1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Нешта што ви предизвикуваат солзи во очи...

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Lolipop23, 31 март 2010.

1. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Не дека не сум емотивна личност,ама не плачам често.Може да ме расплаче(секогаш)-"Твоите бакнежи на моите бели кошули" од Тоше.Може у Don't cry од GN'R,Heaven од Warrant и уште некои такви песнички убави :) Може да се расплачам и кога ќе видам бездомник што цел ден проси за едно парче леб...Затоа луѓе,од тоа влечеме поука ! ЦЕНЕТЕ ГО ТОА ШТО ГО ИМАТЕ !

2. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    кромид.. :D
    Шала на страна сум многу емотивна личност и мала караница и неправда може да ме расплаче,да не зборам за безпотребни депресии,случки,филмови и слично..

3. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307

И ја..

4. Mia-K

Mia-K Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    728
    Допаѓања:
    311
    Секогаш плачам кога ги слушам песните на Тоше,нешто одвнатре ми доваѓа и неможам да сопрам. :'( :(

5. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Па многу сум емотивна личност иии онака на песни плачам на некој филм ама треба да е многу тажен,кога некој ќе ме повреди со збор... ама некогаш знам и да се воздржувам ии очите кога ми се полни со солзи да се воздржам и сум таква личност што ќе оди во веце ќе се изнаплаче ии ќе искочи како ништо да не се случило! :)

6. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    И јас сум плачка.
    Но, наоѓам нешто позитивно во тоа. Кога ќе се исплачам се чувствувам како нова. Дури имам забележано и подобро размислувам. :D

7. anaanu627

anaanu627 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 октомври 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    Koga ke se setamm na eden koj mn go sakavv i uste go sakam :wasntme:

8. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Плачка голема сум, се може да ме натера да плачам,кога се карам, кога сум нервозна, повредена.. ама само кога нема никој си плачам. не покажувам бре! :!:
    А вака ако збориме за извадок од нешто секогаш ме тераат на плачење овие стихови:
    А кому ли она вечерва, нуди усни место вечера..

Кој несакал, тој незнае што е најтешко, црно тиквешко...

Незнам зашто, и кога немам причина овие стихови ме растажуваат.... :(

9. lovelife

lovelife Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.722
    Плачам многуу...ехеее и за глупости и за свашта.Но секогаш можам да се расплачам кога гледам љубовен филм и коа некој умира-клише ама тоа е...си плачам.

10. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Јас не плачам многу. Зависи како мие денот. Ако цел ден сум депресивна може и најмала ситница да ме расплаче.

11. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.061
    Допаѓања:
    66.787
    Кога ја гледам мајка ми како полека но сигурно ги губи нервите и здравјето. Не солзи, срцето ми се кине.

На Christyn и N.Kety им се допаѓа ова.
  12. luncika

luncika Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    171
    Кога ќе видам некој на фејсбук што сам си о лајкнува својот статус,фотографија...
    Хаха, шала на страна, солзи во очи ми предизвикува некој навистина добар филм,добра песна,некое сиромашно и болно детенце :worried: :(

13. Ella.313

Ella.313 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2012
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    149
    Кога гледам болни,гладни,боси на -15,копнеж за некои стари дни ми предизвикува море од солзи,плачам за неправдата,омразата,глупавоста,силеџиството,доминацијата,загаденоста....

На Christyn и Lali-Esposito им се допаѓа ова.
  14. MissPagane

MissPagane Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2010
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    32
    Нервоза. Кога сум нервозна плачам и не можам да се сопрам. Ми се има случувано и во јавност да се изнаплачам поради нервоза. :x
    Кога сум малку пијана, сама и слушам песна која ме допира. Е тогаш сум скроз ;(
    Кога после караница со партнерот си одам сама дома. :(
    Кога гледам неправда извршена врз деца.. малтретирани, искористени, гладни, голи боси. Не можам.
    Плачев кога кучето ми го украдоа. Џубриња. Стварно го сакав кученцето и уште не можам да се помирам. :(
    Плачам и поради бура на емоции, миксови од среќа, мерак, неверување, веселост, љубов.. Тие солзи најмили ми се кога ги гледам кај моите сакани, и тогаш се најмногу се радувам , солзи радосници. :D

На N.Kety му/ѝ се допаѓа ова.
  15. awayfromyou

awayfromyou Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2012
    Пораки:
    423
    Допаѓања:
    299
    Јас по природа сум премногу емотивна,значи премногу .. Мене најтешко ми паѓа кога некој ме криви за нешто многу озбилно а јас не сум крива, тешко ми е кога гледам или читам како ворасните вршат насилство врз децата,кога се гладни и слично. Како и девојката пред мене што рече дека плаче поради бура на емоции, исто и јас(ама тоа се солзи радосници) ... и многу други работи :)

16. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Плачам затоа што плачам често. Мразам кога плачам од нервоза, плачам кога некој не сака да ми го ислуша мислењето, плачам кога некој што ми е близок ќе ме навреди, посебно за физички изглед. Е то ами доаѓа како шок и во истиот момент си мислам, па зашто тогаш контактираш со мене. Иако можеби е кажано на шала, кога некој недостаток едвај си почнал да го забораваш и да не го приметуваш а некој ти го трие од лице и тоа на груб начин.. е тогаш како да ми се заглавило нешто во грлото, и ми иде да врискам. Само, не покажувам слабост, и во тие моменти, можеби на нервоза, враќам со ист низок удар. Well fuck you too момент е.

17. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    сликите и видеата од CNN за војната во сирија...

18. MaggieTatum

MaggieTatum Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    мене дури и ситница може да ме расплаче.. плачам на тажни филмови, плачам на тажни песни, плачам дури и на песни кои не се тажни но будат некое сеќавање во мене.. плачам најмногу кога некоја личност/суштество ме напушта, односно кога ми умре мачорот плачев многу а исто и сега ми идат солзи кога мислам на него, плачам и кога ќе ме напушти некоја добра наставничка како на пр. наставничката по Англиски, ни беше во 5то и 6то, една од најдобрите и најмилите жени на светов, ја сакам како втора мајка, и кога ни заврши учебната година се изнаплакав за неа, само јас и една другарка плачевме , ама јас многу потажна бев и кога требаше да си одиме дома јас останав и ја чекав пред училница да излези, а кога излезе имавме една долга и полна со емоции прегратка.. едноставно таква жена е, мила добра, некогаш строга но се беше за доброто наше.. исто така плачам и кога некој близок полека се оддалечува од мене, како на пример сегашнава мачка што ми е ме игнорира и ретко кога ја галам ;( плачам за многу работи бидејќи сум емотивна личност и не ми е гајле ако другарките ме наречат плачка или сл. едноставно таква сум и не ми е гајле :)

19. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    На се плачам. Некој тажен филм, книга, песна. Плачам во моменти кога ме фаќа носталгија за нешто, кога сум нервозна и тоа баш нервозна, кога некој близок ќе ме навреди, кога ќе ми ја издаде довербата. Плачам и од среќа, во убави и среќни моменти. Абе плачка сум си јас :D

20. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Нечија судба, вклучувајки ја и својата.

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.