Исто би ти предложила и Below Deck - нови се на Нетфликс само една сезона има ама чиста зараза се хаха
Исто би ти предложила и Below Deck - нови се на Нетфликс само една сезона има ама чиста зараза се хаха
Здраво, пред некој ден ми стигна порака дека Нетфликс по одреден датум нема да можам да го користам на телевизорот, демек нешто не бил поддржан уредот. Не ми е јасно што е конкретно проблемот зошто телевизорот си е сосема во ред. Да не има некој искуство со вакво нешто и дали може да се среди?
Не отварај сомнителни линкови и не внесувај податоци. Има во последно време scams со Нетфликс, мене ми има стигнато смс "сметката е запрена, ажурирајте податоци". Не знам дали се работи за тоа во твојот случај, само внимателно. https://help.netflix.com/en/node/65674#:~:text=If you get an email,to keep your account safe.
Мене ми стигна ваква порака; Ажурирав , ама ни на крај памет не ми текна дека е измама. Вечерта ми повлекле од сметката 4000 денари. Па се јавував во банка да ми ја блокираат картичката и сега треба нова. Пазете, не отварајте вака на сомнителни линкови како мене.