Мене во комбо ми е даден 1 стриминг бесплатен, не ми понудија комбинација како тебе. Двете платформи ги имам и двете се со различни типови серии/филмови, така да само осигурај се дали со Нетфликсот ти го даваат Хбо+ стримингот или само каналите Хбо. Ако е со толкава доплата и Хбо+ се исплати да ги земеш двете.
Имаш имаш комбо. Јави се на 0771234 контакт на А1. Ќе ти објаснат. Ако си корисник на А1 услуги плаќаш некоја смешна сума за нетфликс и hbo.
Деновиве ја гледам Finding Her Edge, не сум сретнала серија со тема уметничко лизгање. Станува збор за семејство кое се занимава со професионално уметничко лизгање. Родителите биле светски прваци, мајката починува, а таткото останува да води клуб и лизгалиште со неговите 3 ќерки. Сега, целта му е по секоја цена една од ќерките да го повтори успехот и да стане првак, за да успее да земе пари од спонзори и да се спаси од долгови и потенцијално губење на куќата. Низ таа трка, го губи емоционалниот однос и родителската врска со нив, на некој начин им станува само тренер, а секоја од нив се бори со свои предизвици без родителска поддршка која им е многу потребна. Ми се чини дека улогата на таткото му е дадена на погрешен лик кој многу вештачки, површно и клишесто ја носи. Но и покрај некои маани, ми го држи вниманието.
Само трејлерот го видов и помислив дека е клише романтична серија па се откажав. Ќе и дадам шанса чим е фамилијарна драма. Иначе никој не коментирал за Secrets we keep. Многу ме нервира крајот, мислев дека ќе се разреши во втората сезона ама иако е многу гледана серијата не е најавено продолжение и сеуште стои како мини серија. Некој да не знае дали ќе продолжи?