеќе извикана отколку што е стварно толку добра. Ема и Декстер како пар ми се тотално исфорсирани, а секс сцените им се тотално без хемија. Па повеќе хемија имаше помеѓу него и жена му. Се на се од толку галама, разочарување.
Исто… Искрено кај мене не предизвика дури ни некоја емоција… Дајте ми предлог за некоја лабава сериичка што не е со многу сезони. Не знам веќе што да гледам.
Може некој да ми објасни како да дојдам до нетфликс на мојов телевизор ? Простичка сум за овие работи
Па во принцип сите телевизори на кои може да имаш Нетфликс имаат веќе инсталирано, независно дали е андроид или не, а и на далечинското има посебно копче нетфликс. Кој бренд и модел на телевизор го имаш?
Јас се заљубив во ликот на Декстер. Настрана лепотата, ептен убаво го долови ликот, типот беше емоција во движење. Ема ми беше скроз без шарм и убавина. Никаква емоција не видов, како дрво беше. Серијата ми беше скроз океј, хајпот оправдан пошто за разлика од филмот од 2010та, овде многу се играше на карта емоции. Само би ја сменала глумуцата, промашај беше.
Отвараш апликација, се најавуваш на профилот и гледаш. Ако немаш профил можеш преку телефон/лаптоп да си направиш, и секако треба да плаќаш месечно, зависно од тоа кој план ќе го избереш.