Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Нешта што ви предизвикуваат солзи во очи...

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Lolipop23, 31 март 2010.

1. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    На Cynthia и ludoto19 им се допаѓа ова.
  2. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
  3. Rose96

Rose96 Форумски идол

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    2.680
    Допаѓања:
    37.125
    На butterfly.93 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Нешта што ви тераат солзи во очи...

http://www.youtube.com/watch?v=wwCykGDEp7M .. нема нешто потажно за мене на светов од ова . Дури сега разбирам колку лошо сум го третирала татко ми , колку сум го мачела а он секогаш сакал да ми угоди .. ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( . Од кога го видов видеото ( вчера ) со други очи го гледам татко ми ..

5. ohoho

ohoho Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    266
    Допаѓања:
    100

солзи ми навираат кога гледам семејства што живеат во социјална беда и сиромаштија,кога некој ќе им подаде нешто а тие се вечно благодарни за таа ситница која за миг ќе им го подобри животот.Секогаш кога ќе видам таква сторија си велам дека не знаеме да си го цениме она што го имаме :( тажно !!!
    Истотака многу ме растажува дете без родители.Недостигот на мајчинската љубов,со што се мора да се бори во животот,да нема никаква поддршка и згрижување ;(

6. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.024

А мојот живот игри без граници
    уморна приказна, скинати страници
    празни неиспишани

А мојот живот е вечно паѓање
    се да се собере пораз ќе остане
    навики стари во мене

http://www.youtube.com/watch?v=13Ks4UIxM7M Песна од која останувам без здив, се ежам кога ја слушам. Глас мевлем за душата, музика која и каменот го топи и текст кој ти го распарчува срцето. ТЕ САКАМ ТОШЕ!

7. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752

последното клипче на Најтвокер ме расплака ;( ;( ;(

8. Arhangel-maniac

Arhangel-maniac Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    124

Незнам дали го некој го постирал клипчево, ама морам да го ставам!
    http://www.youtube.com/watch?v=Gc4HGQHgeFE

...

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  9. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731

Несреќи, сиромашни луѓе и бездомници, деца без родители, тешки човечки судбини, болни и немоќни луѓе. :(
    А кога сум нерасположена многу лесно може да се расплачам на некоја тажна песна или филм.

10. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
  11. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    На Aleks96, MonnaSi и 2468 им се допаѓа ова.
  12. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988

Голема плачка сум, ако почнам да пишувам за што се имам плачено кај ќе ми е крајот :$
    Последно нешто така што ме расплака е ова видео...впрочем и најчесто овие работи ме растажуваат..кога ќе видам некој стар осамен човек на кого му се гледа тага и болка во очите и размислувам што се има преживеано. Потоа несреќни и сиромашни луѓе кои живеат буквално како кучиња..колку пати само имам плачено гледајќи ги оние хуманитарни посети во домовите на тие луѓе.. и многу други работи, долг ми е списокот :)
    Сепак, погледнете го видеово, мене ме расплака :$
    http://www.youtube.com/watch?v=VXXoprQ60wI

На kankus му/ѝ се допаѓа ова.
  13. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673

емотивна сум и секогаш се расплакувам и на тажни и среќни приказни, се соживувам со луѓето и плачам, едноставно солзите сами излегуваат, плачам и на крај од секој филм особено среќен, но секако од радост.

најмногу од тага ме расплакува неправда, тажен и несреќен живот, несреќна љубов, трагедија итн.

14. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461

Пред некое време могу ми падна жал за дечкото пред Веро. Гледам трча по мене да ме замоли он да ја врати количката за да ги земе 5те денари.
    Навистина се нажалив :( А толку е културен и фин, нашол начин како да заработи нешто.

15. swetty

swetty Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    25

http://www.youtube.com/watch?v=VEjZIOp_QFU

дефинитивно не можам да се воздржам ко ке ги видам солзите на тошее..... :( :( :( :(

На kankus му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481

On the last day before Christmas, I hurried to the stores to buy the remaining gifts I didn't manage to buy earlier.
    When I saw all the people there, I started to complain to myself. It is going to take forever here and I still have so many other places to go. Christmas is really getting more and more annoying every year. How I wish I could just lie down, go to sleep and only wake up after it...
    Nonetheless, I made my way to the toys section. Once I was there, I started to curse at the prices as I wonder if all kids really play with such expensive toys.
    While looking in the toys section, I noticed a small boy of about five years old, pressing a doll against his chest. He kept on touching the hair of the doll and looked very sad. I wondered who he wanted to give the doll to.
    The little boy turned to the old woman next to him and said, “Granny, are you sure I don't have enough money?”
    The old lady replied, “You know that you don't have enough money to buy this doll, my dear.”
    Following that, she asked him to stay put for five minutes while she went to look around. She left quickly.
    The little boy was still holding the doll in his hands. Finally, I walked towards him and asked him who he wanted to give the doll to.
    “It is the doll that my sister loved most and wanted so much for this Christmas. She was so sure that Santa Claus would bring it to her.”
    I told him that maybe Santa Claus will bring it to her after all and not to worry.
    However, he replied sadly, “No, Santa Claus cannot bring it to where she is now. I have to give the doll to my mother so that she can give it to her when she goes there.”
    His eyes looked so sad while saying this.
    “My sister has gone to be with God. Daddy said that Mommy will also join God very soon so I thought that she can bring the doll with her to give it to my sister.”
    My heart nearly stopped.
    The little boy looked up at me and said, “I told Daddy to tell Mommy not to go yet. I asked him to wait until I come back from the store.”

На MarchelineAmaru и Forgotten им се допаѓа ова.
  17. kankus

kankus Популарен член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    1.472
    Допаѓања:
    871

животната неправда ;( ;( ;(

18. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    655

Поголем емотивец од мене незнам дали има :D Плачам буквално на се, една тажна сцена на некој филм да има и мене солзите веднаш ми се на очи. Дома мајка ми да ми се развика јас веднаш плачам :x
    Плачев кога Иван победи на Идол (тоа од среќа)
    Последно плачев на ова
    http://www.youtube.com/watch?v=QviGzgUq ... r_embedded
    Повеќе плачев и од типкава :D

19. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559

На оваа песна плачам до бесвест.Текстот и мелодијата се толку тажни и ме потсеќаат на личности кои сум ги изгубила.
    http://www.youtube.com/watch?v=JxPj3GAYYZ0

20. Breezy

Breezy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    476
    Допаѓања:
    766

Естроген. :D
    Плачам кога сум лута и бесна, кога сум депресивна, некогаш и од возбуда. Мислам дека така ќе се испразнам и после ќе ми биде подобро.

Прикачени фајлови: