Plakni si ochici, vrv si e plachenjeto! Si lesneesh dodeka ti techat solzi... Najvishe sakam koa mi techat solzi od smeenje.
Вреди да се погледне. Видео долго само 2 минути, а може да ви го промени начинот на кој го гледате животот.
Сиромаштија, деца кои се радуваат на едно лижавче, кои едвај имаат корка леб за оброк... Душата ми се пара , а неможам да помогнам , моето малку е ништо .. Се ќе дадам да видам во светот среќни и весели деца , сите со исти можности за живот и просперитет, сите со среќно и безгрижно детство, и сите да ја имаат онаа бесценета ДЕТСКА НАСМЕВКА!
Ејј паа и јааас Многу смешно ти сигурно во животот ни леб не си секол Исто се расплакувам кога ќе се сетам на некои моменти кои никогаш нема да се повторат. Плачка сум а не бев
Мора заедно да глеаме некоој филм ќе си плачиме заедноо ахахахаха со мене никој не плачи ја обавезно пуштам по некоја солза..
Љубовни приказни со тажен крај , посебно кои завршуваат со смрт на едниот партнер па макар и на филм Деца кои едвај преживуваат овие денешниве кои плачат за ајфон ми иде од земја да ги удрам така убаво , да се освестат дека светот не се врти околу нивниот ајфон и дека има гладни деца на нивна возраст кои секој ден молат бога да имаат леб за да преживат КРОМИД
Koga prv pat go odnesov sin mi v gradinka.... toj placese vnatre, a jas nadvor..........denea placev koga sin mi peese vo ucilisen hor.... milo na mamma porasnal
Овој период пред Нова Година,се потсеќам на книгата Девојчето со кибритчиња...и сега ми предизвикува солзи