Јас ја почнав Dark, и така ми остана, зошто не ми остави ич впечаток како за почеток, не знам зошто...
Ја почнав The Watcher и поглупо, побесмислено нешто не знам дали имам гледано во последно време. Мислам дека знам и како ќе заврши, зашто шаблонот кај ваквите демек испревртени whodunnit серии е скоро секогаш па тој, ама ај. Кратка е и многу малку ми остана, ама џабе кога не можам да ја сварам. Толку ми е гротескна, ко на мајтап да ја правеле. Само скапа продукција, друго ништо. Ќе ја завршам само за да имам за што да јадам трици искрено, ништо не ми се допаѓа. Џабе ги пикнале Наоми Вoтс и Џенифер Кулиџ, тотален waste of potential е - а со нив, а без нив, нема разлика.
Ја почнав Dark, први експресии предобро. До трета епизода сум и очекувам што треба да се случи бидејќи првите неколку епизоди ми ги споилнаа сестра ми и зетот, ама тек на вака го очекувам интересното бидејќи немам поим што ќе се случува. Се мислев дали да отворам нова тема ама ајде ќе отворам затоа што навистина заслужува. (А добро, веќе имало)
Лелелел серијава ја изгледав без да ми текне дека си пишала дека е турска, кога почнаа на турски си мислев дека ќе биде некоја досадна како што они знаат да отупат ама колку се заразив. Штета што нема втора сезона. Мажите кој од кој поубав. Јејла иако физички ич не ми е убава секоја комбинација и беше погодок. Баш серија за опуштање. Дајте предлог за некоја ваква слична.
Шелдон ја развлечкав, не завршив ни прва. Некако како да тапка во место со настаните.. King the land е интересна, кратка серија.
The Alienist викаат дека имала некои допирни точки. Во 19-ти век е дејството и кај двете. Ко да ја видов на Нетфликс, ама имаше ознака leaving soon...не знам до кога ќе ја има.