Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Неуредни девојки

Дискусија во 'Тело' започната од Strumka22, 30 септември 2013.

1. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.645
    Допаѓања:
    9.181
    цц.луѓе:xнемиена..,да..одам.21век:^).што...читам

2. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.625
    Допаѓања:
    39.759
    Jaoo(facepalm)

На Harper му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Minci13

Minci13 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2018
    Пораки:
    595
    Допаѓања:
    2.324
    Епа еве јас и едно 5 6 другарки мои се бањаме секој ден а гледам дека има такви и на форумов и супер ни е.Секој ден сме освежени и среќни :inlove:

4. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.267
    :rofl::rofl::rofl:

И јас сум освежена и среќна, go figure :rofl:

На marchi-cool му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Hellobeautiful

Hellobeautiful Форумски идол

Се зачлени на:
    28 мај 2012
    Пораки:
    3.377
    Допаѓања:
    20.966
    А ти беше гајле за членката страници уназад дека не се бања коа има добиено па со страници се вергла едно исто. Секој се бања според своја потреба, сигуно сеа нема некој од тука да се бања секој ден пошо на форум така пишале дека треба. Јас ако се осеќам чисто нема да да се туширам истиот ден 2 пати, ќе се туширам следниот. Ти ако сакаш кисни цел ден под вода, тоа е твоја реалност, за некои не е и точка.

На Sejfullai, OmniaVanitas, SummerGirl и 4 други им се допаѓа ова.
  6. Minci13

Minci13 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2018
    Пораки:
    595
    Допаѓања:
    2.324
    Иста реакција и јас кога прочитав.

Не се возбудувај душо јас директно не ја увредив членката сметам дека не е океј ама тоа не значи дела треба да прави работи што јас ги правам опуушти се :rofl:

Последна измена од модератор: 30 мај 2018
  7. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.267
    Точно тоа ми е поентата. Значи да се имало предрасуди дека ако некој на 3 дена се бања, по дифолт, мора да е смрден, гнасен или не знам каков.
    Јас на 3, тие 3 пати на ден и сите среќни, весели. Сенкир дома им живеам, па се запнаа да ме бањаат секој ден по 3 пати, од страв да не им засмрдам низ куќа :*

На SummerGirl, marchi-cool и Hellobeautiful им се допаѓа ова.
  8. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.625
    Допаѓања:
    39.759
    Дома седам,ништо не работам што се вика па ако не ставам рексона замирисувам под пазуви. 4,5 дена да си смрткам маж ми ќе умре од реата

9. presiosaP

presiosaP Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    2.208
    Кога сме кај тушрањето секој ден се туширам коса мијам на 2-3 дена по што имам проблем со мрсна коса.
    А инаку не е препорачано туширање секој ден (а двапати во денот тоа па ич) од здравствена гледна точка.Прашајте дерматолог тој ке ви објасни зошто :^) Постојат луѓе што едноставно колку и да не се бањаат не мирисаат ,а постојат и луѓе што секој ден се тушираат па им мириса потта.

На OmniaVanitas, SummerGirl, marchi-cool и 3 други им се допаѓа ова.
  10. Hellobeautiful

Hellobeautiful Форумски идол

Се зачлени на:
    28 мај 2012
    Пораки:
    3.377
    Допаѓања:
    20.966
    Душо :D, па јас сум скроз смирена за разлика од твоите коментари до сега тука. И не полнам тема више имав што да кажам секој си прави како што сака и тоа е тоа.:hai:

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Minci13

Minci13 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2018
    Пораки:
    595
    Допаѓања:
    2.324
    Прво тоа за испрани мозоци да се надоврзам секој фала богу знае што ќе прави себе кога и колку.20 години имам не сум слушнала у Скопјево некој да каже дека нема потреба да се избања секој ден на горештиниве.Значи не сум само јас или другаркиве популација е. :)
    Второ ќе разберам некој да нема финансиски средства да пази за вода за струја нели се по ред приморани се.Не разбирам некој што ги има сите услови да прашува еј зашо се бањаш секој ден,секој втор ден? Малце ми е несфатливо.
    Темава не е да ме осудува мене некој или јас некој секој си кажува став и веќе кога го кажуваш биди спремен на ПОФАЛБИ И КРИТИКИ.

12. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.121
    Допаѓања:
    56.182
    Пожелно е да се миеш секој ден ако веќе ептен се потиш и ти работат лојните жлезди. Некои што имаат сува кожа и/или што не се потат толку, не мора да значи дека ќе смрдат ако промашат еден ден да не се истушираат. :D А и некои едноставно не се чувствуваат убаво во своја кожа ако тој ден не се измијаат. Разбирам.
    Јас се мијам секој втор ден во лето, и секој трет во зима. Тоа е најмногу заради тоа што ако влегувам да се туширам се туширам целата сосе коса (често ми се мрси), а не само да се прснам со вода на тело ради реда и толку. Ете, не се потам многу. А кога имам физичка активност (во лето) се мијам секогаш после тоа, макар и да е секој ден. :)
    За циклус, секој ден барем одмивање на интимните делови ако ништо друго. :!:

На Rama, Dream-Girl, Tan4ence и 3 други им се допаѓа ова.
  13. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.267
    Ти благодарам на образложението. :)

Ако нешто сите прават, не значи дека е правилно.

Секое добро ти посакувам :l:

На Minci13 и Hellobeautiful им се допаѓа ова.
  14. Minci13

Minci13 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2018
    Пораки:
    595
    Допаѓања:
    2.324
    Не можеш да знаеш преку коментари и тастатура дали сум возбудена или опуштена. Темава е за коментирање ако не ти одговара едноставно не ги читај моите коментари.
    Поздрав:inlove:

На Hellobeautiful му/ѝ се допаѓа ова.
  15. ivi1987

ivi1987 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    4.114
    Допаѓања:
    77.327
    После некои коментари се срамам што сум жена, ова најискрено :|

На ivana--aerodrom, Rose96, Doozy и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.692
    Допаѓања:
    134.924

@ivi1987 Што има разлика во туширање кај жена и маж и зошто некоја да мисли дали ќе те засрами тебе само затоа што не сака да се тушира секојден? Дали ти се секираш дека можеби другите жени се срамат од некои твои постапки?

На Sejfullai, SummerGirl, marchi-cool и 4 други им се допаѓа ова.
  17. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.267
    Па реков со сретство за интимна нега се мијам секој ден. Не знам за што ми зборуваш сега?

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Mamli

Mamli Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2017
    Пораки:
    1.501
    Допаѓања:
    4.240
    Значи до што дојдове до заклучок? Фатите си дечко или девојка да не смрдите на работа и почесто да практикувате хигиена?:D

На Mr.X му/ѝ се допаѓа ова.
  19. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.319
    Допаѓања:
    19.695
    Треба редовно туширање не значи само да чекаш да засмрдиш па да се тушираш. Еве за пример ќе ги земам маж ми и мајка ми они се среќлии, нив потта не им мириса дури и кога ќе се испотат како стоки што се вика па сега не треба да се бањаат или да се бањаат на 3-4 дена? Мајка ми вика посебно кога ќе се врати од работа ако не се избањам мислам ќе пукнам се чуствувам лепливо исто и маж ми кога ќе си дојде од работа одма под туш.

На Bozica1980 и Cka им се допаѓа ова.
  20. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.047
    Допаѓања:
    81.435
    Темата е повторно отворена за дискусија и овој пат навистина ве замолувам да се држиме до неа и да не мешаме други проблематики.

Без офтопици и без навреди, ве молам. Продолжете да дискутирате. :)

На Doozy и DAngel им се допаѓа ова.