Вo периoдoв, ми е кривo штo личнoстa штo јa сaкaм,се лaди,не знaе дaли ме сaкa,штo ми прaвеше филмoви зa венчaвки и сл a сегa не сaкa дa слушне ми гo кине срцетo,a не сaкa дa стaвиме крaј нa врскaвa. Ете зaтoa сегa си плaчaм, a не сaкa дa рaзмисли и кaже се штo кaкo плaнирa,зaтoa штo 6 гoдини врскa не се мaлку,a и дoбрo гo п0знaвaм и знaм се лaди a ми вели не не сум сменет. А пoлa грaд знaе декa oдиме ,тoa и немa тoлку врскa...или мoжеби имa
Сецкање кромид... Неправда... Сиромаштија... Лоши родители, педофилија, секаква злоупотреба на деца... Добар филм со трагичен крај.
Nepravda vo koja gubi mojata cesna cel/idea a odi napred kardlivecot/lazlivecot i zgora na se mene me pravi t.e.ocrnuva deka sum takva za da si gi opravda svoite celi/postapki vo ocite na drugite.
Немоќноста, да ги промениш нештата Пример:болест Секојдневно се среќаваме со болести и луѓе кои бараат спас, донации, поготово кога се работи за бебиња, деца Секогаш плачам на такви работи Се донира кој колку има и се може Секогаш се разочарувам кога не успеале да се соберат доволно средства или не било успешно лекувањето Ме боки како за свој близок, а нештата не можеш да ги промениш
Koga kje pomislam na koja zemja sum drzhavjanin. Ne da mi se plache, mi se lipa od zhalovi, jadovi, sramovi...
Во последно време нешто што ми предизвикува солзи на очи е кога ќе видам повик за помош на некое болно дете.
Најмногу ме тера на солзи кога ке се потсетам на некои мигови од моето детсво,кога ке гледам тажни најчесто љѕбовни фичмови,кога ке ги гледам сликите од целото мое одделение мислрв ма групната школска слика,најжногу ја покажувам својата емоција кога слушам од родителите кога сум била бебе ,есноставно емотивна сум за мн работи знаете ли начиин како да ја спречам емоцијата
Denes ..odnosno nokeska mi pocina kolega..covek so kogo go delev lebot i vodata dodeka rabotebme zaedno..toj e 82 godina roden,pomal od mene. Zad sebe ostavi 2 mali deca....ne sum vo skopje za da mozam da mu oddadam pocit..toa me tera da pustam solzi..tuka na teren kade sum veke nekolku denovi.....stresot od rabota i ovaa nasa surovo ebana i korumpirana drzava polna so edano nesposobni patrioti gi odzemaat zivotite na mladite i nedolzni koi cel mesec rabotat za da go prehranat semejstvoto...pocivaj vo mir.....
Пуштам солзи само за керками кога ке ја видам да плаче и во нервоза за да не настрадаат другите пуштам солзи и ги терам и пм...
Солза на мајка ми Несреќно семејство Тешка болест Болно детенце Семејството без најнеопходни услови Лоши човечки судбини Кога некој страда и психички пропаѓа, а не можам да му помогнам.
Несреќа во семејството Смрт на некој близок Војни и глад Кога се караме со дечко ми Неправда на работното место Некој тажен филм