Форумџика на годината

Нешта што ви предизвикуваат солзи во очи...

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Lolipop23, 31 март 2010.

1. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Не дека не сум емотивна личност,ама не плачам често.Може да ме расплаче(секогаш)-"Твоите бакнежи на моите бели кошули" од Тоше.Може у Don't cry од GN'R,Heaven од Warrant и уште некои такви песнички убави :) Може да се расплачам и кога ќе видам бездомник што цел ден проси за едно парче леб...Затоа луѓе,од тоа влечеме поука ! ЦЕНЕТЕ ГО ТОА ШТО ГО ИМАТЕ !

2. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    кромид.. :D
    Шала на страна сум многу емотивна личност и мала караница и неправда може да ме расплаче,да не зборам за безпотребни депресии,случки,филмови и слично..

3. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307

И ја..

4. Mia-K

Mia-K Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    741
    Допаѓања:
    322
    Секогаш плачам кога ги слушам песните на Тоше,нешто одвнатре ми доваѓа и неможам да сопрам. :'( :(

5. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Па многу сум емотивна личност иии онака на песни плачам на некој филм ама треба да е многу тажен,кога некој ќе ме повреди со збор... ама некогаш знам и да се воздржувам ии очите кога ми се полни со солзи да се воздржам и сум таква личност што ќе оди во веце ќе се изнаплаче ии ќе искочи како ништо да не се случило! :)

6. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    И јас сум плачка.
    Но, наоѓам нешто позитивно во тоа. Кога ќе се исплачам се чувствувам како нова. Дури имам забележано и подобро размислувам. :D

7. anaanu627

anaanu627 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 октомври 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    Koga ke se setamm na eden koj mn go sakavv i uste go sakam :wasntme:

8. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Плачка голема сум, се може да ме натера да плачам,кога се карам, кога сум нервозна, повредена.. ама само кога нема никој си плачам. не покажувам бре! :!:
    А вака ако збориме за извадок од нешто секогаш ме тераат на плачење овие стихови:
    А кому ли она вечерва, нуди усни место вечера..

Кој несакал, тој незнае што е најтешко, црно тиквешко...

Незнам зашто, и кога немам причина овие стихови ме растажуваат.... :(

9. lovelife

lovelife Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.722
    Плачам многуу...ехеее и за глупости и за свашта.Но секогаш можам да се расплачам кога гледам љубовен филм и коа некој умира-клише ама тоа е...си плачам.

10. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Јас не плачам многу. Зависи како мие денот. Ако цел ден сум депресивна може и најмала ситница да ме расплаче.

11. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.145
    Допаѓања:
    67.342
    Кога ја гледам мајка ми како полека но сигурно ги губи нервите и здравјето. Не солзи, срцето ми се кине.

На Christyn и N.Kety им се допаѓа ова.
  12. luncika

luncika Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    171
    Кога ќе видам некој на фејсбук што сам си о лајкнува својот статус,фотографија...
    Хаха, шала на страна, солзи во очи ми предизвикува некој навистина добар филм,добра песна,некое сиромашно и болно детенце :worried: :(

13. Ella.313

Ella.313 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2012
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    149
    Кога гледам болни,гладни,боси на -15,копнеж за некои стари дни ми предизвикува море од солзи,плачам за неправдата,омразата,глупавоста,силеџиството,доминацијата,загаденоста....

На Christyn и Lali-Esposito им се допаѓа ова.
  14. MissPagane

MissPagane Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2010
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    32
    Нервоза. Кога сум нервозна плачам и не можам да се сопрам. Ми се има случувано и во јавност да се изнаплачам поради нервоза. :x
    Кога сум малку пијана, сама и слушам песна која ме допира. Е тогаш сум скроз ;(
    Кога после караница со партнерот си одам сама дома. :(
    Кога гледам неправда извршена врз деца.. малтретирани, искористени, гладни, голи боси. Не можам.
    Плачев кога кучето ми го украдоа. Џубриња. Стварно го сакав кученцето и уште не можам да се помирам. :(
    Плачам и поради бура на емоции, миксови од среќа, мерак, неверување, веселост, љубов.. Тие солзи најмили ми се кога ги гледам кај моите сакани, и тогаш се најмногу се радувам , солзи радосници. :D

На N.Kety му/ѝ се допаѓа ова.
  15. awayfromyou

awayfromyou Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2012
    Пораки:
    423
    Допаѓања:
    299
    Јас по природа сум премногу емотивна,значи премногу .. Мене најтешко ми паѓа кога некој ме криви за нешто многу озбилно а јас не сум крива, тешко ми е кога гледам или читам како ворасните вршат насилство врз децата,кога се гладни и слично. Како и девојката пред мене што рече дека плаче поради бура на емоции, исто и јас(ама тоа се солзи радосници) ... и многу други работи :)

16. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Плачам затоа што плачам често. Мразам кога плачам од нервоза, плачам кога некој не сака да ми го ислуша мислењето, плачам кога некој што ми е близок ќе ме навреди, посебно за физички изглед. Е то ами доаѓа како шок и во истиот момент си мислам, па зашто тогаш контактираш со мене. Иако можеби е кажано на шала, кога некој недостаток едвај си почнал да го забораваш и да не го приметуваш а некој ти го трие од лице и тоа на груб начин.. е тогаш како да ми се заглавило нешто во грлото, и ми иде да врискам. Само, не покажувам слабост, и во тие моменти, можеби на нервоза, враќам со ист низок удар. Well fuck you too момент е.

17. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    сликите и видеата од CNN за војната во сирија...

18. MaggieTatum

MaggieTatum Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    мене дури и ситница може да ме расплаче.. плачам на тажни филмови, плачам на тажни песни, плачам дури и на песни кои не се тажни но будат некое сеќавање во мене.. плачам најмногу кога некоја личност/суштество ме напушта, односно кога ми умре мачорот плачев многу а исто и сега ми идат солзи кога мислам на него, плачам и кога ќе ме напушти некоја добра наставничка како на пр. наставничката по Англиски, ни беше во 5то и 6то, една од најдобрите и најмилите жени на светов, ја сакам како втора мајка, и кога ни заврши учебната година се изнаплакав за неа, само јас и една другарка плачевме , ама јас многу потажна бев и кога требаше да си одиме дома јас останав и ја чекав пред училница да излези, а кога излезе имавме една долга и полна со емоции прегратка.. едноставно таква жена е, мила добра, некогаш строга но се беше за доброто наше.. исто така плачам и кога некој близок полека се оддалечува од мене, како на пример сегашнава мачка што ми е ме игнорира и ретко кога ја галам ;( плачам за многу работи бидејќи сум емотивна личност и не ми е гајле ако другарките ме наречат плачка или сл. едноставно таква сум и не ми е гајле :)

19. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    На се плачам. Некој тажен филм, книга, песна. Плачам во моменти кога ме фаќа носталгија за нешто, кога сум нервозна и тоа баш нервозна, кога некој близок ќе ме навреди, кога ќе ми ја издаде довербата. Плачам и од среќа, во убави и среќни моменти. Абе плачка сум си јас :D

20. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Нечија судба, вклучувајки ја и својата.

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.