Нешта што ви тераат солзи во очи... обавезно се расплакувам на малтретирани кучиња и мачиња, на деца кои заслужуваат да имаат дотоинствен живот, а го немаат.....и на P.S. I love you (смрт кај блиски и сакани личности не можам ни на филм да гледам )
Тоа и само тоа ! Срцето ми се кине од таква глетка ,не можам да поднесам дека сето тоа навистина се случува ! Spoiler Ох колку мачки улични имам собрано дома за да ги хранам ,ќе ги потпораснам и ги задомувам некаде ...
Мали дечина кои боси шетаат и питаат за 2 денари со насолзени очина само еден поглед во нивните очина мене ми навираат солзи
Оооо многу работи..да почнам да пишувам ќе нема крај..многу пати имам кажано дека сум голем емотивец така што и најмала работа може да ме расплаче..некое тажно сеќавање,некоја песна,филм,приказна,глетка,смрт,болест...и не сакам за солзи веќе..а да ќе заборавев..и од среќа плачам,тоа е многу интересно!
http://www.youtube.com/watch?v=uSMlIM9z ... D%1C%C2%AD Mожам маицава да си ја соблечам и да ја исцедам од солзи.Суза по суза,кад погледнала сам,иде Дунав.
во последно време сум голема плачка за се нешто што ке се изнервирам или разочарам веднаш се расплачувам но и да ви кажам и кога се смеам толку многу слатко некој да ме види ке помисле дека плачам
Ух кога ќе ме фатат емоците знам да се расплачам кога слушам за некоај несреќа на тв , знам да се расплачам кога ми е тешко и најчесто ќе си пуштам и некој балади за плачење уште толку
vo posledo vreme kako solzite da mi stojat na trepki i mi se cini odma mi potekuvaat. neznam zosto ova mi se slucuva placam bez veze za se i sesto.hm
Многу работи...почнувајќи од среќните и тажните моменти, кои не ме оставаат рамнодушна, до најразлични филмови, сентиментални емисии итн.
Плачам кога гледам некое видео од Тоше... Плачам на некоја серија... Имам плачено 1000 пати на титаник... Плачам кога ке добијам послаба оценка... Плачам кога имам многу за учење па не можам да постигнам се да научам... Плачам кога гледам вакви клипчиња http://www.youtube.com/watch?v=YWDsXa5nNbI
Плачам кога гледам некоја серија и кога лошиот/лошата личност станува добра и се кае за злото кое го нанел и станува ептен добар, душичка Исто и кога гледам некоја од сториите на А1 за сиромашни семејства што едвај преживуваат, што живеат во распаднати куќарки и немаат што да јадат или пак кога на улица ке видам некое кученце со жална фаца (скитник) а згора на се, некои помали деца го ритаат и удараат иако тоа е големо колку една педа
Кога зборувам за мојот покоен дедо Бог да го прости многу си го сакам Кога ќе помислам дека бившиот дечко замина,а можевме да имаме многу повеќе Кога гледам некој тажен филм Кога ја слушам Someone like you
Јас си сум типично емотивно Ракче, плачам за се' живо и диво. Најпрво, плачам секогаш кога ќе се потсетам дека поминаа веќе 12 години, а јас немам кажано ниту една единствена реченица без да пропелтечам. Плачам и кога некој ме исмејува поради истата причина, но не пред него, туку кога сум сама во соба. Ми навираат солзи кога правам муабет за тоа со моите родители или браќата, па често побрзо го завршувам муабетот и се заклучувам во соба и плачам. Плачам кога ќе се сетам на мојата почината баба. Плачам секогаш кога ќе помислам дека некој од семејството во секое време може да умре, вклучувајќи ме и мене. Плачам кога ќе ми текне на некои убави спомени, совршени моменти, кои за жал нема да се повторат со истите луѓе. Плачам на песни со текстови кои ме допираат, тажни текстови кои ме опишуваат, сцени на филмови кои ме потсетуваат на некого или нешто. Често, пак, и не можам да заплачам. Кога сум тажна или напната, сакам да се исплачам но неможам, чувствувам како да имам кнедла во грлото што ме спречува да го направам тоа.