Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Нешта што ви предизвикуваат солзи во очи...

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Lolipop23, 31 март 2010.

1. Estelle

Estelle Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    155
    Нешта што ви тераат солзи во очи...

обавезно се расплакувам на малтретирани кучиња и мачиња, на деца кои заслужуваат да имаат дотоинствен живот, а го немаат.....и на P.S. I love you (смрт кај блиски и сакани личности не можам ни на филм да гледам :worried: )

2. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Тоа и само тоа !
    Срцето ми се кине од таква глетка ,не можам да поднесам дека сето тоа навистина се случува !
    Ох колку мачки улични имам собрано дома за да ги хранам ,ќе ги потпораснам и ги задомувам некаде ...

На Beauchamp и ludoto19 им се допаѓа ова.
  3. minne-mouse

minne-mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    536
    Мали дечина кои боси шетаат и питаат за 2 денари со насолзени очина :( само еден поглед во нивните очина мене ми навираат солзи ;( ;( ;(

4. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Оооо многу работи..да почнам да пишувам ќе нема крај..многу пати имам кажано дека сум голем емотивец така што и најмала работа може да ме расплаче..некое тажно сеќавање,некоја песна,филм,приказна,глетка,смрт,болест...и не сакам за солзи веќе..а да ќе заборавев..и од среќа плачам,тоа е многу интересно!

5. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    Смртта , луѓе без дом , недозволена љубов

6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.255
    Допаѓања:
    157.487
    На Aleks96, Beauchamp, x.Daisy.x и 9 други им се допаѓа ова.
  7. Isabel

Isabel Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    1.604
    Допаѓања:
    2.449
    Све за љубав... секогаш

8. LGBT

LGBT Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2011
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    108
    Кога на интернет ке прочитам дека во некоја земја ги легализирале геј браковите.

9. Lina92

Lina92 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    30
    во последно време сум голема плачка за се нешто што ке се изнервирам или разочарам веднаш се расплачувам ;(
    но и да ви кажам и кога се смеам толку многу слатко некој да ме види ке помисле дека плачам :)

10. viks5

viks5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2011
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    119
    Ух кога ќе ме фатат емоците знам да се расплачам кога слушам за некоај несреќа на тв , знам да се расплачам кога ми е тешко и најчесто ќе си пуштам и некој балади за плачење уште толку

11. od-samrak-do-zori

od-samrak-do-zori Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2010
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    58
    vo posledo vreme kako solzite da mi stojat na trepki i mi se cini odma mi potekuvaat. neznam zosto ova mi se slucuva placam bez veze za se i sesto.hm

12. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536

кога вика девојчето daddy? my daddy? i miss you..... ;( ме расплака

13. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    now show the reaction of the children who's father never came home.. FUCK war! :( :( :( :( ;(
    коментар на видеово

14. tweety88

tweety88 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    23
    Многу работи...почнувајќи од среќните и тажните моменти, кои не ме оставаат рамнодушна, до најразлични филмови, сентиментални емисии итн.

На Saxobeat му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Skorpija87

Skorpija87 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    314
    Допаѓања:
    68
  16. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Насилства врз жени и деца.

17. Blabla16

Blabla16 Популарен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    161
    Плачам кога гледам некое видео од Тоше... Плачам на некоја серија... Имам плачено 1000 пати на титаник... Плачам кога ке добијам послаба оценка... Плачам кога имам многу за учење па не можам да постигнам се да научам... Плачам кога гледам вакви клипчиња http://www.youtube.com/watch?v=YWDsXa5nNbI

18. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    512
    Плачам кога гледам некоја серија и кога лошиот/лошата личност станува добра и се кае за злото кое го нанел и станува ептен добар, душичка :$ :$ :worried:
    Исто и кога гледам некоја од сториите на А1 за сиромашни семејства што едвај преживуваат, што живеат во распаднати куќарки и немаат што да јадат :(
    или пак кога на улица ке видам некое кученце со жална фаца (скитник) а згора на се, некои помали деца го ритаат и удараат :@ иако тоа е големо колку една педа :(

19. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Кога зборувам за мојот покоен дедо Бог да го прости многу си го сакам
    Кога ќе помислам дека бившиот дечко замина,а можевме да имаме многу повеќе
    Кога гледам некој тажен филм
    Кога ја слушам Someone like you ;(

20. L-enna

L-enna Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    1.107
    Допаѓања:
    1.793
    Јас си сум типично емотивно Ракче, плачам за се' живо и диво.
    Најпрво, плачам секогаш кога ќе се потсетам дека поминаа веќе 12 години, а јас немам кажано ниту една единствена реченица без да пропелтечам. Плачам и кога некој ме исмејува поради истата причина, но не пред него, туку кога сум сама во соба. Ми навираат солзи кога правам муабет за тоа со моите родители или браќата, па често побрзо го завршувам муабетот и се заклучувам во соба и плачам.
    Плачам кога ќе се сетам на мојата почината баба. Плачам секогаш кога ќе помислам дека некој од семејството во секое време може да умре, вклучувајќи ме и мене.
    Плачам кога ќе ми текне на некои убави спомени, совршени моменти, кои за жал нема да се повторат со истите луѓе. Плачам на песни со текстови кои ме допираат, тажни текстови кои ме опишуваат, сцени на филмови кои ме потсетуваат на некого или нешто.
    Често, пак, и не можам да заплачам. Кога сум тажна или напната, сакам да се исплачам но неможам, чувствувам како да имам кнедла во грлото што ме спречува да го направам тоа. :doh: