Форумџика на годината

Нетфликс - општа дискусија и предлози

Дискусија во 'Филм и ТВ' започната од Doozy, 17 февруари 2019.

1. Најубаф на свет

Најубаф на свет Активен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2025
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    117
    Се исплати ли Нетфликс + HBO комбо пакет да се земе? Како сте задоволни?

2. Iva:)

Iva:) Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2016
    Пораки:
    1.630
    Допаѓања:
    4.460
    Кој оператор и која цена? Мене во А1 ми даваат само една стриминг платформа бесплатно по избор.

3. Најубаф на свет

Се зачлени на:
    24 октомври 2025
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    117
    А1 мислам. Имаат комбо Нетфликс + HBO во пакет. Се плаќа 200-300 денари месечно. Не ме држи за збор.

4. Iva:)

Се зачлени на:
    9 април 2016
    Пораки:
    1.630
    Допаѓања:
    4.460
    Мене во комбо ми е даден 1 стриминг бесплатен, не ми понудија комбинација како тебе. Двете платформи ги имам и двете се со различни типови серии/филмови, така да само осигурај се дали со Нетфликсот ти го даваат Хбо+ стримингот или само каналите Хбо. Ако е со толкава доплата и Хбо+ се исплати да ги земеш двете.

5. Најубаф на свет

Се зачлени на:
    24 октомври 2025
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    117
    Имаш имаш комбо.

Јави се на 0771234 контакт на А1. Ќе ти објаснат. Ако си корисник на А1 услуги плаќаш некоја смешна сума за нетфликс и hbo.

6. BubamaraM

BubamaraM Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2025
    Пораки:
    534
    Допаѓања:
    3.268
    Деновиве ја гледам Finding Her Edge, не сум сретнала серија со тема уметничко лизгање.
    Станува збор за семејство кое се занимава со професионално уметничко лизгање. Родителите биле светски прваци, мајката починува, а таткото останува да води клуб и лизгалиште со неговите 3 ќерки. Сега, целта му е по секоја цена една од ќерките да го повтори успехот и да стане првак, за да успее да земе пари од спонзори и да се спаси од долгови и потенцијално губење на куќата. Низ таа трка, го губи емоционалниот однос и родителската врска со нив, на некој начин им станува само тренер, а секоја од нив се бори со свои предизвици без родителска поддршка која им е многу потребна.
    Ми се чини дека улогата на таткото му е дадена на погрешен лик кој многу вештачки, површно и клишесто ја носи. Но и покрај некои маани, ми го држи вниманието.

7. Iva:)

Се зачлени на:
    9 април 2016
    Пораки:
    1.630
    Допаѓања:
    4.460
    Само трејлерот го видов и помислив дека е клише романтична серија па се откажав. Ќе и дадам шанса чим е фамилијарна драма.

Иначе никој не коментирал за Secrets we keep. Многу ме нервира крајот, мислев дека ќе се разреши во втората сезона ама иако е многу гледана серијата не е најавено продолжение и сеуште стои како мини серија. Некој да не знае дали ќе продолжи?

На BubamaraM му/ѝ се допаѓа ова.
  8. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.342
    Допаѓања:
    227.164
    На кој му се потплачува нека го гледа Ordinary angels.