Јас СЕКОГАШ се растажувам кога ке ја слушнам оваа инструментална музика.Еве го линкот доколку сакате да ја слушнете.http://www.youtube.com/watch?v=09UhKyLHYsg.А се вика Time Changed Everything-Nyctalgia.Самиот наслов кажува.........
Добра е песнава, ама морам офф топик да ти кажам,потписот ти е одличен.А кој не го гледал филмот нека го гледа
Минатата недела бев на свадба по невеста во друг град . Да ви кажам дека и на свадба заплакав . Многу одамна ја имам слушнато песнава ,па ме врати во 80 години кога и се пееше со старите адети. Црешна се од корен корнеше мома се од мајка делеше.... и сите присутни расплакани како на бесење да оди. А невестата си ја расипа шминката -но некому му текна да ја испее и сите по неа
Ах,што ли се не ме расплакува... Плачам на филмови,на песни,плачам кога сум во право а немам на кого да докажам ... Не знам зошто,ама таква сум си плачка...
Ете тоа видеото од пред 2 поста, го гледав сега пред малку, има некои работи човек неможе да се воздржи па да не заплаче.
Плачам кога гледам тажни сцени на Бандини Плачам кога дечко ми мисли дека лажам, плачам кога ќе се сетам на една моја другарка што е малце болна... Плачка сум!
Плачам кога ќе ме изнервираат, не ми веруваат и ме понижуваат. И плачам кога мноооогу ќе се изнервирам и кога се дерам како улава затоа што сум дозволила да ме испровоцираат.
Јас сум голема плачка.Плачам на сите караници со било која особа,плачам на навреди,плачам на филмови..за секоја ситница
Ауууу, јас ова дури сега го гледам. Ненормална жена, зарем и вакви луѓе постојат ...што се не држи оваа земја на себе .
Ах плачам често, не внимавам никој да не забележи. Плачам на тажни судбини, но најчесто плачам заради мајка ми која е толку силна и покрај се што и се има случено. Плачам на песната домакине добри гости ти дојдоа, зошто кај нас домакинот го нема. Плачам кога ќе видам штотуку родено дете болно. Има многу работи кои ме погодуваат и заради кои ми навираат солзи во очите.
Кога сум искрена а некој не ми верува плачам . Кога гледам кучиња на улица болни и глади плачам . Кога татко ми си иде плачам. Кога нешто ме боли плачам , не можам да трпам .. На некои тажни филмови и се пронаоѓам во нив , плачам .Кога некој ме навредува а тоа не е вистина ..Кога се карам со некој што ми значи ..Плачка сум , ама никој не гледа кога плачам , ретко кога се отварам пред некој ..