1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Нешта што ви предизвикуваат солзи во очи...

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Lolipop23, 31 март 2010.

1. KatFem

KatFem Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2014
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    658
    http://www.youtube.com/watch?v=F8bm2llxxjU

Мислам дека не постои човек на планетава кој нема да го трогне видеово... И најтврдиот и безчувствителниот ќе пушти солза ;(

На marijaz, s1a1n1d1r1a1 и One.Day.One.Girl им се допаѓа ова.
  2. One.Day.One.Girl

One.Day.One.Girl Активен член

Се зачлени на:
    4 декември 2013
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    40
    Го имам гледано видеото навистина е тажно ;(

На Princess.12 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Luna91

Luna91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    3.154
    Допаѓања:
    17.622
    Многу нешта ми предизвикуват солзи во очите, а најмногу солзи во други очи. Ич не можам да гледам кога некој друг плаче ;(

4. callmyname

callmyname Активен член

Се зачлени на:
    29 март 2014
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    15
  5. Linnea

Linnea Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2014
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    112
    Злоупотребување и насилство над животни. Па немате ли малку милост бе луѓе ??? ;( :@ :fubar: :swear: :worried:

6. lightning123

lightning123 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    391
    Ги гледав видеата што сте ги поставиле, за чудо мене ниту едно не успеа да ми предизвика солзи. Што сум јас, бесчуствителна личност?? Не е можно ова. Обично ми навираат солзи на очи кога гледама тажно видеа, кога слушам приказни како некој починал токму на денот кога требало нешто убаво да се случи... бал бл бла... А веќе 12 месеци не сум ниту почувствувала солзи, ниту болка во градите кога слушам и гледам вакво нешто... Сега си велите:" Па оваа не е човек! Како може ништо да не почувствува кога ги гледа овие ужасни нешта?!", нели? Но, сфатив дека се` додека мене не ми случува ништо од оваа, нема зошто да плачам. На тој што му се случува нека си гледа за себе, нека размислува што како ќе прави. Сите имаме проблеми, нема веројатно за туѓите да плачам, и така ништо не постигнувам. Да не им помогнам ако заплакам на нивното видео? Не.
    Се разпишував, но тоа е жива вистина. А вие сите што ввелите:" Кој може да стори такво нешто? Кој може да тепа куче, или да не му помогне на човеков?", размислете. Ако вие бевте околу човекот, дали би му дале пари, па дури и да се последните пари што ги имате со вас? Секако дека не. Дали би си играле со вашето куче ако сте се скарале со сопругот, другарките, дечкото итн, или во моменти кога тоа сака внимание би го удриле? Второто е нели? Да, секогаш така правиме. Зборуваме дека туѓите дела не се во ред, кажуваме како треба, но и ние самите би ги сториле нивните дела ако бевме на нивно место. Соочете се со реалноста, пуштете ги солзите кога навистина сте слаби, а не кога некој непознат е слаб и доживува пекол во својот живот. Бидете среќни затоа што на вас не ви се случуваат овие нешта.

7. marijaz

marijaz Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    190
    Солзи во очите ми предизвикуваат гладни деца, сиромашни луѓе.. Измачени жени, деца, и некој беспомошен!
    И се прашувам зошто животот е неправеден, зошто неможеме сите да бидеме среќни!?

8. lightning123

lightning123 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    391
    Што ќе се постигне ако сите сме среќни? Хепили евер афтер постои само во приказните... Мора да има баланс, некои да имаат премногу среќа во животот, други да се мачат и да мислат дали утре ќе умрат или задутре, а трети да си плачат за тоа што ништо не било праведно иако имаат доволно од се`.... Нели?

Да ви кажам, не сум била јас нечувствителна. Солзи во очите ми предизвика сосетката кога ја видов во седми месец со цигара во уста. Ете тоа навистина заслужува ќотек, а не солзи. Другпат ќе ја исфрлам од кај мене... |( |(

9. xexo

xexo Активен член

Се зачлени на:
    2 март 2013
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    22
    Е за ова сум многу чудна. Знам да плачам на најмали ситници. А некогаш пак, кога сите плачат и кога треба да се плаче абе ич солза не доаѓа! Чудна работа. Варирам на моменти :?:

10. veteruska

veteruska Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2014
    Пораки:
    1.977
    Допаѓања:
    5.800
    Повредени животинчиња,сиромашни луѓе,неправда,смрт,болест

11. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Несреќни луѓе околу мене (дури и да не ми се многу блиски), сообраќајни несреќи и слично, малтретирани жени, неправда, дечиња без родители, природни катастрофи, семејно насилство, ако слушнам за пропаднат брак, изневерување, сиромаштија, алкохолизам.... Баш имам еден комшија, татко на другарка моја од основно, едно сабајле бев да купам леб и кафе и го видов во продавница како се моткаше и се мислеше и на крај испадна појако од него, купи мало шишенце ракија и баш го посматрав, само што излезе од продавницата го сокри и ја фрли фискалната..... тој ден многу се натажив и непријатно се изненадив бидејќи немав поима, а и тој и жена му и дечињата се мирно и добро семејство. Кога помислив дека само еден глупав порок може се тоа да го уништи.... ама тоа е, судбина. :|

12. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.227
    Допаѓања:
    13.199
    Солзите на брат ми...

13. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    На Lovely93 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    Смрт на животни и новороденчиња.
    Мали животни чиј број се намалува се мачат за живот.
    ([​IMG])

Стари луѓе кои плачат.
    Книги со тажен крај.
    Мојот однос со татко ми.

15. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.381
    Допаѓања:
    126.489
    Смртта на дедо ми ;( ,на близок пријател.

16. ColoursOfTheRainbow

ColoursOfTheRainbow Популарен член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    1.187
    Допаѓања:
    2.413
    Потсетувањето на стари спомени и рани и минатото...

На Aneto10 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Aneto10

Aneto10 Активен член

Се зачлени на:
    3 мај 2014
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    49
    Смртта на мајка ми ме растажува најмногу на целиот свет само што ќе помислам на неа солзите ми течат се давам во сопственото море од солзи...а и на се плачам јас сум таква плачка имам меко срце и за животинчиња плачам и за луѓе и на филмови и на се..

18. donnalia

donnalia Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    212
  19. donnalia

donnalia Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013