1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Нешта што ви предизвикуваат солзи во очи...

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Lolipop23, 31 март 2010.

1. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    emisijata se za ljubov :inlove:

На anichka94 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Млади лица кои се борат за живот.Кои имаат желба за живот,а судбината малку по малку им ја скратува таа привилегија ;(

3. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Насловов ме потсети на пред неколку години
    Имавме да правиме проект на тема за пороци, алкохол , дрога, пушење
    И во нашата група пишувавме за дрога, имавме едно писмо кое што го напишало некое девојче зависник од дрога за своите најблиски пред да се самоубие.Така беше жално напишано што немаше човек кој не заплаче кога го читавме. Тоа ми натера солзи.
    Уништените амбиции и промаршените цели ми тераат солзи ,но издржувам и пробувам да не плачам , гледам тоа да го поправам.
    Болката кај најблиските ме убива, некои тажни животни приказни (емисијата се за љубов нема шанси да ја гледам а да не заплачам поготво ако има средба помеѓу дете и родител што не се виделе незнам колку години)
    Филмовите знаат да ме расплачат,некои балади посебно ако ме потсетуваат на некој... и ако ми текне уште нешто ќе пишам

4. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    ''Неколку дена по твоето заминување, сакав да верувам дека можам да продолжам да живеам онака како што тоа го правев секогаш.Но тоа не беше можно.Секогаш кога го гледав залезот на сонцето, мислев на тебе.Секогаш кога минував покрај телефонот горев од желба да ти се јавам.Дури и кога одев на едрење мислев само на тебе и на прекрасните мигови што ги поминавме заедно.Во длабочината на срцето знаев дека мојот живот веќе никогаш нема да биде ист.''

Ова го издвоив ми остави најголем впечаток кога ја читав Порака во шише.Тоа беше пред 2 години,но сеуште паметам како плачев знам бев на поседок в село , книгата е прекрасна , овие реченици од ова писмо ме расплакаа....исто и филмот кога го гледав заплакав.
    Може да се каже дека сум емотивна личност, но знам да се контролирам,ама кога сум во ПМС уште сум во пубертет и една минута плачам , една се смеам .

5. natasa69

natasa69 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2010
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    5
    Нешто што може да ме натера да заплачам е тажна песна и кога ќе видам мачиња или кучиња скитници ;(

На MarchelineAmaru му/ѝ се допаѓа ова.
  6. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    На kikus02 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    60
    Нешта што ми тераат солзи во очи...
    кога читам некој тажен роман како на пример:" ПРОШЕТКА ЗА ПАМЕТЕЊЕ","ПРОЛЕТ ЗАД МОЈОТ ПРОЗОРЕЦ" МАЛЕЧКАТА ФЕДЕТА" и сите романи од Горјан Петрески кои ги обработуваваме како лектири во основно,кога гледам некој филм кој и да има и среќен или пак тажен крај јас секогаш имам солзи во очите. Некои песни кои ми пробудуваат стари спомени, некои изјави од личности кои многу страдале во животот. А некогаш па и од некоја x-причина
    :inlove:

8. delvi

delvi Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    1.352
    На anichka94 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. yummy

yummy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    319
    Допаѓања:
    49
    Gwen толку ме растревожи видеoво што не можам да се соземам, а исто и приказната за Бебето П, што било брутално убиено од родитлите...страшно...каде ли е љубовта во тиe луѓе, каде ли им е човечноста?! ;( ;( ;(

10. angie

angie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2009
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    242
    Просјаците кои никој не ги забележува и во очите може да им ја видите најголемата тага на свет ;(

На kikus02 и Muchacha им се допаѓа ова.
  11. anastasija19

anastasija19 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    51
    песната од Владо Јаневски Што и да ке помине

На Sunshine88 и Britney25 им се допаѓа ова.
  12. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Е навистина песнава секогаш кога ќе ја чујам ме расплакува. Еве и сега кога се потсетив на текстот кожата ми се наежи

13. Gunshine

Gunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    817
    Допаѓања:
    666
    На „Гавранот“ од Едгар Алан По ми протече солза.

На MarchelineAmaru му/ѝ се допаѓа ова.
  14. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.334
    Допаѓања:
    5.858
    Zao mi e i Jos uvjek sanjam da smo zajedno
    Znaci ovie 2 pesni koa ke gi slusnam placam i toa kako ;(
    Prvata ja opisuva mojata prva ljubov (tazna) a vtorata mojata razdelba pred 7 godini so mojata drugarka-sestra ;( ;( ;( ;( ;( ;(

15. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    760
    Допаѓања:
    1.226
    кога слушам балади од тоше..ми навираат солзи а особено још увјек сањам да смо заједно...и кога гледам ѓумуш..луѓе што ми е..речиси никогаш не плачам за филм.а особено за серии.ама со овој како да се соживувам..леле..не сум точна

16. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Кога пеам а песната е моќна што напнувам жили и на нив се чита лириксот.... Преска ми се деси, затоа ми текна.

17. sweetybaby

sweetybaby Истакнат член

Се зачлени на:
    9 мај 2010
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    4
    Кога пеам балади, читајќи книги со тажна содржина, пишувајќи поезија, моите грешки...

18. ForeverYoung

ForeverYoung Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    1.955
    На филмови многу плачам ама на песни никогаш,за среќа :)
    Една од работите што би ги сменила кај мене е да сум помалку емотивна,ич нејкам да сум лигла ама некогаш неможам да се воздржам |(
    Многу ми е жал кога ке видам некои малечки сиромашни дечиња или возрасни сиромашни,луге што се способни за многу повеке ама ете,околностите ги довеле до бедна положба.
    Нешто што може најмногу да ме повреди и расплаче и тежок збор од личност што ја сакам. :(

19. ana05

ana05 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    35
    На филмови многу ретко а единствена песна што ми тера солзи во очи е детската песничка Во светот на бајките :)
    Си се потсекам на детството и секогаш си плачам.

20. Lady-Sweet

Lady-Sweet Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2010
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    90
    ;( и јас многу често се растажувам гледајќи како овој свет во кој живееме е суров и нефер.
    многупати сум плачела за многу работи,многу сум емотивна и понекогаш неможам да се контролирам иако скоро сите ме познаваат како забавна и ведра личност.
    Многу работи ми навираат солзи во очите, а секогаш плачам на сцената од *Титаник* каде што Џек умира смрзнат во водата пред очите на Роуз :doh: тој умира а таа се обидува да го разбуди па со тежок глас му го спомнува името....

Потоа,додека читам љубовни приказни,ако се тажни - сочувствувам со ликовите,- неколку песни што ме потсетуваат на многу работи....емотивна сум и имам срце и разбирање за сите ;( (а понекогаш ме нервира ова мое сочувствување -бидејќи се соживувам со нештата :P :@ )