1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Нешта што ви предизвикуваат солзи во очи...

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Lolipop23, 31 март 2010.

1. the.one

the.one Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    797
    Плачам многу често. Но, тоа скоро секогаш не е заради тоа што сум тажна, туку бидејки сум навредена или изнервирана. Исто така знам да заплачам кога се чувствувам немоќна.
    А се растажувам кога гледам безмоќни стари луѓе, посебно со некој товар на нив. И од песни кои ми навраќаат спомени, било да се тажни или среќни. И во моментите кога премногу ми недостига баба ми.

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.130
    Најмногу ме расплакува кога на филм мајка и ќерка првпат се гледаат,запознаваат . Тоа ми е нешто :x

3. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Најчесто плачам на филмови.Не можам да го разберам тоа затоа што не сум романтична или многу емотивна личност (барем така велат сите) но не можам да одгледам некој романтичен филм или некоја драма без да ми се насолзат очите или да се налипам едно убаво.Колку сум плачела на Жената на временскиот патник кога си ја среќава ќеркичката и кога дознава дека ќе умре кога таа ќе има три години ;( .Или во Последната песна кога умира таткото на Рони и она му ја посветува песната која ја довршила за него.Кога гледам филм пред други не смеам да заплачам и се појавува некоја жална сцена и јас како да имам кнедла во грлото :) .Не знам ама многу ми е срам да плачам пред други.

На MarchelineAmaru му/ѝ се допаѓа ова.
  4. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.241
    Допаѓања:
    6.712
    мене ми се случи ова пред 2 години ...кога да го гледам се убивам од плачење...

5. Vampirche.18

Vampirche.18 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    2
    Knigata se vika Poraka vo shishe ? :) Se gleda deka e ubava kniga.. Mene najmnogu mozhat da me rasplachat knigi, filmovi.. :) Mozhe da mi preporachate nekoja dobra kniga ? :)

6. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Во последно време многу плачам на филмови... Знам и да се расплачам ако ми се појави некој кој немам видено долго време, кога сум нервозна, беспомошна и среќна. :$

7. L-enna

L-enna Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    1.106
    Допаѓања:
    1.793
    Имаш посебна тема за тоа:
    literatura-i-umetnost/preporacajte-kniga-t1081/ :)

8. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.028
    Допаѓања:
    4.534
    Во моментов плачам слушајки ја Зајди зајди кога ја пее Тоше . Се што е поврзано со него ме тера да плачам посебно ако видео кај што го гледам. Не сум некоја плачка ама веке години поминаа а уште не можеме да ја поднесеме загубата на нашиот ангел.
    http://www.youtube.com/watch?v=LKRaXPYS ... re=related

9. blond.bunny

blond.bunny Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    122
    По природа не сум плачка,никогаш немам заплачено по други сакам да сум јака,барем да се убедувам себеси и не дозволувам трагедии или одредени работи да допрат толку до мене.А солзи во очите досега ми има предизвикано единствено фактот тоа што живеам во време кое што го мразам,за разлика од минатото тотално се е пропаст,80% немаат никакви манири не им е гајле доколку повредат некој па и заборават дека некогаш нешто имаат ветено,а зборот и не го рачунаат,тоа дека љубовта е се помалку пристутна (не мислам на машко-женска љубов) туку она дека најблиските не им е гајле ако си уништен,нема да ти помогнат.Единствено вакви случки.

10. LadyH

LadyH Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    85
    филмот по дневникот на ана франк, разделби, исто и чинот кога ќе речат "ве прогласувам за маж и жена", и кога на мајката прв пат ќе и го дадат детето :( :)

11. ElenaRbd

ElenaRbd Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    326
    Допаѓања:
    161
    Исто и јас..посебно ако гледам видео од несреќата :worried:

12. NB86

NB86 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    68
    Кога ќе помислам колку млад починал татко ми, ја сум имала неполни 2 години. Мн ми е жал и плачам кога ќе се сетам дека не сум го ни познавала, мн сум била мала да паметам.

13. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    848
    Во последно плачам кога ги гледам натпреварите на македонската кошаркарска репрезентација на ЕП.Крокодилски солзи радосници ронам :D Уфф,не верував дека толкава лигла ќе се сторам :^) :$

14. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Плачам најчесто во последно време на некои филмови, шо воопшто не е типично за мене, незнам кој ѓавол влезил во мене, и плачам доста кога мачето ми е болно, општо за сите животни, зашто слабост ми се, и баш заради тоа ис е откажав од гледањето филмови со животни....

15. rainlover

rainlover Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    969
    Допаѓања:
    633
    Плачам кога ќе видам плаката на болно детенце на кое му е потребна помош :'(

16. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.631
    Допаѓања:
    3.742
    Јас често си плачам :D Многу сум емотивна .. Најчесто плачам :

- Од среќа, кога гледам стари парови (баба и дедо) фатени за рака како шетаат;
    - Плачам затоа што не знам како да и помогнам на мојата најдобра другарка;
    - Плачам од среќа и гордост дека сум MАКЕДОНКА;
    - Плачам кога некој ќе ми каже дека нешто убаво се случило;
    - Плачам што некои шанси кои ги имав, ги пропуштив;
    - Плачам затоа што знам дека еден ден ќе ја изгубам гордоста моја, љубова моја = МОЈАТА БАБА ...

И за многу други работи :)

17. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.408
    Кога помислувам на нечија смрт и си размислувам како би ми било...

18. Anabela09

Anabela09 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 август 2011
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    16
    епа кога му е тешко на некој плачи... исто се плачи и од среќа...од каење.... од носталгија... од навреда...од некои зборови што ќе ти ги каже некој....ама и од бес се плачи хахаха... xD

19. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Кога гледам некое видео посветено на нашите кошаркари и на Македонија, од гордост и среќа.

20. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    486
    Кромид!