Девојки јас гледав Нетфликс од акаунт на сестра ми но од пред некој ден ми пишува: your device isn`t part of the Netflix Household for this account. Има шанси пак да гледам или веке не е можно?
Не, ќе мора сестра ти да ти даде да се уклучиш, и на секое ќе ве исклучува. Треба сестра ти да доплати ако сакаш и ти да гледаш, иначе на секое истото ќе ви го пишува. На крај ние си земавме само наш, пошо нема веќе sharing на Netflix.
The green glove gang- пошто лано летото немаше нешто шо не изгледав, налетав некако на серијава, препорака ако сте изгледале веќе се и сакате нешто поразлично и е интересно што слушаш друг јазик пошто е полска.
Нема врска дали ќе доплати или не, брат ми ја плаќа најскапата варијанта па од пред околу месец дена и мене ми се појави истото и не можам да гледам. Можеби @pipi24 да пробаш да гледаш преку апликација на мобилен и со уклучен vpn, само не знам дали функционира, не бев заблудена многу по Netflix па не сум ни пробала.
Еден акаунт може да биде уклучен само на еден телевизор. На други уреди (телефон, лаптоп, таблет) може да се гледа без рестрикции (сега за сега).
Ние сме четворица и го користиме на телефони, таблет, лаптоп без проблем. На ТВ само јас. На телефон/таблет има лесно решение: Отвори Нетфликс, избери профил - следува забраната. Исклучи Нетфликс, уклучи авионски режим. Отвори Нетфликс, избери профил. Исклучи авионски режим Продолжи со гледање.
Во други држави има опција да се доплаќа 6 евра за секој нареден член што сака да користи Нетфликс со тој акаунт. Кај нас, таква опција нема.
Епа еве, нас не избацуваше цело време. Доплативме за два телевизора и само тогаш можевме да гледаме, ако се уклучи трет одма гасеше еден. И на крај си земавме сами. Нема веќе sharing.
Ја имам акаут и сестра ми гледа преку мојот, во друга држава. Ова кога и се појави стисна нешто као прати код на маил за потврда и само од мојот маил и го издиктирав кодот кој ми стигна и сега пак може да гледа преку мојот акаут
The devil all the time - драма Three Billboards Outside Ebbing, Missouri - комедија, крими И двата одлични.
Fly me to the moon 2024 Лабава комедија. Ништо посебно, ама задржува внимание, што е ретко со новите филмови. А, и интересна тема обработува, иако има клише моменти.
Точно, јас сум најавена на 2 тв, 1 мобилен, 1 лап топ+ тв сестра ми и некако на другарка и останал упален од времето кога делевме па сите гледаме. 2 пати ја исклучи сестра ми, прочитав код, гледа 2месеци од тогаш. Може има врска и локацијата,не знам.
Немам поима дали е до локацијата, ние сме во различни држави. И ја сум најавена на 3 тв, на 2 мобилни и еден таблет. Ама некогаш и дома ме одјавува и од мобилен и од тв, дали така прави ако не пуштам подолго време да гледам па ме одјавува не знам
Барам серија која ја гледав на нетфликс порано, изгледав само две сезони, ама имаше повеќе, и не ми текнува на името сега за да ја догледам, а во watched не ми ја дава. Различни настани се во секоја од сезоните само истиот детектив чинам беше. Во едната сезона се дешава следново, маж и жена одат со дете одат на одмор и од нигде никаде детево ги убива со отров во чај. После испаѓа дека се припадници на некоја секта што многу не се меша со општеството и дека детето не е ни нивно, туку избегале сосе него за да го спасат и да го вратат на биолошката мајка која откако го родила ја напуштила сектата. Ова беше во втора сезона, првата е со жена што не се сеќава што ѝ се случило во минатото, и верува дека била зависничка од дроги. Ако некој ја гледал и му текне името, нека сподели, сакам да ја догледам, ми се чини ко повеќе сезони од 2 беа.