1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Нешта што ви предизвикуваат солзи во очи...

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Lolipop23, 31 март 2010.

1. jovana03

jovana03 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2013
    Пораки:
    1.773
    Допаѓања:
    6.710
    Буквално се..Среќа, несреќа, свадба, разделба...

2. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.013
    Уххх емотивец невиден сум.....се ми предизвикува солзи во очи.

3. Camellie

Camellie Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    107
    Кога ќе видам мало дете (не бебенце, туку малецко, свесно за себе детенце) како плаче од немоќ, кога се чувствува дека е во опасност, кога ја нема мајка му, кога е малтретирано... Уф, ми се стиска душата кога ќе помислам како се чувствува, незаштитено и осамено...

4. Twinkles

Twinkles Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    647
    Допаѓања:
    980
    јас не сум емотивна .Ама ич. За мене викаат сум имала ледено срце.. ]:)
    мнооогу мнооогу ретко плачам..а ЕДИНСТВЕНА причина за тоа се бездомните , гладни ,повредени животни..
    повеќе ги сакам отколку луѓето. :)

На BarbaraMorii и chocolate...girl им се допаѓа ова.
  5. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.622
    Допаѓања:
    9.024
    љубовта,суровоста на 21 век,опседнатоста за секс без љубов во општеството,гладните и бездомни луѓе ,а посебно животни ;(

6. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    Моментално ми вријаат хормони, така што СЕ ми предизвикува солзи во очите. :$ :lol: :angel:

7. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.023
    Допаѓања:
    36.073
    Не сум многу емотивна личност и ретко пуштам солзи.
    Тоа што ме прави немоќна да ги победам емоциите се моментите на поздравување за разделба со луѓе што ми значат,а кои нема да ги видам извесен период.Ситуацијата ме преплавува со спомени и неизвесност до следната средба...

8. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
  9. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481
    ..разочараноста од мене во туѓите очи,суровото значење на зборовите изустени од драги личности,секоја направена грешка и бесчувствителноста на луѓето.

10. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.812
    Допаѓања:
    23.374
    Ултра емотивна особа сум ... на се плачам филмови,секојдневни ситуации,песни и нешто што највеќе ме погодува е кога ке го замислам животот на родителите кога ке помислам како ли се чувствуваат кога ке направиме нешто,откачено лудо ние пубертлиите и тие на крај ке мораат да плаќаат и чистат зад нас,и тоа во споредба со тоа што секогаш си замислувале каков ке им биде животот со деца е ноќна мора а и многу се растажувам на бездомници било се животни било луѓе исто ти е.А нешто „скриено“ што допрва сега го открив е дека се растажувам кога некој што не заслужува ке испадне на некои шоу-а и сл. Јас тагувам место нив |( И оваа песна како ретардирана по цел ден си ја слушам и ровам како луда ;(

http://www.youtube.com/watch?v=QuNhTLVgV2Y

На Maria.Vampire му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.302
    Допаѓања:
    22.592
    Многу стари луѓе, леле како ги гледам така безпомошни, без душа ќе пукнам мислам и одма ми се насолзуваат очите, некогаш од среќа,од возбуда, некогаш од нервоза, последните денови кога ќе ми текне на него и така.

На One.Day.One.Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Femina777

Femina777 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јуни 2013
    Пораки:
    534
    Допаѓања:
    236
    Не сум многу емотивна личност но кога ке се сетам на некои работи тогаш пуштам песни и си плачам цело време а потоа како ништо да не се случило..

13. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.276
    Бибер ;(
    Бибер у очи. Тоа највише |(
    За другите работи што ми предизвикуваат солзи имам пишувано на други теми по форумов.

14. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Тага:
    Последната реклама на Coca Cola и фактот што постојат уште добри луѓе во светов. Таквите клипчиња секогаш го буделе најдоброто во мене, ми давале надеж дека има нешто добро таму некаде.

Прегратки и разделби на аеродроми. Едноставно е слика која неможам да ја гледам мирна, без солзи и ситуација во која не сакам да се најдам. Преискрено и чисто.

Слики од малечка кога сум била мала и среќна, кога сум немала никакви проблеми, кога единствената болка ми било раскрвареното колено.

Стари парови на клупи, кои разговараат за нивните заеднички мигови. Исто и безпомошни старци, со колички, кои бавно одат во овој толку брз свет.

Тажни краеви на толку среќни парови. Најчесто го гледам во книга или филм.

Среќа:
    Заработена висока оцена по било кој предмет на училиште, но најчесто по математика и историја.

Мигови со љубениот кои засекогаш ќе останат со мене. Кога мислам на нив како по втор пат да ги преживувам, и не, не би сменила ни секунда од нив.

Среќата на моите најблиски. Доколку му направат нешто добро на некој мој многу близок а јас сум сведок, солзи радосници се неизбежни во таа ситуација.

Кога омилената блузичка ми стои уште и ме чека да ја купам. (да, имам проплакано)

Кога размислувам за се што сум проживеала и кој бил покрај мене.

15. kosarkaaa

kosarkaaa Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    5
    се нервирам зашто сум во пубертет и многу ми е тешко, на многу глупави работи размислувам,безсмислени и ме фаќа стар од тоа, досадно ми е веќе се, ништо не ми се прави, другарките ме викаат мене нигде не ми се иде, секој ден ми се плаче... многу ми е тешко, ве молам ако можете да ми помогнете :(

16. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    10.887
    Допаѓања:
    132.525
    https://www.youtube.com/watch?v=lVQkAwbTIJk

Лешоски и неговиот став за климатските промени и последиците врз земјоделието. Еве, солзи сами капат од смеење.

17. CutieWithABeauty

CutieWithABeauty Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2014
    Пораки:
    1.075
    Допаѓања:
    1.248
    Секогаш кога ќе видам слики од Холокаустот.. ;( и некој тажен филм :(

18. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.215
    Изживување и повредување на невини животни, на кои и онака животот не им оди во корист - на улица се, без храна и вода, па им фалат само уште оние нечовечни гадови да ги клоцаат, шутираат, трујат и убиваат :puke:

На Edie.S му/ѝ се допаѓа ова.
  19. hristinnnna

hristinnnna Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2013
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    171
    Разделба со блиските, чист пример коа заминувам од дома на повеќе дена и поздравувањето ми паѓа најтешко и не можам да се воздржам.Тажни филмови,некој навредлив збор или лошо понашање према мене.Можда во истиот момент ќе вратам и тоа дупло ако се работи за другарка, али кога моите ќе ми речат нешто се затварам в соба и кришум си плачам.И насилство врз деца.Баш вчера бев сведок кога имаше влечење од страна таткото, и потоа врел шамар, а детево беше колку мене.Ех да можев да се вратам и да го убијам таткото на лице место, масовно убиство ќе беше. :devil:
    И да заборавив, малтертирањето на животинки. :doh: :fubar:

20. icona.pop

icona.pop Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2013
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    27
    КАЈ ЈА НАЈДЕ „ПРОЛЕТ ЗАД МОЈОТ ПРОЗОРЕЦ“ КАЖИ МИ ТЕ МОЛАМ ЈА БАРАМ СЕКАДЕ ЈА НЕМА! |( ;(